Ga naar inhoud

Alexander88

Leden
 • Aantal items

  112
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Alexander88

 • Titel
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. norkring heeft wel degelijk iets te maken met de verspreiding van antenne TV. zij zijn de enige die de DVB-T(2) frequenties in handen hebben net als DAB(+), uitgezonderd de openbare omroep VRT. voor DVB-T heeft norkring nooit een tv pakket aangeboden en enkel uitzendingen verzocht voor andere partijen, bv VRT, Teletenne en de enige overblijvende Antenne TV. voor DAB zijn ze ook zo gestart met VRT, maar (bij gebrek aan interesse) dan toch maar zelf een ensemble samengesteld en VRT laat zijn ensemble nu uitzenden door BP.
 2. het lijkt mij raar dat Antenne TV afkomstig zou zijn van satelliet om 2 redenen. 1) norkring heeft glasvezelverbindingen naar zijn zenders, dus voor de distributie naar de zenders is geen noodzaak aan satelliet verspreiding. 2) het Antenne TV aanbod is SD en het TVV satelliet aanbod op Astra 3 is voor sommige zenders HD. dit betekent dat er downconvertoren moeten geplaatst worden per zendstation of een SD uplink nodig is op de "dure" TVV transponders.
 3. ik heb de transponder eens manueel gescand en had toen inderdaad 2 versies van Film Europe HD en Film Europe INT HD. de bijhorende SID kan ik niet uitlezen met mijn samsung TV, maar voor beide kreeg ik geen beeld noch geluid.
 4. VRT heeft die frequenties in handen, niet Norkring. ze zullen dus leeg blijven tot VRT ze terug geeft aan het BIPT. bij de volgende veiling kunnen dat dvb-t boeketten opnieuw toegekend ( verkocht) worden. wat ze een tijdje geleden gedaan hebben met de AM frequenties. ( na jaren van stilte)
 5. ik heb geen smartWi of andere constructies. gewoon een samsung TV met de ci erin. niets speciaals. vandaar mijn vorige opmerking, dat ik geen fictionaliteit mis, maar ik heb al mijn zenders terug. ik ben dus tevreden. het enige jammere is dat mijn 2de kaart in een M7 ontvanger zit en dus niet meer kan gewisseld worden.
 6. de ci heeft fw versie 3.03.013sp2 sw versie: canal digitaal 2.05.001 download id 7 MG core library R L1.4.26 voor de kenners onder ons.
 7. neen, de gleuf waar de smartcard hoort te zitten is dichtgemaakt. zoals bijhorende instructies schrijven: de ci+ in de tv stoppen en dan knippert een rode led. als alles goed verloopt wordt de led groen en heb je beeld. super eenvoudig. hopelijk blijft het zo, want nu heb ik toch precies meer zenders dan vroeger. niet dat ik klaag hoor 😉
 8. bedankt voor de upgrade tip. ik kan mij niet herinneren dat ik geupdate heb. maar ik zie dat ik de versie heb die beschreven staat in de handleiding. ondertussen heeft de CI plus module mij bereikt. het is een smartcardloze CI+ Cam701 "voor HD en UHD". ik heb deze ingeplugt en na een verificatie procedure met mijn samsung TV had ik beeld op alle zenders. wel raar dat ik niets heb moeten activeren via de website of dergelijke, ik dacht dat ik bij de aanschaf moest wachten op een activatie niet mocht wegzappen van één.
 9. een heractivatie heb ik al uitgevoerd, omdat ik altijd dacht dat daar het probleem ligt. ondertussen telefoon gekregen van de helpdesk. een zeer vriendelijke mevrouw die mij vertelde dat het een eigenaardig probleem is. en dat de specialisten vermoeden dat het toch de ci module kan zijn. ze vertelde mij dat tegen einde deze week de ci module zou ontvangen, ik ben dus in blijde verwachting. gezien de ci module in mijn tv zit vermoed ik dat ik geen functie verlies met de CI+. ik hou jullie op de hoogte!
 10. bedankt voor je snelle antwoord. ik vermoed dat het een smartcard issue is die TVV zal moeten oplossen. heb je een recente ci module? ik gebruik deze:
 11. sinds een 2tal maanden krijg ik geen Film europe (kan.19) meer met mijn Basic Light abonnement. na verschillende mails en een 2 telefoontjes naar de klantendienst ben ik nog niet verder geraakt. vandaar dat ik jullie eens wil bevragen. zijn er nog mensen die met een basic light Film Europe kwijt zijn? wat ik al geprobeerd heb "met hulp" van de klanten dienst: de zenderlijst herladen, schotel beter afstellen, aangezien ik animal planet kan ontvangen (nr 32) op dezelfde transponder lijkt me hier geen probleem te zijn. ik maak gebruik van een CI module en losse smartcard van 2012.met een zwarte sticker en een wereldbol. alles werkte tot nu naar behoren, maar het zeker niet het laatste nieuwe model. alvast bedankt voor jullie suggestie en antwoorden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid