Ga naar inhoud

mauspartyhouse

Leden
 • Aantal items

  1001
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mauspartyhouse

 • Titel
  Sat4all Fan

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Heerhugowaard

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Beste mede satters, Ik zoek een ET8000 of ET10000, eventueel zonder harddisk, tuner configuratie is niet belangrijk. Gr Maurice
 2. Dat staat in de titel. Inmiddels met succes openpli geinstalleerd. Alles werkt weer prima.
 3. Goedemorgen mede satters Na ca. 2 jaar heb ik mijn ET8000 een update gegeven. Enkele dagen hierna is om een (voor mij) onverklaarbare rede de CCCAM plugin verdwenen incl de .cfg file. Ik heb een backup van de .cfg file dus dat is verder geen punt. Probleem is: Het lukt mij niet om cccam te installeren op de ontvanger. Hierdoor werkt de kaartlezer natuurlijk ook niet 😞 Een zoektocht hier op het forum heeft me diverse bestanden doen downloaden en installeren op de ontvanger. Sommige werden succesvol geïnstalleerd, sommige niet, volgens het 'plugin installatie scherm'. Je kent de terms vast wel '2 plugins succesvol geïnstalleerd met 0 fouten', of iets van die orde. Vreemd genoeg kan ik deze geinstalleerde polugins nergens in de menu's vinden.... Enkele voorbeeld van geprobeerde files: -enigma2-softcams-cccam-all-images_2.3.2-r1_arm-mips_all -softcam-feed-universal_4.5-r0_all -softcam-feed-universal_6.Plus_all Ik wil dus een cccam variant op de box installeren. Wie weet hoe ik dat kan doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.