Ga naar inhoud

uncle

Leden
 • Aantal items

  126
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over uncle

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 05/08/1945

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Diemen
 • Interesses
  TV, Radio

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. uncle

  suggestie

  Ik zou niet weten waarom?
 2. uncle

  Gedoe iTV App

  Heb al een flink lange tijd geen CD Satelliet ontvangst meer dus bij CD ook geen satelliet abo meer. Het gaat om het feit dat als je het satelliet abo hebt opgezegd je klantgegevens jaren worden bewaard en bij aanmelding voor een iTV van CD automatisch wordt aangenomen dat je weer een satelliet abo wilt afsluiten. Het afsluiten van een iTV abo met Vol of Bomvol wordt geblokkeerd. Wil je dat omzeilen dan moet je een nieuw mail adres en bank invullen. Een heel gedoe. Dat is dus mijn ervaring.
 3. uncle

  Gedoe iTV App

  Na veel moeite is het me gelukt "Bomvol" op mijn TV gezet te krijgen. Steeds bij het aanmelden kreeg ik mijn oude satelliet gegevens voor m'n neus. Via een ander mail adres en banknummer uiteindelijk gelukt. Je moet echt als nieuwe klant je aanmelden anders lukt het niet. Alles is bij CD nog gericht op Satelliet en al ben je geen actieve klant meer ze koppelen je gelijk weer aan het voormalige satelliet abo. Overigens wat veel kanalen nog SD en Britse en Duitse zenders zijn er niet.
 4. uncle

  Joyne CI+ Module

  Op een 60cm oude VisioSat (draaibaar met een diseq motor) schotel ontvang ik Joyne met 10db op 11746 en 9.2db 12072.
 5. Ik vrees dat @Silenlien zo niet veel verder komt. Maar om even naar Frankrijk te gaan is ook niet te doen. Basis kennis hoe een Satelliet ontvanger met schotel af te stellen is toch wel noodzakelijk dunkt me.
 6. @Silenlien Staat je schotel wel afgesteld op 9E?
 7. uncle

  Joyne CI+ Module

  De oost grens van ontvangst is 19.2 E dus Astra 1. De Astra 2 en 3 liggen buiten mijn bereik en dat is jammer want ik mis de Engelse zenders.
 8. uncle

  Joyne CI+ Module

  @Mimisiku In Diemen ben je welkom. Echter hier geen ontvangst (gebokked door de flat) van CD.
 9. uncle

  Fox Sport

  Sinds 13:50 uur draait Fox Sport weer. Toch een storing?
 10. uncle

  Fox Sport

  Heeft Joyne de rekening bij Fox Sport niet betaald? Het beeld is zwart.
 11. Dat raad ik iedereen aan. Ik heb het Basic pakket en dat bevalt prima. Kan overigens CD niet ontvangen. Mijn horizon is nu vanaf 19E tot 30W (en verder west). Daardoor mis ik 28E bijzonder. Dit na een verhuizing naar een flat. Draaibare antenne op balkon.
 12. Ik lees net op Totaal TV dat bij mensen met en OTT abonnement de satelliet kaart wordt gedeactiveerd.
 13. Wat een fake dat er geen of weinig Nederlanders meer zijn die TV kijken. U zult ze vanavond op de koffie krijgen.
 14. Goh! Mijn Joyne opmerking heeft geleid dat het forum geheel off topic gegaan is. Toch wil ik nog opmerken dat zowel Eurosport als Discovery nog gewoon op Joyne te ontvangen zijn. Natuurlijk ook via de kabelaar Ziggo en Glasvezelaar KPN en cs. Persoonlijk heb ik al jaren iets tegen CD. Ze zijn duur en volledig onbetrouwbaar. Maar dit is maar mijn mening.
 15. Maar bij Canal Digitaal heb je toch ook een CI nodig die geld kost? Dus ik zie het nadeel niet zo. Met een multifeed op Astra1 heb je alle ontvangst mogelijkheden. Nog beter, zoals in mijn situatie, is een draaibare schotel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.