Jump to content

adelaar

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About adelaar

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb net contact gehad met cd. Zij willen de module wel omruilen voor een witte. Ga hem omruilen.
 2. Ja is ook een mooie optie. Ergens de software downloaden en naar de module schrijven? Zal eens zien in de familie wie nog zo'n laptop heeft.
 3. Heb zelf het familie pakket. Voor Mezzo HD is nog steeds de witte module nodig.
 4. In het bericht van Sprietje staat dat hij gratis kon omruilen bij cd. Ben hier zelf nog niet mee bezig geweest.
 5. Als hij het toch niet doet is ruilen nog niet zo'n gekke optie.
 6. Komt wel een oplossing. Omdat ik deze nog heb dit eerst geprobeerd om het weer werkend te krijgen
 7. Hallo Mimisiku, Jammer dat de update niet ota is. Is in ieder geval duidelijk. De Technisat heeft een ci module nodig. Omdat ik deze nog heb leek het mij mooi om deze verder te gebruiken. Zal wel moeilojk worden. De nieuwe witte kan de smartwi niet aan.
 8. Hallo Sprietje, De uitleg, in een van mijn eerdere berichten, heb ik ook van de site van Canal Digitaal. Is mij niet gelukt. Geeft aan: Download mislukt. Staat ook dat,als dat er staat, de nieuwste software er al in zou zitten. Is dus niet het geval.
 9. Zie wel hoe het komt. Zal ook nu bij cd informeren. Bedankt voor het meedenken!
 10. Had in een eerder bericht al aangegeven dat ik het geprobeerd heb .
 11. Informatie komt van de site van cd. Omdat het niet werkt denk ik niet dat het nog van toepassing is. Probeer hem up te daten in een Technisat isio s2.
 12. Heb onderstaande geprobeerd. De werkende software is: 3.03.13sp2. 1. Schakel eerst naar de zender ‘Info & Nieuws’ op kanaal 14. Heb je beeld, dan kun je beginnen met de update-procedure. Heb je geen beeld, richt dan je schotel opnieuw uit. 2. Het updaten van de CI-module van de Homecast gaat van start door allereerst te drukken op ‘menu’ op de afstandsbediening. 3. Selecteer hierna ‘status’ en vervolgens ‘Canal Digitaal’. 4. Je komt nu in het menu voor de instellingen van de CI-module. Selecteer in het menu ‘nieuwe software’ en druk op OK. 5. Bij de melding ‘wilt u nieuwe software inladen’ selecteer je de optie ‘ja’. Druk op OK om te bevestigen. 6. Haal na het voltooien van de update eerst de stekker van het toestel uit het stopcontact. Vervolgens haal je de CI-module uit het toestel en stopt deze er opnieuw in. Stop de stekker van het toestel weer in het stopcontact. 7. Na het plaatsen van de stekker in het stopcontact dien je terug te gaan naar de instellingen van de CI-Module. Selecteer de optie ‘module informatie’ en druk op OK. Je hebt de nieuwe update succesvol geïnstalleerd als de softwareversie is veranderd naar ‘3.03.13sp2’.
 13. Zoek meer naar een eventuele ota oplossing. Ben niet goed met computer oplossingen met de daarvoor benodigde hulpstukken.
 14. Iets met 2p erachter. Kan het op dit moment niet bekijken. Heb het geprobeerd op verschillende kanalen, maar geeft aan " download mislukt".
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy