Jump to content

uncle

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

About uncle

 • Rank
  Lid
 • Birthday 05/08/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Diemen
 • Interesses
  TV, Radio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat een rommeltje als je als (oud) abonnee je wilt aanmelden voor Vol of Bomvol. Daar kom je dus niet doorheen als je het voor hun bekende (als oud abonneee) het mail-adres opgeeft. Ook staan er nog steeds de oude namen voor de soorten abonnementen, dus Start, Familie, Entertainment, HD enz.
 2. uncle

  Ontvangst Travel HD

  Op de transponder van Joyne 12074V zie ik het programma Travel HD. Maar met mijn volledig abonnement van Joyne kan ik dit programma niet ontvangen. Iemand een idee of dit misschien een nieuwe zender is die Joyne nog vrij moet geven?
 3. En dat werkt dus bij mij via m'n iPhone niet.☹️
 4. En humptydumpty zie je ook de ondertitels op je TV bij Chrome casten naar je TV? Want dat was de vraag! Hoe je de ondertitels in je telefoon cq tablet krijgt was mij bekend.
 5. Weet iemand of je ondertitels ook op je TV kunt krijgen gestreamd met Chromecast?
 6. Ik lees op radio-tv-nederland dat op alle MTVNL zenders ClassicFM te horen is behalve op de 2 zenders in Brabant.
 7. Noordzee: Gaat dit automatisch, dat omschakelen, of zit er iemand achter een knop?
 8. Er is nu een probleem bij Fox Sport 1 Eredivisie. Daarop wordt niet meer de topwedstrijden uitgezonden maar die worden nu op Fox Sport 2 gedaan. De oplossing is een extra kanaal en wel in de stream waarop RTL uitgezonden wordt. Daar kunnen ze dan Fox Sport 3 gaan uitzenden met Cartoon en ONS. AT5 kan naar de extra locatie van de dubbel uitgezonden TV NH zodat die de hele dag beschikbaar is voor de kijker in Noord Holland, dus niet meer voor de rest van Nederland. Het kanaal van Fox Sport 2 komt dan de hele dag beschikbaar voor de Fox Sport abonnees. Opvallend is wel dat er veel zenders zijn die niet in HD maar in een soort opgewaardeerd SD worden uitgezonden. Die zouden naar 720P kunnen worden omgezet zodat er meer ruimte voor meer zenders zou kunnen komen.
 9. De schotel is groot genoeg dus, daar ligt het niet aan. Het kan de LNB zijn of de automatische zoekmodule die niet precies op de satelliet afstemt. Verder zou ik het niet weten.
 10. Voor Joyne is minimaal een schotel van 55cm nodig, liever nog iets groter. Waar is de plaats van de ontvangst?
 11. Is dit allemaal niet een beetje off-topic?
 12. Op dit moment, 19 juni 18:30 uur, heb ik geen signaal van Joyne. Zijn er meer?
 13. Dank je Noordzee, De Vlaamse zenders zitten er wel in. Je zit wat je gedachten betreft op de zelfde lijn als ik ook had dat het iets met rechten van doen heeft. Wat dan weer het verschil is tussen Canal Digitaal en KPN is dus wel een raadsel.
 14. Noordzee je weet alles van KPN. Sinds kort abonnee van KPN interactieve TV inclusief de app via mijn TV. Wat ik vreemd vind is dat de Duitse zenders (niet zo heel veel) niet in de TV app staan, wel natuurlijk in de interactieve TV ontvanger. Gelet de lage bitrate van het internet is de ontvangstkwaliteit via die ontvanger slecht. Weet jij waarom de Duitse zenders niet in de TV app staan? Overigens ben ik abonnee geworden in afwachting van glasvezel die op dit moment bij ons door KPN wordt aangelegd.
 15. De actieve antenne die bij de nieuwe T2 boxje van KPN geleverd wordt is beduidend gevoeliger en dus beter in ontvangst dan de oude binnenkamer antennetjes.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy