Ga naar inhoud

bellejt

Leden
 • Aantal items

  2830
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over bellejt

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 1 januari

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  sat,modelbouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ja en dan laten updaten en instellingen inzetten.Weet niet of de herstel er al opstaat bij jou.iI dat zo zou je uit 4 tijdsloten moeten kunnen kiezen om te installeren.Neem dan een vrije zodat je oude image erop blijft.
 2. geen probleem hoor.Heb hier ook andere hobby's tussendoor en eigenlijk veel te veel verschillende
 3. tipik zit toch enkel onder telesat ? De radio bij TVV .Rtbf 2 bestaat niet en is mss La deux
 4. is je oscam wel gestart ? Moet die niet met chip naar beneden zitten ?
 5. weet niet waar je woont maar als het in mijn buurt was kon je gerust langskomen want een andere eenvoudigere image opzetten is kinderspel. Op de octagon wel eerst een bepaalde image flashen en dan de gewone.Ik vond al die anderen ook moeilijk en ben dan overgestapt naar openvix.Eenvoudig en alles wijst zichzelf uit.Simpel heb ik ook nota's genomen waar alles staat en hoe het moet staan.Dan gewoon een backup gemaakt en bewaard op stick en PC.
 6. is een super ontvanger met hier openvix erop.Simpel maar als je er geen verstand van hebt inderdaad een compleet ingestelde kopen.Mss niks afbreken want dat is in zijn geheel kinderachtig te noemen en getuigd van weinig respect. Niks van kennen en 7699 berichten hebben lijkt me ook niet normaal.Sorry voor de opmerkingen maar iets afbreken dat je gewoon niet kent is voor mij onaanvaardbaar en brengt niks bij.
 7. geef eens aan hoe je 22khz enzo staan : Polariteit (Ca, Cb) & band selectie (Cc) signalen voor de standaard feed (9˚E) Ca 11-14V Cb 16-19V Cc 22KHz+/-4KHz
 8. in je config staat helemaal geen 28.2 en denk de 9E moet KU band zijn
 9. al gedacht aan fallback tuner te gebruiken ? Of remote stream channel ? Via ethernet verbinding.Hangt van de image af.Is hier trouwens in gebruik en een prima ontvanger
 10. waarom wil je eigenlijk zenderlisten tussen boxen downloaden ? Ik gebruik tussen mijn boxen hier fallback tuner en dan is het gewoon copy paste vanuit DBE naar alle boxen.
 11. zitten ze beiden op dezelfde switch ? Een giga switch ?
 12. dit zijn de settings die ik steeds gebruik met versie 7.2
 13. of om sneller te gaan 2 netwerkmappen aanmaken op je Pc en zo copieren. Is raar maar gaat sneller dan gewoon copieren.Doe dit hier met de picons en wat een verschil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.