Jump to content

maja

Members
 • Posts

  1,337
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Peel en Maas
 • Interesses
  Satelliet Internet Camper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maja's Achievements

 1. Problemen met installatie er staat database leeg wat doen?
 2. Ik had het inmiddels gevonden. Bedankt.
 3. Hoe kom ik in de normale grootte van het forum kan het niet vinden.
 4. Wat is de prijs je moet,dat staat in de voorwaarden, een vraagprijs invullen.
 5. Hebben jullie daar een repaircafe als dat zo is zou ik dat proberen.
 6. Je zou het wel uit kunnen proberen mijn tv werd gebruikt in de camper. Is natuurlijk niet hetzelfde als thuis. Kan natuurlijk ook een breukje inzitten wat er al inzat. Het is maar een veronderstelling.
 7. Weet je zeker dat de connector voldoende massa maakt? Ik heb ook meegemaakt dat ik dacht dat het signaal niet voldoende contact maakte. Door toeval kwam ik er achter dat er onvoldoende massa was of helemaal niet. Ik heb een extra verbinding gemaakt van connector naar massa . En alles was opgelost. Hier ging het om een ingebouwde satellietontvanger in een TV.
 8. Zet onderstaande in tmp via ftp : softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk.rar
 9. Is deze c.tuner ook geschikt als t 2 tuner?
 10. maja

  SSD altijd zinvol?

  Ik heb ook een ssd schijf geplaatst in mijn Dell laptop. Je kunt er vanuit gaan als hij veel sneller opstart dat is bij onze laptop zo dat hij dan ook veel sneller in gebruik is. De schijf die erin zat gebruik ik aan mijn Mutant HD 51(alleen voor af en toe op te nemen) werkt fantastisch. Ook ik zou het zo weer doen!
 11. Ik gebruik openATV geen PLI daar zal het niet gebeuren denk ik.
 12. Bedankt voor de url daar staan de Ziggo picons van 12 dec. daar zullen die van ESPN niet bijstaan. Ik neem aan dat deze daar ook binnenkort zullen staan.
 13. maja

  Mutant HD2400

  Waar gaat dit over ik heb alleen een box in de aanbieding. Krijg ik allerlei reacties waar ik niks aan heb. Ik zou zeggen haal mijn advertentie maar weg.
 14. Waar kan ik deze downloaden want er is het een en ander veranderd in de zenderlijst.
 15. maja

  Mutant HD2400

  Je wilt mij toch niet zeggen dat je een UHD 60 vergelijken kunt met een Mutant HD 2400 . Als je kabel en satelliet hebt kun je bijv. met de UHD60 niets doen. Ik ga mij niet bemoeien met iemand die iets verkoopt. En er zelf geen belangstelling voor hebben.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.