Ga naar inhoud

bellejt

Leden
 • Aantal items

  2410
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over bellejt

 • Titel
  Sat4all Fan
 • Verjaardag 1 januari

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  sat,modelbouw

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. waarom eigenlijk al dat gedoe.Heb een opstelling gewoon decoder - disecq - motor- lnb al 12 jaar werkend zonder enig probleem.Een goede disecq moet dit aankunnen bij een degelijke motor
 2. lesje : voor zulke dingen steeds 5 jaar nemen.Dragen zij de echte kosten.Doe ik voor alles en scheelt een pak.Stofzuiger dyson ,droogkast miele en whirpool side by side.Allemaal tussengekomen binnen 5 jaar en totale kosten 1200 euro.Niks moeten betalen want heeft amper 140 euro extra gekost bij aankoop aan 5 jaar garantie. Idem renault espace V : extra 689 euro garantie en na 4 jaar 1300 euro kosten kwa defekte ophanging en kleinigheden.Betaald door garantie ne wij lekker blij :). De kosten zijn meestal niet de onderdelen maar hun verplaatsing en werkuren (180 euro/uur)
 3. nagenoeg iedereen is op internet te koppelen met ip en email.Als gewone gebruiker veranderd je ip adres toch regelmatig dus what is the problem.
 4. bruikbaar maar vervang cccam door oscam of je hebt vermoedelijk een prio file nodig bij 2.3.0. Files te vinden op het forum
 5. hier in belgie 13 db en 80% op gibertini 100 aangepast door typo
 6. juiste directory gekozen bij FTP in DBE ? Juiste ip adres enzovoort
 7. op de switch op de uitgang (4de voor jou) voor je rotor gewoon rotor kiezen en je usals ingeven.
 8. heb je wifi en een tablet ? Zo doe ik het.Inloggen op het ipadres van de box en streaming box bedienen.Dan krijg ik te zien wat er op de box staat.
 9. wifi heeft niks met je fiber te maken.Is een lokaal gedeelte achter je modem.Gewoon in de webif het kanaal fixed zetten op 4 of een ander niet bezet kanaal.Beter is nog kanaal 6 of 11 (top van hun spectrumgedeelte) in 2.4 Ghz
 10. ik stel mijn schotel af via wifi op de tablet.Gewoon via de wifi in de browser connecten op mijn box en handmatig zoeken op transponder.De tablet heb je dan gewoon voor je gemonteerd of opgehangen.
 11. goede tips waren grotere schotel en als je maar op 1 sat moet uitrichten valt het nog mee met de LNB setting ook.Had hier ook ff problemen met uitval op de triax en gewoon een betere schotel gekocht en nieuwe lnb's.Totale kost 180 euro(schotel en 3 lnb's ) en niks problemen meer.Die katrein is degelijk en zoals de nieuwe die ik nu heb (gibertini) veel beter dan andere schotels. Eenmaal de harde pijn en je hebt jaren kijkplezier.
 12. bellejt

  vu plus duo 2 oscam

  en waarom zou het niet kunnen ? Hoeveel tuners heb je precies en gebruik je de kaart in een module of met oscam ? Als je 4 tuners hebt kan je in principe 3 opnames tegelijk maken en op 1 kanaal kijken met oscam.
 13. bellejt

  nieuwjaarwens

  zoekt mss een derde ban
 14. dachten we allemaal al van begin.Gewoon een instelling en foute oscam bracht al die problemen.Vastlopers met 4 verschillende providers is heel kritisch als er in oscam een foutje zit.Zeker als je gewone readers gaat combineren met CI interfaces .Al dan niet CI+ kloterijen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid