Jump to content

henkvd1

Members
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

About henkvd1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zullen we voor alcohol ook maar even de kosten neerzetten en de bijkomende problemen die voor de directe omgeving ook enorm zijn, Alcohol is naar mijn smaak een net zo groot probleem ( of nog groter), accijns mag ook flink omhoog. p.s ik rook en drink niet.
 2. je blokkeert nu succesvol de update van de kaart, door de unique emm door te laten wordt de kaart wel geupdate
 3. blockemm-u = 1 maak daar eens blockemm-u = 0 van.
 4. Waar blijft de wind ? Hoop paniek, voor een gewone januari storm, de waarschuwingen ga je op deze manier steeds minder serieus nemen. Op dit moment hier aan de kust, met moeite een windkracht 8 en of er meer in gaat zitten valt zwaar te betwijfelen.
 5. Vrees dat je kennis niveau van "computers"te laag is. Firefox heb je draaiend, je zit alleen nog in de intro, klik die weg en ga naar een nieuw tabblad.
 6. Kan veel eenvoudiger via instellingen, bijwerken en beveiliging, systeem herstel , deze pc opnieuw instellen en dan keus maken, schoon of met behoud eigen gegevens en mappen. Heb je verder niets nodig. Dat is je makkelijk gemaakt in WIN10
 7. Of ze permanent nu zo geschikt zijn dat laat ik in het midden, voor snel even een installatie doormeten gebruik ik quick connect adapters, ze blijven door het veertje in ieder geval goed zitten en dat voldoet.
 8. Elco in rode cirkel staat bol
 9. Komt zo van mijn receiver, dat draait. Enige waar verschil kan zitten is device = /dev/sci1 dat is cardslot 2, voor cardslot 1 wijzig je het in de volgende regel device = /dev/sci0 Bij cardMhz en MHz kunnen andere waarden staan, hangt van de kaart lezer af, bij mij werken deze instellingen rsa key wel wijzigen ff google gebruiken voor de juiste waarde
 10. device = /dev/sci1 laatste karakter 1 of 0 , hangt van het aantal kaartlezers af mhz en cardmhz kan per tupe ontvanger verschillen. rsakey ff googlen, die mag hier niet voluit geschreven worden.
 11. Om een succesvolle verbinding op te zetten heb je wel de gegevens nodig van de poort in de file oscan conf op de Vu [cs378x] port = Wat staat daar ????????, deze waarde heb je nodig achter het ipadres op de slaapkamer in de oscam.server suppresscmd08 = 1 Anders heb je grof gezegd nog 65000 mogelijkheden.
 12. dan is je poort nummer nog steeds te lang, de hoogst beschikbaar poort is 65535 Het te gebruiken poort nummer vind je terug in de file oscam.conf in de server box bv; [cs378x] port = 12345 suppresscmd08 = 1 zelf gebruik ik liever cccam in de vu zero zet je in de file oscam.conf welke bereikbaar is als je in de bovenste balk op files drukt [cccam] port = 13000 nodeid = 72446EF8101A147A version = 2.3.0 in de file oscam.user zet je dit [account] user = slaapkamer pwd = slaapkamer monlevel = 4 keepalive = 1 group = 1 en in de box op de slaapkamer zet je dit in de file oscam. server [reader] label = to_server description = reader naar woonkamer enable = 1 protocol = cccam device = 192.168.178.42,13000 user = slaapkamer password = slaapkamer ident = 0000:00006A Vervolgens op beide receivers Oscam herstarten
 13. device = 192.168.178.23,321110 dat laatste vet gedrukte deel is veel te lang , mag niet groter zijn dan 65535 in de reader config
 14. FF tikken op het expansie vat, boven en onder, dan moet het geluid duidelijk verschillen bij een goed exemplaar. Een lekje is ook zomaar mogelijk in het CV systeem, je bijvul frequentie is hoog, bij een lekvrij systeem is dat hooguit 1x per jaar een klein beetje bijvullen. Als het expansie vat inwendig lek is moet de druk van koud naar warm ook behoorlijk op lopen, bij een goede exemplaar zie je bij de juiste grote van het expansievat geen verschil in druk tussen koud en warm.
 15. De GSM turk had er in het verleden geen moeite mee, maar inmiddels is dit toestel zo oud, dat die het ook wel eens vergeten kunnen zijn, tijd voor een nieuw toestel, is het ook opgelost.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy