Ga naar inhoud


Pjotrb

Lid
  • Items

    788
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Pjotrb

  1. Even wat aanvullende informatie: het gaat om de interne harde schijf van een Vu+ Uno4K SE.

    Besturing is OpenPLi 8.0-release (2021-01-11-release-8.0).

    Ik gebruik geen timeshift en ik zie nergens een prullenbak.

    Ik zal aan de hand van de tip van Alex eens verder kijken.

  2. Ik heb een harde schijf van 1 TB  waar maar één opgenomen programma op staat. Toch wordt aangegeven dat de vrije ruimte iets van 650 GB is.
    Gaandeweg lijkt de schijf vol te slibben wanneer er opnames gemaakt zijn, die na het kijken vervolgens weer gewist zijn.
    Ik heb ongeveer een maand geleden de schijf geformatteerd zodat er weer meer vrije ruimte was, maar in korte tijd lijkt de schijf toch weer vol te raken.

    Ondanks dat ik geen prullenbak gebruik lijkt het er op dat de bestanden toch niet echt gewist worden, althans niet allemaal.

  3. Voor mij betekent dit het einde voor Canal Digitaal. Ik heb ze vorig jaar al de wacht aangezegd, om niet nog eens fors te verhogen. Toen kwam er nog 3 Euro bij, nu weer 5 iedere maand. Het houdt een keer op. Ik heb de schotel voornamelijk voor de FTA-zenders, dan is die inmiddels 46,- iedere maand echt veel te veel.
    Ook opvallend: juist nu is er onderhoud aan de internetsite zodat opzeggen en overstappen naar een goedkoper abonnement niet mogelijk is.....

  4. Ik sluit me bij Recol aan, ik moest ook gelijk aan sluiting denken: toevallig heb ik vorig weekend ook alle switches, LNB's en kabels vervangen en bij het testen bleek er bij één ontvanger totaal geen signaal te zijn, op geen van de vier satellieten. Toen ik de Astra 3-LNB van de switch afschroefde had ik weer beeld. Uiteindelijk bleek de kabel tussen Astra 3-LNB en de switch met één adertje sluiting te maken.

  5. Ook al heb je Ziggo en ook al heb je net een nieuwe 4k televisie met een ingebouwde DVB-C tuner gekocht, dan nog kun je die F1 niet in UHD bekijken.
    Ziggo heeft namelijk bedacht dat de 4k-uitzending alleen te volgen is als je een bepaalde door Ziggo geleverde ontvanger gebruikt.
    Dus je moet een extra kastje op je televisie aansluiten om het te kunnen volgen, ook al zou je tv het met gemak zelf kunnen!

  6. Door de schotel is het aanbod natuurlijk veel uitgebreider dan alleen de BBC. Ik hoef ze niet te noemen, maar ook de andere grote zenders zijn in de UK verantwoordelijk voor heel veel mooie televisieprogramma's en -series. Met of zonder UK in de EU....
    Maar om het originele onderwerp terug te komen: ik denk dat het wel goed is dat de omroep zich meer regionaal opstelt dan alleen in Londen. Daar kunnen ze in Hilversum/Amsterdam ook wel een voorbeeld aan nemen!

  7. Op 28-2-2021 om 11:19, Tonskidutch zei:

    @Pjotrb, weet je nu al wat de kosten gaan zijn?

     

    "Spotify HiFi komt als extra optie bovenop Spotify Premium. Er zal dus extra voor betaald moeten worden."  Bron: hifi.nl.

    Hoe hoog die extra kosten worden vertelt dit verhaal niet.

    • Like 1
  8. Ik heb begrepen dat die zenders inmiddels al ongecodeerd worden doorgegeven. Het aantal gecodeerde zenders is dus behoorlijk kleiner geworden.

    Overigens als je de antenneplug van de analoge radio wil gebruiken let er dan wel op dat je een male plug nodig hebt in plaats van een female.

    En sommigen hebben hun radio aangesloten op de speciale radio-aansluiting van hun AOP, digitale radio moet op de tv-aansluiting.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...