Jump to content

uncle

Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

About uncle

 • Rank
  Lid
 • Birthday 05/08/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Diemen
 • Interesses
  TV, Radio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Omdat ik de signalen op 23 Oost niet meer kan ontvangen bied ik mijn ongebruikte module voor € 50,00 te koop aan.
 2. Om aan alle opwinding een eind te maken kreeg ik vanochtend het volgende mailtje in m'n bus: "Belangrijk bericht: onterecht verzonden betaalverzoek Beste klant van Joyne, U heeft deze week een bericht van ons gekregen met een verzoek tot betaling van uw Joyne abonnementskosten. Deze email is door een administratieve fout ten onrechte naar u verstuurd. U mag deze email als niet verzonden beschouwen en u hoeft dus ook geen betaling te verrichten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Canal Digitaal " Ik had natuurli
 3. Wat scherts mijn verbazing toen ik vanochtend mijn mail opende. Een rekening van CD voor een maand abonnement op Joyne van 1 t/m 31 mei à € 23,00 terwijl het Joyne abonnement op 6 maart was afgelopen door mijn opzegging.
 4. Het gaat niet om de kaart (heb geen kaart) maar om de CI+ die de VU+ Solo4K op OpenPli niet ondersteund.
 5. De CI+ voor ontvangst van HD+. Met OpenPli gaat het dus niet.
 6. Werd gebeld door mijn Satelliet winkel dat een VU+ Solo geen CI+ module ondersteund. Weet iemand een oplossing?
 7. Satelliet? Over en uit voor mij. Blijft alleen Astra1 en Hotbird 13E over. Mijn Joyne jaar contract liep medio maart jl af en heb die niet verlengd. Alsof ik een voorgevoel had. Erg jammer dit alles.
 8. uncle

  suggestie

  Ik zou niet weten waarom?
 9. Heb al een flink lange tijd geen CD Satelliet ontvangst meer dus bij CD ook geen satelliet abo meer. Het gaat om het feit dat als je het satelliet abo hebt opgezegd je klantgegevens jaren worden bewaard en bij aanmelding voor een iTV van CD automatisch wordt aangenomen dat je weer een satelliet abo wilt afsluiten. Het afsluiten van een iTV abo met Vol of Bomvol wordt geblokkeerd. Wil je dat omzeilen dan moet je een nieuw mail adres en bank invullen. Een heel gedoe. Dat is dus mijn ervaring.
 10. Na veel moeite is het me gelukt "Bomvol" op mijn TV gezet te krijgen. Steeds bij het aanmelden kreeg ik mijn oude satelliet gegevens voor m'n neus. Via een ander mail adres en banknummer uiteindelijk gelukt. Je moet echt als nieuwe klant je aanmelden anders lukt het niet. Alles is bij CD nog gericht op Satelliet en al ben je geen actieve klant meer ze koppelen je gelijk weer aan het voormalige satelliet abo. Overigens wat veel kanalen nog SD en Britse en Duitse zenders zijn er niet.
 11. uncle

  Joyne CI+ Module

  Op een 60cm oude VisioSat (draaibaar met een diseq motor) schotel ontvang ik Joyne met 10db op 11746 en 9.2db 12072.
 12. Ik vrees dat @Silenlien zo niet veel verder komt. Maar om even naar Frankrijk te gaan is ook niet te doen. Basis kennis hoe een Satelliet ontvanger met schotel af te stellen is toch wel noodzakelijk dunkt me.
 13. @Silenlien Staat je schotel wel afgesteld op 9E?
 14. uncle

  Joyne CI+ Module

  De oost grens van ontvangst is 19.2 E dus Astra 1. De Astra 2 en 3 liggen buiten mijn bereik en dat is jammer want ik mis de Engelse zenders.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.