Ga naar inhoud

happysat

Leden
 • Aantal items

  680
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over happysat

 • Titel
  Sat4all Freak

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  JO20XW
 • Interesses
  Sat-TV

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Zo doe je dat, en die meuk is nog ouder: https://youtu.be/te0smBBDvp4
 2. happysat

  Tekenbeet

  Nummer 2 qua walgelijkheid is de spirocheet : Het zijn een soort kleine drilboor wormpjes, die dus in je lichaam zitten... Vooral in je brains kunnen die behoorlijke schade aanrichten en ze overleven AB. Tips nog experts die er alles vanaf weten 😅 ?
 3. happysat

  Tekenbeet

  Ik vind het erg voor je Hond Penthe, het ironische is dat een Dierenarts in zo'n geval vrij snel naar een "Lyme" test grijpt en maar goed ook. Als mens moet je er soms hemel en aarde voor verzetten bij je eigen huisarts. Vooral als het al enige tijd geleden is.. Ik was 20 jaar geleden gebeten, niemand geloofde dat het Lyme kon zijn vooral ik zelf niet.. Toen ze niks meer wisten kwam er uiteindelijk toch een bloedtest, Elisa en WesternBlot gaven aan IgM en IgG positief, door gemaakt en aktieve infectie. En dan werken korte 14 dagen Doxy kuren niet meer zoals het RIVM voorschrijft.. Als je denkt dat ze met Corona blunderen, doen ze dat al jaren met Borrelia.. Er zijn een x aantal Borrelia soorten wat die krengen in zich kunnen hebben afgezien nog van de co infecties, sensu stricto (artritis), afzelii (huidaandoeningen), garinii (neurologische klachten), valaisiana, lusitaniae, spielmanni enz. De infectie heeft ook 3 Stadium's, binnen 1 jaar kan het al chronisch zijn. Helaas word de ziekte zelf niet erkend hier in Nederland (UWV enz).
 4. Er is ook nog Discovery,TLC enz op 5 Oost en 1 West via PowerVu te zien. 3 Transponders gaan nog open in OSCAM-Emu met AU.
 5. Tis warm, plaatje erbij van Meteor M-N2 LRPT Scan 20:55
 6. happysat

  Tekenbeet

  Walgelijke beesten zijn het..
 7. happysat

  Tekenbeet

  Nee ga hem met een Stanleymes eruit snijden mafketel. De rest ga ik nieteens op reageren zonde van energie en complete tijdsverspilling.
 8. happysat

  Tekenbeet

  Zelfs in je eigen achtertuin kan het gebeuren, zie https://www.tekenradar.nl/ Elke rode vlek is een EM dus infectie en dat zijn er nogal wat er zit ook een tijd slider bij. Herkenbaar die docu, het is vaak ook zo als de behandeling over is en er zijn nog klachten je het label Post Lyme Syndrome krijgt. En daar is nog de nodige discussie over of dat al dan niet persisterend is met alle gevolgen van dien.. Hier word dat perfect in uitgelegd - https://www.youtube.com/watch?v=fMHn5AvTd9E
 9. happysat

  Tekenbeet

  De verwijder manier van Matchless hierboven is de enig juiste, met een draai beweging eruit halen. drz dit is onjuist, als een teek je 'bijt' dan dan komt er ook speeksel vrij, dit word zo hard als cement zodat die vast blijft zitten. Dit speeksel is onderzocht, hierin bevinden zich al o.a. Borrelia bacterien voordat de bloed overdracht uberhaupt heeft plaats gevonden dwz als jouw teek besmet is. En dat hoeft niet alleen Borrelia te zijn teken dragen tig ziekte verwekkers met zich mee, Babesia FSK ect ect. Het binnen 24 uur niet besmet verhaal is ook achterhaalt - http://psychopharmacologyuvt.pbworks.com/w/page/105815724/Chronische Lyme en Depressie Ik ben in 1997 besmet geraakt dat was binnen 24 uur zonder EM en zonder knijpen eruit gehaalt..
 10. happysat

  Tekenbeet

  Paar jaar terug kon je de teek bewaren en naar de dokter brengen, die onderzochten dan op Boreila besmettingen. Dat kan nu niet meer alleen nog tegen betaling in Weert 75 Euro dacht ik. Rivm richtlijn is 2x200MG voor 7-9 dagen na een directe tekenbeet ivm mogelijke infectie idd. Maar als je er later achterkomt dat je iGm en iGg positief zijn dmv Elisa of Westernblot is het einde zoek.. Dan helpt geen Doxy meer zelfs niet als infuus. Vraag om die Doxy direct na een beet (EM of niet) ga niet weg voordat je Doxy heb gekregen desnoods zoek je een andere arts die het wel voorschrijft. Wacht niet todat je klachten krijgt of een EM, hoe eerder je dit de kop indrukt des te meer kans dat de bacterie in de bloedbaan kapot gaat door de AB. EM (erythema migrans) hoeft niet perse te komen er zijn genoeg gevallen bekend waarin helemaal geen EM optrad. De bacterie blijft niet lang in je bloedbaan, Borrelia is van de spirochete familie, zijn een soort drilboortjes die naar zacht weefsel/spieren ect gaan en als door de bloed barriere ook in je hersens (NeuroBorreliose). Is dat laatste het geval mag je 6 weken (RIVM) aan een Antibiotica infuus als je er tijdig achterkomt. Doe je niks word het chronisch met alle gevolgen van dien.. Niet direct het sluimert erin en al de experts met de jaren.. vinden niks keer op keer.. http://psychopharmacologyuvt.pbworks.com/w/page/75203936/Ziekte van Lyme en Cognitief Funtioneren
 11. Tijd voor een attest aan te vragen, die goedkope aanvoer moet gegarandeerd blijven 😀
 12. 1,10.7 afgetikt voor een liter E98(E5) Lucky Donderdag bij LukOil in Maasmechelen. Komt wellicht snel een eind aan ze willen gaan controleren bij de Grens op niet essentiele verplaatsingen.. Geen Politie gezien, ook geen lange rijen bij de winkels ect. Gangelt dito daar de boodschappen gedaan bij Penny 3 man in de winkel en alles was vol..
 13. Ondertussen hier in de GrensRegio..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.