Ga naar inhoud

alex6

Leden
 • Aantal items

  46
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over alex6

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. i.v.m. de steeds crimineel wordende omgeving zijn mijn 4 camera's belangrijk. De enige ip cam software die werkt op mijn VU+ box met openpli4 is al enige jaren camofs free versie 9.19. Omdat 1 van mij elro camera's de geest gaf na 5 jaar kocht ik een nieuwe foscam FL9900P. Die wordt met geen mogelijkheid herkend. Ik verwijderde de camera van het instal menu van caomofs teneinde de nieuwe te installeren. Als ik nu add new camera aanklik komt er een rood kruis met "connection could not be established". Kennelijk kan deze actie niet herroepen worden. Ik probeerde weer terug te komen naar 4 cams door een oude image te laden maar nee hoor ook weer 3 cams. Ook het verwijderen van het programma camofs via pakketten en weer opnieuw installeren bracht weer 3 cams i.p.v. 4. Geen enkele leverancier van IP cams kon mijn vertellen welke cam wel wordt herkend door camofs, nooit gehoord, Enigma2 wat is dat. Geprobeerd een nieuwere versie van camofs aan te schaffen, nergens ook niet op de originele site van ene shadowrider info over prijzen e.d. Ik kan natuurlijk lukraak wat camera's kopen maar op een gegeven moment is de kliko vol met camera's die niet bruikbaar zijn. Iemand een tip: 1.Hoe herstel ik de software van camofs naar 4 i.p.v 3 camera's 2 welke camera's worden wel herkend door dit programma. 3.Hoe, waar en tegen welke prijs schaf je een nieuwere versie van camofs aan of is er andere enigma software die hetzelfde doet. Bij voorbaat bedankt. Alex6
 2. Dat was ook mijn eerste gedachte, maar met stilstaand beeld op menu kanalen met ab ir in een lade begint het weer zoals ik al meldde zonder ab commando spontaan te scrollen.
 3. Mijn VU duo met openpli 4 heeft sinds kort het probleem dat op willekeurige tijden de menu's snel naar beneden blijven scrollen, zoals kanalen menu, dat is alleen te stoppen door de stroom er af te halen, na enige keren staan de menu's weer stil en zijn een tijdje te gebruiken. Is er iemand die ook deze klacht heeft gehad en is dit een software probleem of weer een hardware elco gerelateerd probleem.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.