Ga naar inhoud

henkvd1

Leden
 • Aantal items

  487
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over henkvd1

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Komt zo van mijn receiver, dat draait. Enige waar verschil kan zitten is device = /dev/sci1 dat is cardslot 2, voor cardslot 1 wijzig je het in de volgende regel device = /dev/sci0 Bij cardMhz en MHz kunnen andere waarden staan, hangt van de kaart lezer af, bij mij werken deze instellingen rsa key wel wijzigen ff google gebruiken voor de juiste waarde
 2. device = /dev/sci1 laatste karakter 1 of 0 , hangt van het aantal kaartlezers af mhz en cardmhz kan per tupe ontvanger verschillen. rsakey ff googlen, die mag hier niet voluit geschreven worden.
 3. Om een succesvolle verbinding op te zetten heb je wel de gegevens nodig van de poort in de file oscan conf op de Vu [cs378x] port = Wat staat daar ????????, deze waarde heb je nodig achter het ipadres op de slaapkamer in de oscam.server suppresscmd08 = 1 Anders heb je grof gezegd nog 65000 mogelijkheden.
 4. dan is je poort nummer nog steeds te lang, de hoogst beschikbaar poort is 65535 Het te gebruiken poort nummer vind je terug in de file oscam.conf in de server box bv; [cs378x] port = 12345 suppresscmd08 = 1 zelf gebruik ik liever cccam in de vu zero zet je in de file oscam.conf welke bereikbaar is als je in de bovenste balk op files drukt [cccam] port = 13000 nodeid = 72446EF8101A147A version = 2.3.0 in de file oscam.user zet je dit [account] user = slaapkamer pwd = slaapkamer monlevel = 4 keepalive = 1 group = 1 en in de box op de slaapkamer zet je dit in de file oscam. server [reader] label = to_server description = reader naar woonkamer enable = 1 protocol = cccam device = 192.168.178.42,13000 user = slaapkamer password = slaapkamer ident = 0000:00006A Vervolgens op beide receivers Oscam herstarten
 5. device = 192.168.178.23,321110 dat laatste vet gedrukte deel is veel te lang , mag niet groter zijn dan 65535 in de reader config
 6. FF tikken op het expansie vat, boven en onder, dan moet het geluid duidelijk verschillen bij een goed exemplaar. Een lekje is ook zomaar mogelijk in het CV systeem, je bijvul frequentie is hoog, bij een lekvrij systeem is dat hooguit 1x per jaar een klein beetje bijvullen. Als het expansie vat inwendig lek is moet de druk van koud naar warm ook behoorlijk op lopen, bij een goede exemplaar zie je bij de juiste grote van het expansievat geen verschil in druk tussen koud en warm.
 7. De GSM turk had er in het verleden geen moeite mee, maar inmiddels is dit toestel zo oud, dat die het ook wel eens vergeten kunnen zijn, tijd voor een nieuw toestel, is het ook opgelost.
 8. Zonder password en de laptop ( ivm de BIOS om pw te wijzigen) kan die idd richting vuilbak.
 9. Nee, hangt er vanaf of je telefoon de 5 Ghz ondersteund, ondersteunen bv al je apparaten via wifi de 5 Ghz norm ( met laptops even opletten oude vaak alleen 2.4 Ghz ) dan zou je zelfs de 2.4 Ghz uit kunnen zetten in het modem. ( 5 GHz wordt ook wel N genoemd. ) Als je modem de mogelijkheid heeft zet de 2.4 GHz dan op auto, anders CH 6 of 11 proberen. De 2.4 GHz wifi is gewoon niet meer van deze tijd als je veel buren op korte afstand hebt, veel te veel gebruikers op het zelfde kanaal , alleen met een wat dat betreft doof Apple product lukt het nog wel eens, heb je een erg goed apparaat dan scan je zomaar 15 Wifi accespoints als het tegen zit, heb je minimaal 5 accespoints op jouw kanaal als het meezit. Iedereen gooit er vervolgens nog wat extra accespoints tegen aan en wat boosters en zeg maar dag tegen een fatsoenlijk 2.4 GHz gebruik.
 10. Wifi en glas hebben op zich niets met elkaar te maken in dit geval, een Wifi 2.4 is haast onbruikbaar tegenwoordig als je veel buren hebt, kanaal 1 is in jouw geval dus erg druk. Een 5 GHz Wifi verbinding als het ondersteunt wordt heeft al weer heel wat meer kanalen om dit te voorkomen. Heb je die en je tablet / phone kan het dan alleen de N mode gebruiken. Voor de G mode 1,6, of 11 gebruiken, 1 valt al af blijft 6 en 11 over als kanaal.
 11. Heel verhaal over stroom meten, niemand bedacht dat het met deze klacht, de stroom zeer nihil zou zijn ??? Als de droger op dezelfde WCD het wel doet is deze wasmachine ook kaduuk, geeft de droger ook problemen dan wordt het tijd voor een elektricien, zal de eerste keer niet zijn dan een steek lasdop deze problemen veroorzaakt, verder klinkt gek draai de stekker eens om.
 12. Met een kaart in de kaartlezer en Oscam met bv Openpli heb je geen CI nodig.
 13. In ieder geval laat de MFC2081 geen SAT signaal door, hoe de situatie voor die aansluiting is mag je dan even uitleggen, is dat een GSO installatie ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid