Jump to content

maja

Members
 • Content Count

  1,311
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About maja

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Peel en Maas
 • Interesses
  Satelliet Internet Camper

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Diamond het kost niets bij een repair café alleen als er nieuwe onderdelen in moeten de prijs van de onderdelen. Bij ons is dat in het leven geroepen om toch nog goede spullen te behouden ipv weg te gooien.
 2. Je kunt denk ik ook naar een repair café gaan. Ik weet echter niet of dat bij jullie ook is.
 3. Ik heb uit mijn laptop de harde schijf uitgehaald en deze vervangen voor een ssd schijf. Het resultaat een supersnelle laptop en een harde schijf bij mijn Mutant.
 4. Als je naar flash online gaat en je klikt het aan dan komt de fullbackup of meerdere fullbackups als eerste regel op het scherm te staan. Dan volgen de images 6.4 enz. Je klikt de fullbackup die je nodig hebt aan dan gaat verder alles vanzelf. Succes!
 5. Ja, hier is hij dan. softcam-feed-universal_4.3-r2_all.ipk
 6. Je kunt via applicaties softcams downloaden als deze niet te vinden zijn moet je een bepaalde feed downloaden en dit ipk bestand via tmp installeren. Als je dit gedaan hebt ga je weer naar applicaties daar staat dan softcams. Je vindt daar de nieuwste Oscam versie. Succes !! (Oscam-versie 1.20_svn build r11572)
 7. Als die zonder verkocht wordt of werd hoeft er volgens mij geen in. Ik heb nergens gelezen hoe warm dat hij wordt.
 8. Zelf gebruik ik op mijn ontvangers openATV dit bevalt mij uitstekend. Een bekende van mij heeft 2 ontvangers een maxdigital xp 1000 en dream 800HD pvr.. Hij heeft mij gevraagd om te kijken of van deze apparaten nog iets te maken is vandaar deze vraag. Op de XP 1000 heb ik pli 7000 gezet omdat als ik openATV er op zou zetten maar een keuze had van 3 talen. Maar in de dream 800HD zag ik het vervangen van de software niet meer zo zitten na jullie antwoorden. Hierin heb ik alleen de settings vervangen.
 9. Het is geen clone helemaal origineel met harde schijf. Image: Newnigma2-unstable 2013-09-15 TunerA: Alps BSBE2 (DVB-S2) Harde schijf: ATA-WDC WD2500BEVT-2. Ik denk dan dat ik maar het beste deze firmware laat staan. Alleen de settings vernieuwen.
 10. Welke software kan ik installeren op een dream 800HD pvr.? Graag openATV of PLI.
 11. maja

  OpenATV 6.4

  Bij mij werken de openATV images gewoon goed.. Mutant HD 51 vind ik super bijzonder snel.
 12. maja

  OpenATV 6.4

  Er is een nieuwe image van OpenATV uitgekomen OpenATV 6.4
 13. maja

  softcams HD51

  Misschien laat ik wil wel even reageren. Via ftp kun je ze verwijderen je gaat naar etc/init.d/softcam. Daar de betreffende cam verwijderen. Ook onder usr/bin deze cam verwijderen. Daarna herstarten. Dan zijn ze weg geldt voor Images van openATV
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy