Jump to content

uncle

Members
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

About uncle

 • Rank
  Lid
 • Birthday 05/08/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Diemen
 • Interesses
  TV, Radio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat raad ik iedereen aan. Ik heb het Basic pakket en dat bevalt prima. Kan overigens CD niet ontvangen. Mijn horizon is nu vanaf 19E tot 30W (en verder west). Daardoor mis ik 28E bijzonder. Dit na een verhuizing naar een flat. Draaibare antenne op balkon.
 2. Ik lees net op Totaal TV dat bij mensen met en OTT abonnement de satelliet kaart wordt gedeactiveerd.
 3. Wat een fake dat er geen of weinig Nederlanders meer zijn die TV kijken. U zult ze vanavond op de koffie krijgen.
 4. Goh! Mijn Joyne opmerking heeft geleid dat het forum geheel off topic gegaan is. Toch wil ik nog opmerken dat zowel Eurosport als Discovery nog gewoon op Joyne te ontvangen zijn. Natuurlijk ook via de kabelaar Ziggo en Glasvezelaar KPN en cs. Persoonlijk heb ik al jaren iets tegen CD. Ze zijn duur en volledig onbetrouwbaar. Maar dit is maar mijn mening.
 5. Maar bij Canal Digitaal heb je toch ook een CI nodig die geld kost? Dus ik zie het nadeel niet zo. Met een multifeed op Astra1 heb je alle ontvangst mogelijkheden. Nog beter, zoals in mijn situatie, is een draaibare schotel.
 6. Misschien is Joyne dan wel de keuze. Ben nu ruim een jaar bij hun en ben zeer tevreden. Overzichtelijk aanbod.
 7. Wat een rommeltje als je als (oud) abonnee je wilt aanmelden voor Vol of Bomvol. Daar kom je dus niet doorheen als je het voor hun bekende (als oud abonneee) het mail-adres opgeeft. Ook staan er nog steeds de oude namen voor de soorten abonnementen, dus Start, Familie, Entertainment, HD enz.
 8. uncle

  Ontvangst Travel HD

  Op de transponder van Joyne 12074V zie ik het programma Travel HD. Maar met mijn volledig abonnement van Joyne kan ik dit programma niet ontvangen. Iemand een idee of dit misschien een nieuwe zender is die Joyne nog vrij moet geven?
 9. En dat werkt dus bij mij via m'n iPhone niet.☹️
 10. En humptydumpty zie je ook de ondertitels op je TV bij Chrome casten naar je TV? Want dat was de vraag! Hoe je de ondertitels in je telefoon cq tablet krijgt was mij bekend.
 11. Weet iemand of je ondertitels ook op je TV kunt krijgen gestreamd met Chromecast?
 12. Ik lees op radio-tv-nederland dat op alle MTVNL zenders ClassicFM te horen is behalve op de 2 zenders in Brabant.
 13. Noordzee: Gaat dit automatisch, dat omschakelen, of zit er iemand achter een knop?
 14. Er is nu een probleem bij Fox Sport 1 Eredivisie. Daarop wordt niet meer de topwedstrijden uitgezonden maar die worden nu op Fox Sport 2 gedaan. De oplossing is een extra kanaal en wel in de stream waarop RTL uitgezonden wordt. Daar kunnen ze dan Fox Sport 3 gaan uitzenden met Cartoon en ONS. AT5 kan naar de extra locatie van de dubbel uitgezonden TV NH zodat die de hele dag beschikbaar is voor de kijker in Noord Holland, dus niet meer voor de rest van Nederland. Het kanaal van Fox Sport 2 komt dan de hele dag beschikbaar voor de Fox Sport abonnees. Opvallend is wel dat er veel zenders zijn die niet in HD maar in een soort opgewaardeerd SD worden uitgezonden. Die zouden naar 720P kunnen worden omgezet zodat er meer ruimte voor meer zenders zou kunnen komen.
 15. De schotel is groot genoeg dus, daar ligt het niet aan. Het kan de LNB zijn of de automatische zoekmodule die niet precies op de satelliet afstemt. Verder zou ik het niet weten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy