Jump to content

wapper

Members
 • Content Count

  453
 • Joined

 • Last visited

About wapper

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb hier de laatste beta v6.1.25.0 maar die is al van voor zomervakantie dacht ik.
 2. idd zo gebruik ik me loewe voor ziggo met 2 ci+ nagra modules en via via kan je ook nog eens de opnames naar je pc halen.
 3. Mijn benieuwen, want heb hier 2 beta test leen tv's staan(connect uhd sl420 en bild 3.49) en sinds zomer nooit meer wat van test team vernomen ook geen firmwares.
 4. HDCP staat helemaal los van het wel of niet kunnen opnemen via de tuner, hdcp is namelijk voor lvds(interne verbinding tussen board en lcd) hdmi/dp/dvi niet voor interne tuners etc. usage rules information uri is voor ci+ 1.4, zou dus zomaar kunnen dat zowel de cam als je TV Avtex L188DRS 1..4 is en daardoor dus bepaalde dinge gaat blokkeren zoals het niet kunnen op nemen van zenders, andere die geen last hebben gebruiken dus oudere ci+ slot of modules.
 5. Dan hebben ze dat aangepast, toen bordje net uitwas stond er max 8GB supported met in rood ook nog eens 2GB stick wat niet ondersteund word(wat ook gewoon prima werkt
 6. die 2x4GB ram limit op asrock boordjes kan je ook wel met korrel zout nemen, heb op de apollo lake die officeel volgens asrock maar 2x4GB ondersteund 2x8GB gewoon draaien zonder problemen.
 7. Je aanspreekpunt is dan ook niet nvidia maar de winkel waarbij het product gekocht is, nvidia heeft dus gewoon juist gehandeld de eerste keer. dat ze je nu toch een nieuwe sturen is alleen maar een service maar dit hoeven ze absoluut niet tedoen, garantie is altijd bij verkopende partij.
 8. wapper

  Ziggo pakket

  Nee kpn dan zomaar me telefoon nummer buiten werking stellen en niet meer terug kunnen zetten, goeie service hoor..... Daarom zeg ik ze hebben allemaal wel wat, geen 1 provider is 100% ok.
 9. wapper

  Ziggo pakket

  net als elke andere provider.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy