Spring naar bijdragen

bellejt

Leden
 • Aantal bijdragen

  2287
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over bellejt

 • Rang
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 1 januari

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  sat,modelbouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. daar had ik mijn mening al over gegeven en gaf dit enkel als toelichting voor de mensen die interesse tonen.Het is tenslotte geldig voor gans europa en de CEO was tevens betrokken bij de versnelde uitschakeling en het verlies aan klanten hierdoor.
 2. Dat ISDN verdwijnt is de voldoening van de ezels van het europees parlement. Was de ideale technolgoe voor vele KMO's maar daar kon europa zijn zakken niet mee vullen.Europees parlement zegt dat alles beter en zuiniger moet maar verplicht alles te ontdubbelen waardoor in belgie de klant 2 toestellen nodig heeft : modem en router.Lekker goed voor de electriciteits maatschappijen waar vele van die politici een lekker betaald zitje hebben aan 5500 euro per maand minimum. Zolang we alles laten dicteren door die onbekwamen zal het niet beter worden voor de burger.Binnen enkele jaren is GB de beste en rijkst verdienende net zoals de landen die europa laten links liggen .Gedaan met miljarden te geven aan onbekwame zakkenvullers
 3. kan ik je enkel zeggen in openvix.Daar is het naar mountmanager gaan en dan zie je de aangesloten HDD of usb ingangen.Dan kiezen en de juiste mount toekennen. Mss ook zo in andere images.Zeker niet initialiseren want dan wipe je de stick en ben je alles kwijt wat erop staat.
 4. opnieuw mount aanmaken zonder initialisatie
 5. attrib op 755 gezet ? Juiste oscam.server ?
 6. bekijk mss ook eens de soldeerpunten van de HDMI uitgang.Had hier hetzelfde probleem ooit op een ipbox en was gewoon een solderinkje die los was gekomen.FF soldeerboutje tegen gezet en alles was weer oke.
 7. bellejt

  DM8000HD defecte voeding

  de voeding die je hebt zou normaal geschikt moeten zijn.Gewoon de schakelaar los solderen en draadjes maken naar degene die op het mobo zit.Google eens en je vind overal dezelfde info dat het idem is als de 7025.Links mag ik hier niet zetten omdat ze naar winkels verwijzen.Zelfs voor de info.
 8. 300 GB kom ik hier amper toe per maand.2 gamers en nu enkel wat streaming omdat Tv via satelliet gaat.Heb ik in totaal gemiddeld 550 GB nodig. Mijn limiet bij proximus met basisabo = 750 GB.Dus ruim voldoende
 9. PXS was al winstgevend voor haar.Enige wat ze gedaan heeft is de fundering verzwakt en technici rijden nu 250 km per dag ipv ervoor 100 km.Vermoedelijk onde rpolitieke druk want die willen het bedrijf van de hand doen en de miljarden oprapen om de put van de regering te delven.
 10. en wat als je over de datalimiet gaat ? Bekend is dat het dan dubbel zo duur wordt door toeslagen.
 11. gigablue 4K kost amper 119 euro en nagenoeg dezelfde als een vu+.De tuners heb je eigenlijk niet nodig maar velen willen hem zonder niet leveren.Moest indertijd ook een tuner bijnemen van 49 euro om de duo2 te krijgen tegen 279 euro ipv overal tegen de 400 euro.Keuze was snel gemaakt.aankopen en tuner verkopen :) of houden als de master decoder het eens zou begeven als backup. PS: voor images kan ik enkel zeggen dat openvix deze boxen ondersteund.Mss andere images ook maar weet niet of die fallback tuner hebben.Die heb ik liever omdat ik gewoon dezelfde kanalenlijst naar elke box doorstuur via FTP. De boxes onderling kunnen voor elkaar ook FB tuner spelen wat geeft dat ik eigenlijk meer tuners heb zonder het FBC te moeten gebruiken en andere lnb's moet plaatsen.
 12. diesel is gewoon een gat om de kassa's van de wereld te spijzen.Vergelijk in duitsland zegt genoeg.Vergelijk van mij ; Renault espace 5 diesel met uitstoot 118 CO en verbruik van 5 l diesel op 100 km en speciale filter om nagenoeg geen fijn stof uit te stoten.Goedkoop rijden dus en belgische staat ontvangt weinig want 25 c/l diesel aan 5 l = 1.25 euro Idem maar benzine : uitstoot 158 co en verbruik van 9 liter benzine 95 ron op 100km en niks filter voor uitstoot.Duur rijden en zeer goed voor belgische staat want 50 c/l aan 9 l = 4.50 euro. De enige reden waarom diesel zo belast wordt. Ga niet discuteren over de uitstoot van vrachtwagens of oude diesels want dat mag wel belast worden. Nog een feit is dat als je in Belgie betaald je wel de stad mag inrijden met je vuile diesel en dus het zoveelste bewijs dat het over zakkenvullen gaat en niet over milieu. Een studie wijst tevens uit dat ik 8 jaar mag rijden en 100.000 km mag doen op die periode voordat ik de uitstoot voor het maken van het batterij pack voor een electrische wagen heb bereikt.Batterijpack dat volgens studies meestal na 6 jaar moet vervangen worden als er identiek km aantal gereden wordt. REST MY case wie het vervuilenste is (of wie rijk wordt onder het mom van milieu :) )
 13. koop er enkele bij de chinees want daar kosten ze amper een paar euro/stuk.Moet je wel ff wachten om het te ontvangen.
 14. of je koopt een goedkope 4K ontvanger die vix kan draaien.Daar zit fallback tuner in en heb je remote stream niet nodig.Bv een gigablue of een vu zero 4K
 15. antwoord is toch duidelijk en ik zit niet voortdurend op de PC om onmiddelijk te antwoorden.Heb ook nog een normaal leven buiten internet. Zelfde transponder is evengoed als kijken naar hetzelfde kanaal.Zal eens overwegen u te negeren dan hoef ik dit belachelijke commentaar niet meer te lezen.Groetjes van iemand met minder berichten hits maar mss meer verstand van communiceren op een menselijke manier uit beleefdheid.Verder geen antwoord meer in dit topic.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid