Ga naar inhoud


pepperop

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Almen
  • Interesses
    opensource in de meest brede zin...

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pepperop's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Klopt. Ik ga ervan uit dat er een softwarematige wijziging moet worden doorgevoerd in de setup van de TV. Wellicht dat er gekozen moet worden voor een netwerk-scan. Op die manier zou je dan ook een meer gerichte lijst kunnen krijgen. Alleen de optie 'Netwerk-scan' ontbreekt in de setup.
  2. In mijn zomerhuisje heb ik een heel prettige Xiaomi P1 TV die voorzien is van Android Smart TV. Deze TV heeft een ingebouwde satelliet tuner maar...heeft geen CanalDigitaal (CD) Fastscan optie. Omdat de Internetvoorziening slecht is hoef ik er niet aan te denken om via de CD-app te gaan kijken. De bandbreedte is (en blijft) te klein om fatsoenlijk de TV-beelden te bekijken via het Internet (IPTV). Blijft over de 'onvolprezen' schotel. Geen punt om gewoon -legaal- te kijken via de schotel en de oranje smartcard met module. Voor mij rest nogwel de uitdaging om vanuit het aanbod van de Astra 1, Astra 2 en Astra 3 de CD die zenders te filteren die ook in de zgn. fastscanlijst van CanalDigitaal zijn opgenomen en deze faciliteit op te nemen in het Android SmartTV gedeelte van deze TV. Heeft iemand ervaring om met dit soort Android TV's waar wel een satelliet tuner aanwezig is maar waarbij géén CD-fastscan optie wordt geboden, deze laatste toch op te nemen in de software zodat het telkens opnieuw handmatig invoeren/bijwerken van een favorietenlijstje achterwege kan blijven?
  3. Deze advertentie is komen te vervallen
  4. pepperop

    HDHomerun

    Behoefte aan een HDHomerun DVB-C met 4 tuners? Voor minder dan de halve prijs van een HDHomerun heb je een meer dan geschikte doos met 4 tuners: Fritzbox 6490. Nu voor de prijs van Eur. 55,- excl verzending. Belangstelling: laat dan even een berichtje achter.
  5. In Openpli niet kiezen voor Rotor maar voor USALS als je een Moteck-motor of iets dergelijks hebt. Coordinaten op de JUISTE wijze in Openpli zetten. Vervolgens even de motor mbv de ontvanger draaien naar de Astra1 en naar Hotbird of Sirius en terug naar Astra1 zonder dat je de schotel hebt bevestigd. Als de motor onbelemmerd heeft gedraaid, monteer dan alles waar het moet komen. De schotel zit aan de motorbuis en de motor (met schotel erop) zit loodrecht aan de mount (haak of een paal). Motor moet op 51.3 NOORD worden gefixeerd in de motorhouder. Richt nu de antenne optimaal uit op een Astra1 zender (ARD of ZDF) zonder de elevatie aan te passen van motor/houder. Eventueel fine tunen. Handig is dishpointer.com
  6. Ik heb bedacht dat dit € 120,- moet kunnen opbrengen. Ik wil er geen Marktplaats-circus van maken! 😉
  7. Voor degene die zoekt maar nog steeds niet heeft gevonden: een complete, nieuwe en werkende set om je grote schotel draaibaar te maken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...