Jump to content

bellejt

Members
 • Posts

  2,960
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Posts posted by bellejt

 1. als je nu 1 supercontainerschip 1 dag uit de zee haalt dan is die uitstoot velen malen minder dan wat F1 geeft tijdens 1 wedstrijd (inclus verplaatsingen).Of haal alle kolencentrales in china en gascentrales in de superrijken weg (arab emirates) .Momenteel is iedereen in europa zichzelf arm aan het maken aan een ideaal dat nooit zal gehaald worden.Met dank aan de greta's en politici die hun zakken erdoor vullen.Waarom is energie in europa zo duur denk je : beheerraad plaatsjes van politici in energie concortiums.Iedereen moet electrisch gaan omdat dat het nieuwe goud is om de werkenden te plunderen

 2. wij hebben 1 motto sinds het begin van de computer (en dat is dan ook de eerste die ik kocht voor een jaarwedde) :

   

  Alle programma's op je C schijf en data op de D schijf.

  Met het geknoei en dictatoriaal gedrag voor het massaal rijk maken van bill gates worden alle basisprogramma's zodanig groot gemaakt dat er al snel een probleem ontstaat op kleinere C schijven.

  Ps: ik dateer nog van het tijdperk dat we 1 schijf hadden om op te starten en een tweede waar programma en data op stond : Floppy disk.

 3. dus elkeen mag zomaar vragen of je gevaccineerd bent of niet ? Volgende vragen ze mss of je goede stoelgang hebt,of je seropositief bent enzovoort.Niemand heeft wettelijk zaken met je medische achtergrond. Volgende verplichting is mss je QR code op je jas naaien ?

 4. de vraag die niemand zich stelt in belgie en nederland en trouwens in europa : als dit wettelijk wordt aangekaart is het dan geen schending van privacy want door deze controle wordt eigenlijk het medisch geheim geschonden.

 5. deze uitspraak bewijst wat al lang geweten is : de omhooggevallen WK kampioen wordt onder dwang van de beheerder van mercedes (die achter die monitor zit) de hand boven het hoofd gehouden door FIA.Op het einde zal max wel alles ontnomen worden als Red bull deze shit blijft aannemen zodat die engelsman terug WK wordt.Oplossing is dat red bull gaat verkassen naar amerika en F1 FIA laat aan dobberen en hun eigen graf graven

 6. corona is van in het begin een excuus voor geld geweest.Mss waren er wel veel zieken maar de enige die er rijk uit komen zijn de politici met geld uit beheerraden en aandelen en farma industrie.

  Groot kapitaal is helaas nog steeds belangrijker dan iets anders (mensenlevens)

×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.