Jump to content

Alexander88

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

About Alexander88

 • Rank
  Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. norkring heeft wel degelijk iets te maken met de verspreiding van antenne TV. zij zijn de enige die de DVB-T(2) frequenties in handen hebben net als DAB(+), uitgezonderd de openbare omroep VRT. voor DVB-T heeft norkring nooit een tv pakket aangeboden en enkel uitzendingen verzocht voor andere partijen, bv VRT, Teletenne en de enige overblijvende Antenne TV. voor DAB zijn ze ook zo gestart met VRT, maar (bij gebrek aan interesse) dan toch maar zelf een ensemble samengesteld en VRT laat zijn ensemble nu uitzenden door BP.
 2. het lijkt mij raar dat Antenne TV afkomstig zou zijn van satelliet om 2 redenen. 1) norkring heeft glasvezelverbindingen naar zijn zenders, dus voor de distributie naar de zenders is geen noodzaak aan satelliet verspreiding. 2) het Antenne TV aanbod is SD en het TVV satelliet aanbod op Astra 3 is voor sommige zenders HD. dit betekent dat er downconvertoren moeten geplaatst worden per zendstation of een SD uplink nodig is op de "dure" TVV transponders.
 3. sinds een 2tal maanden krijg ik geen Film europe (kan.19) meer met mijn Basic Light abonnement. na verschillende mails en een 2 telefoontjes naar de klantendienst ben ik nog niet verder geraakt. vandaar dat ik jullie eens wil bevragen. zijn er nog mensen die met een basic light Film Europe kwijt zijn? wat ik al geprobeerd heb "met hulp" van de klanten dienst: de zenderlijst herladen, schotel beter afstellen, aangezien ik animal planet kan ontvangen (nr 32) op dezelfde transponder lijkt me hier geen probleem te zijn. ik maak gebruik van een CI module en losse smartcard van 2012.met een zwarte sticker en een wereldbol. alles werkte tot nu naar behoren, maar het zeker niet het laatste nieuwe model. alvast bedankt voor jullie suggestie en antwoorden
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy