Jump to content

aeng

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

About aeng

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 11/28/1958

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Olst
 1. aeng

  aeng

 2. Bedankt voor jullie tips. Ik ga de kaarten gebruiken zonder CI-modules. Ga daarvoor een Easymouse bestellen.
 3. Ik begrijp dat Oscam wel voordelen heeft tov een CI-module. Nu heb ik hier een HD+ en een Ziggo kaart (beiden met CI-module) Maar de Vu+ Duo SE heeft maar één smartcardreader en twee CI-slots. Welke kaart zouden jullie dan gebruiken met Oscam, en welke met een CI-module?
 4. Ik heb hier een HD+ kaart en een bijbehorende CI-module. Nu vraag ik mij het volgende af. Wat werkt beter in de Vu+ Duo 4K SE en VTI-image? - De HD+ kaart in de CI-module - De HD+ icm Oscam
 5. Ik wil mijn DM8000 met een "normale" LNB gaan vervangen voor een VU+ 4K DUO SE met een DUR-LINE UK 124 Unicable 2 LNB. Nu wil ik beginnen om de LNB te vervangen. Werkt die unicable LNB ook nog met de DM8000? Of moet ik dan gelijk de ontvanger vervangen?
 6. Ik lees net dat de Ultimo 4k uit productie is. https://www.vuplus-support.org/wbb4/index.php?thread/141340-verfügbarkeit-vu-ultimo-4k/
 7. Ik zie dat de Ultimo 4K nergens meer leverbaar is. Komt er soms een opvolger?
 8. Oke, duidelijk. Dat wordt het een Ultimo 4K. Nog een laatste vraag. Kan ik mijn Ziggo kaart een een HD+ kaart in de sleuven stoppen zonder daarvoor een CI-module te gebruiken? Ben van plan om VTI te installeren.
 9. Wat zouden jullie doen als je nu op een punt staat om een nieuwe ontvanger te kopen? - De ultimo 4K (is al wat jaartjes oud en er komt maar geen vervanging) - DUO 4K SE (met eventueel externe kaarlezer)
 10. Of ik moet een Ultimo aanschaffen? Dan is het geen probleem?
 11. Goedemorgen allemaal, Ik oktober komt de nieuwe Duo 4K uit. Ik wil deze aanschaffen ter vervanging van mijn DM8000. Alleen vraag ik mij af of ik een Ziggo en een HD+ kaart tegelijkertijd kan gebruiken? Voor die Ziggo kaart wil ik Oscam gaan gebruiken zonder ci-module. Moet ik dan voor die HD+ kaart een CI-module aanschaffen? Gr. Geert
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.