Jump to content

seije017

Members
 • Posts

  1,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by seije017

 1. Heb je ook een uitleg hoe ik dit werkende kan krijgen
 2. Ik krijg het niet werkende maar is het ook mogelijk om de oscam als server te gebruiken en een box( van de kids en slaapkamer) deze te connecten via cccam ?
 3. Diverse cccam ipk files geprobeerd maar krijg het niet werkende heeft iemand het werkende ? Ben wel benieuwd omdat ik het hier ook graag werkende wil hebben
 4. Minisiku heb jij ook misschien een link waar ik de 2.3.8 kan vinden
 5. hallo ik heb een gigablue met daarop CCcam 2.3.2 en ziggo als provider nu zet ik op een openpli 7,3 cccam en dan zegt het pppanel no card inside in welke kaart lezer ik het ook probeer en ik probeer het met de CCCam.cfg van de gedownloade CCcam of de cfg file van mijn eigen oude box beide geven aan dat ir geen kaart in de lezer zit heeft iemand hetzelfde probleem ?
 6. reeds een nieuwe coat versterker ertussen gezet echter geen verbetering alle zender 100% signaal RTL7 geeft 9% ik las iets dat het software probleem zou zijn ander image van open atv misschien maar werkt heel omslachtig om dat werkende te krijgen met CCcam
 7. Hallo ik heb het volgende probleem na de zender update van ziggo heb ik problemen met ontvangst RTL7 geen tot blokkering beeld ik werk met opensplijt 7.3 en Softcam de Laatste cccam ik hoorde dat het een software probleem was zijn er meer mensen die dit ondervinden?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.