Jump to content

arsat

Members
 • Posts

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

arsat's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Kan zijn dat de uitval nog moet komen: de periodieke kaart update komt niet bij iedereen op hetzelfde moment.
 2. Bericht gehad van CD: Zenders zijn nu alleen nog maar met hun CAM-701 module te bekijken in een gecertificeerde ontvanger... 🥵 Vroeg om dan de kaart om te ruilen voor een werkende. Over een tegoedkoming in de kosten daarvoor viel niet te praten, "de techniek gaat nu eenmaal vooruit" Een 'beetje' krom om 99 euro voor een CAM module te moeten betalen om weer te kunnen kijken naar de zenders waar je altijd naar hebt kunnen kijken... (en waar in voor betaal in mijn abonnement) Klantvriendelijkheid hebben ze ook nog nooit van gehoord (maar dat is altijd al zo geweest) Ik dacht dat er net een uitspraak was geweest dat providers hun eigen apparatuur niet meer mogen verplichten? (en dat modems en ontvangers van derden ook gebruikt moeten kunnen worden)
 3. Ik krijg geen 93:00 melding, dat was @digitaal kijker... In de Oscam logfile staat zoveel, dat ik niet echt weet waarnaar te kijken... (zo te zien staat er geen 93:00 in)
 4. Kan het ook aan de Oscam liggen, of moet het puur een CD kwestie zijn?
 5. Sinds een paar dagen zijn Vivid en Penthouse Gold niet meer te ontvangen (royaal abo) Wat kan daar de oorzaak van zijn? (ik dacht ik zal het nog maar eens vragen, in het vorige topic werd alleen onzin uitgekraamd...) Nivo op het forum is zo te zien nogal gedaald sinds mijn vorige bezoek hier. (toen kon je nog vragen stellen en een fatsoenlijk antwoord krijgen)
 6. Ik vind er niet veel leuks aan. Waar zijn die gebleven?
 7. Ik heb sinds gisteren ook geen Vivid en Penthouse gold meer? (royaal abo)
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.