Jump to content

robcyprus

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About robcyprus

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  7314

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja,als de ws 6933 maar geen spanning en of Diseqc stuurt Dus een splitter met 1 kant spanning doorlaten.
 2. Ik zoek een zelfbouw of kant en klare DiseqC driver,zodat ik een DiseqC switch stand alone kan bedienen(iets als een antenne input selector) Alle info is welkom.
 3. antenne op maat geknipt?Scheelt echt veel... Zelfbouw Spider en afgeregeld met RF Vector Analyzer.
 4. Nog een tip,plaats de dongle zo dicht mogelijk bij de antenne en gebruik als het nodig is een lange Usb kabel(de Pi niet direct aan de dongle)5 mtr gaat prima.Als je lange coax hebt,gebruik een LNA via Bias-T.LNA direkt achter de Antenne.
 5. De software is van Flightaware(op de pi's) en op de pc Virtual Radar Server , VRS. Nog een grafiekje:
 6. Alles wat ik via ADSB ontvang is via RaspberryPi 3b(3x) en een paar Orange pi's.De Dongle's zijn RTLSDR V3,Flightaware Pro Stick(blauw) en de blauwe China Dongle,voor Flarm ook een paar pi's met Rtlsdr dongle +LNA(via Bias-T)De antenne's:Flightaware ADSB,Vinnant 5/8,colinear en open dipool en zelfbouw Spider.Maar 1 pi met dongle en Antenne is al genoeg...
 7. Nog een keer mijn bereik(dit is via mijn eigen ontvangers/antenne's:
 8. Een paar van mijn antenne's,er staat ook nog 1 op het dak(Flightaware antenne)Balkon is 2e verdieping 34m AMSL. en een paar antenne's voor Flarm (OGN)
 9. dit is een goede:RTL-SDR V3 TCXO Dongle 500KHz - 1700MHz SMA aansluiting.En de Flightaware blauwe dongle. Maar de goedkope blauwe(china)dongle werkt ook ok.RTL2832 chipset en R820T2.tuner,ik heb een bereik van ong. 400Km.
 10. Ali en BangGo.. betalen je BTW,geen extra kosten,enkel de BTW erbij.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.