Ga naar inhoud

spike

Leden
 • Aantal items

  73
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Buitenantenne heb ik ook aan gedacht, maar als ik het goed heb, dan moet deze via coax naar router. Ergens heb ik gelezen dat coax nogal wat verlies kan geven, zeker als kabel wat langer is. Precies weet ik het ook niet. Echt prima ervaringen over deze externe antennes heb ik nog niet gelezen. Hier https://problemasconinternet.com/antena-router-4g/ heb ik al geprobeerd wat duidelijkheid te krijgen, maar mijn Spaans is nog niet van dien aard dat het me helemaal duidelijk wordt. Ik ga geen kapitalen uitgeven voor een externe antenne.
 2. Ik heb vorige week de TP Link AC 1200 Archer MR600 gekocht. Ontvangst binnen is matig, ca 4Mbps, maar net zo hoog als met wimax. Als ik hem aan andere kant van het huis aan de buitenkant houd, dan kom ik op ruim 40Mbps. Nu wil ik hem in een kunstof kastje ophangen zodat hij niet nat wordt en gelukkig is het ook aan de schaduwkant. Hopelijk stoort kunststof de ontvangst niet te veel
 3. Bedankt voor de tips tot nu toe. Het is mss wel een goed idee om eerst een router uit te proberen, want ik wist niet dat de antenne van een router zoveel beter is dan die van een smartphone.
 4. Is die niet erg moeilijk uit te richten?
 5. Ik hoop dat ik het volgende mag vragen in deze rubriek. Wij wonen deel van het jaar aan Costa del Sol. Momenteel hebben wij internet via Wimax(internet via "wifi schoteltje" gericht op een mast kilometers verderop), maar dat vind ik te traag. Nu zag ik dat Digimovil, voor 25€ per maand onbeperkt 4G internet aanbiedt en dat is interessant voor mij want veel sneller danWimax. Digimobil gebruikt het Movistar netwerk en daarom heb ik met mobiel en daarin Movistar sim gekeken wat ontvangststerkte is. In huis valt dat tegen, maar als ik naar buiten ga en dan ca 3 meter hoger dan veel betere ontvangst. Nu zijn er volgens mij meerdere opties: 1.antenne buiten tegen gevel of schoorsteen en deze met coax verbinden aan 4G router binnen 2.een zgn "outdoor 4G router" en deze tegen gevel of schoorsteen en dan met UTP kabel verbinden met wifi router binnen Movistar maakt gebruik van B3,B7 en B20(=800MHz en deze is het belangrijkste in buitengebied), dus 4g router moet hiervoor geschikt zijn. Daar zijn er genoeg van te vinden. Moeilijker wordt het om objectieve info te vinden over goede externe antennes en outdoor 4G routers Mijn vraag is nu, of er mensen zijn hier die ervaring hebben met externe 4G antennes en outdoor 4G routers of mij meer zinnige info kunnen geven. Hopelijk kan men mij hier meer info over deze materie verschaffen.
 6. Bedankt mannen, ik denk dat ik voor de muurbeugels ga.
 7. Daar had ik ook aan gedacht, maar na het lezen van de negatieve ervaringen van anderen, zie ik daar maar van af en daarom keuze voor muurbevestiging.
 8. Ivm verhuizing moet ik nu de schotel weer monteren en beste plek is mi aan garagemuur(platdak). De gangbare muurbeugel zoals bijgaande, is niet geschikt, want de schotel moet andersom gericht worden en over dak gericht worden. Iemand tip voor solide bevesiging van mijn ca 80cm schotel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.