Ga naar inhoud

bellejt

Leden
 • Aantal items

  2342
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over bellejt

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 1 januari

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  sat,modelbouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. duo2 met openvix en blijkbaar gewoon aangepast bij het schakelen naar DAVE.Lekker leuk.Wel mijn list ff downloaden naar PC met DBE om aanpassing te saven
 2. en dan zij ze verwonderd dat de echtekijkers/ hobbyisten het beu zijn en overstappen op iets wat eigenlijk niet mag. Ze hebben daar nog steeds niet begrepen dat ze op de dood afstevenen met al hun beperkingen.Zien in Belgie hetzelfde dat meer en meer jonge abo's het TV gedeelte links laten liggen en enkel internet vragen om netflix te kijken.Goedkoopste provider en online kijken via IPTV aanbieders.
 3. idem hier.Visa is door de bank buitengegooid en we hebben mastercard in de plaats gekregen.Niks kosten erop bij de bank.Heb trouwens ook een geregistreerde paypal erop zodat ik wereldwijd 25.000 euro ter beschikking heb zonder interest te betalen (als het op de bankrekening staat natuurlijk ) .Dikwijls is het daarop goedkoper in de landvaluta te betalen door de wisselkoers.
 4. laat anders eens weten wanneer er een uitzending is en dan neem ik die eens op en kijken we of ik ze kan copieren naar mijn PC.Ben er best wel benieuwd naar want kijk die ook regelmatig maar nog nooit naar mijn HDD gecopieerd.
 5. leuk maar schandalig dat Sainz door de weeral te late beslissing zijn podium moment mist.Wordt tijd dat deze jury eens beseft hoe en wanneer ze moeten beslissen en anders terug naar school sturen
 6. Red bull is slimmer want daar zitten geen dikke nekken met een ego van hier tot ginder.Ferrari verliest hier mss de derde plaats door. Na hun gefoefel is dat mss de verdiende oplossing.
 7. is de graaicultuur in Belgie van onze huidige politici : besparen op alles om de CEO en ministers nog meer te betalen om minder te doen.Helaas begrijpt de bevolking het niet en blijft voor deze zakkenvullers stemmen.
 8. kan je doen.Ik heb verder niet gekeken voor die 13E omdat dan net de regenkap er niet meer over kan.Niet dat ze vermoedelijk zal nodig zijn maar hier wordt nagenoeg niet naar 13E gekeken.Omdat de triax vrij kwam heb ik 13E daar maar opgezet en mss komt daar later nog wel een 5 West lnb bij (fransat).Daarnaast is er nog de triax op de rotor die ze allemaal neemt.
 9. is de reden waarom ik naar een gibertini 100 ben gegaan en de 13E op een aparte schotel.Ietsje meer kost maar zelfs bij hevig onweer geen uitval meer terwijl dit op de triax wel was.De gibertini beweegt niks met de 3 lnb's 4 aansluitingen terwijl de triax dat wel deed.Verschil in kwaliteit is enorm.In prijs heel weinig.
 10. verkopen in engeland via internet.Krijg je nog een centje voor want zijn gegeerd voor afrika.Heb mijn oude DM500 verkocht aan 25 euro stuk. Zijn meestal religieuze instellingen die deze opkopen.
 11. hij heeft enkel PANEUR instellingen en geen benelux.Mss TV aan internet koppelen en updates laten doen.Normaal zou dit volgens samsung moeten werken.
 12. niks beter dan een rechtstreekse verbinding om de eenvoudige reden dat die 1000 Mb is en je wifi als het de modernste is max 600 Mb doet.Wat mij sterk zou verwonderen. Ze hadden dus blijkbaar een conflict met het adres.Na opstarten krijgen ze een verschillend DHCP adres en alles werkt fijn.Voor de leek op ethernet gebied is dat de beste oplossing.
 13. fallback tuner gebruiken mss. DAn heb je oscam draaien in background op je main stb in standby en de 2de box gaat gewoon streamen van de main box.
 14. landcode TV aanpassen mss : https://www.samsung.com/be/i/televisie/parallel-import-tv/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid