Ga naar inhoud

Pjotrb

Leden
 • Aantal items

  781
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door Pjotrb

 1. Ik heb zelf een aantal jaren geleden een Zyxel 4G-router voor buiten gekocht, die mij heel goed bevalt. Er loopt nu een netwerkkabel met PoE naar buiten en geen coax. Het grote voordeel is dat er geen verliezen in de coax zijn. Hij is in aanschaf wel een stuk duurder.
 2. Er wordt over een prijsverlaging gesproken maar ik kreeg juist bericht dat ik 2,50 per maand meer ga betalen....
 3. De hoge bitrate was me inderdaad al opgevallen, ik neem nog wel eens wat op van die zender en de bestanden zijn bijna in grootte verdubbeld.
 4. Ja, daar ging ik ook van uit, maar zwart beeld...
 5. Voor mij betekent dit het einde voor Canal Digitaal. Ik heb ze vorig jaar al de wacht aangezegd, om niet nog eens fors te verhogen. Toen kwam er nog 3 Euro bij, nu weer 5 iedere maand. Het houdt een keer op. Ik heb de schotel voornamelijk voor de FTA-zenders, dan is die inmiddels 46,- iedere maand echt veel te veel. Ook opvallend: juist nu is er onderhoud aan de internetsite zodat opzeggen en overstappen naar een goedkoper abonnement niet mogelijk is.....
 6. Goed dat ze dat op tijd aankondigen, dan kan ik ook op tijd opzeggen. Dat zal dan wel per 1 januari worden.
 7. Pjotrb

  Werking Diseqc

  Ik sluit me bij Recol aan, ik moest ook gelijk aan sluiting denken: toevallig heb ik vorig weekend ook alle switches, LNB's en kabels vervangen en bij het testen bleek er bij één ontvanger totaal geen signaal te zijn, op geen van de vier satellieten. Toen ik de Astra 3-LNB van de switch afschroefde had ik weer beeld. Uiteindelijk bleek de kabel tussen Astra 3-LNB en de switch met één adertje sluiting te maken.
 8. Volgens mij moet "guest" gewoon werken, althans dat werkt bij mij, en dan zonder wachtwoord.
 9. Ook al heb je Ziggo en ook al heb je net een nieuwe 4k televisie met een ingebouwde DVB-C tuner gekocht, dan nog kun je die F1 niet in UHD bekijken. Ziggo heeft namelijk bedacht dat de 4k-uitzending alleen te volgen is als je een bepaalde door Ziggo geleverde ontvanger gebruikt. Dus je moet een extra kastje op je televisie aansluiten om het te kunnen volgen, ook al zou je tv het met gemak zelf kunnen!
 10. Door de schotel is het aanbod natuurlijk veel uitgebreider dan alleen de BBC. Ik hoef ze niet te noemen, maar ook de andere grote zenders zijn in de UK verantwoordelijk voor heel veel mooie televisieprogramma's en -series. Met of zonder UK in de EU.... Maar om het originele onderwerp terug te komen: ik denk dat het wel goed is dat de omroep zich meer regionaal opstelt dan alleen in Londen. Daar kunnen ze in Hilversum/Amsterdam ook wel een voorbeeld aan nemen!
 11. Uit de EU stappen is natuurlijk geen reden om niet meer naar de mooie programma's van de BBC te blijven kijken.
 12. "Spotify HiFi komt als extra optie bovenop Spotify Premium. Er zal dus extra voor betaald moeten worden." Bron: hifi.nl. Hoe hoog die extra kosten worden vertelt dit verhaal niet.
 13. Je moet er wel extra voor gaan betalen, ik neem wel genoegen met die ruime 320 kb/s.
 14. Ik heb begrepen dat die zenders inmiddels al ongecodeerd worden doorgegeven. Het aantal gecodeerde zenders is dus behoorlijk kleiner geworden. Overigens als je de antenneplug van de analoge radio wil gebruiken let er dan wel op dat je een male plug nodig hebt in plaats van een female. En sommigen hebben hun radio aangesloten op de speciale radio-aansluiting van hun AOP, digitale radio moet op de tv-aansluiting.
 15. Ziggo zendt zeker niet het standaard pakket in HD uit. Ongecodeerd zijn er maar vier HD-zenders, de rest van de ongecodeerde zenders is allemaal SD.
 16. Het geluid is gewoon uit fase.
 17. Omdat de Ultimo niet of slecht verkrijgbaar is lijkt het er toch op dat dit nu het topmodel is Zelf had ik ook de Ultimo willen hebben maar die is er gewoon niet momenteel. Dus werd het "maar" de Duo....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.