Ga naar inhoud

wapper

Leden
 • Aantal items

  450
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over wapper

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. wapper

  Joyne Zender opnemen

  HDCP staat helemaal los van het wel of niet kunnen opnemen via de tuner, hdcp is namelijk voor lvds(interne verbinding tussen board en lcd) hdmi/dp/dvi niet voor interne tuners etc. usage rules information uri is voor ci+ 1.4, zou dus zomaar kunnen dat zowel de cam als je TV Avtex L188DRS 1..4 is en daardoor dus bepaalde dinge gaat blokkeren zoals het niet kunnen op nemen van zenders, andere die geen last hebben gebruiken dus oudere ci+ slot of modules.
 2. Dan hebben ze dat aangepast, toen bordje net uitwas stond er max 8GB supported met in rood ook nog eens 2GB stick wat niet ondersteund word(wat ook gewoon prima werkt
 3. die 2x4GB ram limit op asrock boordjes kan je ook wel met korrel zout nemen, heb op de apollo lake die officeel volgens asrock maar 2x4GB ondersteund 2x8GB gewoon draaien zonder problemen.
 4. Je aanspreekpunt is dan ook niet nvidia maar de winkel waarbij het product gekocht is, nvidia heeft dus gewoon juist gehandeld de eerste keer. dat ze je nu toch een nieuwe sturen is alleen maar een service maar dit hoeven ze absoluut niet tedoen, garantie is altijd bij verkopende partij.
 5. wapper

  Ziggo pakket

  Nee kpn dan zomaar me telefoon nummer buiten werking stellen en niet meer terug kunnen zetten, goeie service hoor..... Daarom zeg ik ze hebben allemaal wel wat, geen 1 provider is 100% ok.
 6. wapper

  Ziggo pakket

  net als elke andere provider.
 7. NDA geldt dan ook alleen voor de testers, alles mag gewoon besproken worden, alleen de dingen die getest worden betafirmwares etc mag niet besproken worden(kan het weten want tester :P)
 8. Ah ok duidelijk bedankt. Had eigenlijk wel gehoopt dan men gebruik ging maken van dd of dd+ met overzetten naar hd.
 9. Nu zie ik in je plaatje het dolby logo klopt dit wel voor dvb-t2 npo hd zenders? dacht dat dit gewoon aac zou zijn.
 10. wapper

  4k uitzending bij ziggo

  Doelde alleen dat de next gebruikers love nature 4k wel hebben maar dus niet via dvb-c maar via iptv. Dat hij ook op- dvb-c netwerk staat is mooi, maar of ziggo dit ook echt gaat gebruiken op dvb-c netwerk is afwachten idd.
 11. wapper

  4k uitzending bij ziggo

  Dat klopt niet, de uhd versie die op de ziggo next box doorgegeven word gaat via iptv en niet via dvb-c.
 12. Hoezo misser? immers zijn de rtls geen nederlandse zender, dus must care geldt dan al helemaal niet, geldt wel weer in Luxemburg waar rtl zenders dan ook fta uitgezonden word via dvb-t etc.
 13. wapper

  4k uitzending bij ziggo

  Daar heb je wel een punt ja meestal zal voor docsis doeleinde gebruikt worden, neemt niet weg dat er nu wel 32 frequenties vrij gekomen zijn, dus beetje verdelen 15 voor docsis en 15 voor dtv en je komt heel eind. @Alex1970 Dus genoeg omtezetten nog.
 14. wapper

  4k uitzending bij ziggo

  Valt wel mee hoor er zijn zo 30 zenders die ziggo naar hd om kan zetten maar niet doet wegens ruimte gebrek, dit zal zometeen wel goed komen als men overal gestopt is met analoge tv, immers wilt ziggo geen 2 deling creeren door 1 deel wel meer hd zenders tegeven en andere deel niet want nog analoge signaal etc.
 15. wapper

  4k uitzending bij ziggo

  Nou bij lange na niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid