Ga naar inhoud

henkvd1

Leden
 • Aantal items

  512
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over henkvd1

 • Titel
  Sat4all regular

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Chromecast werkt in deze situatie icm met Ziggo Go app alleen als beide apparaten in het zelfde thuis netwerk zitten, verder is er geen beperking voor de Ziggo Go app, die app zelf werkt ongeacht het soort netwerk, zolang het maar binnen Europa is en een login van Ziggo.
 2. Of ze nu wel of niet eerder geregistreerd geweest zijn, ik heb bij Win10 Home nog nooit een key hoeven invoeren of het nu een bestaand of nieuw systeem was, tegen die tijd dat het geïnstalleerd is waren ze allemaal gelicenceerd, allemaal op het zelfde windows account.
 3. raar dat ze wel blijven bestaan, hoeveel ken jij die onlangs gestopt zijn? Er zitten er toch wel een paar tegen verdwijnen aan, dat mag duidelijk zijn, trekken nauwelijks kijkers.
 4. Is ook niet voor niets maar komt via een andere weg , verder meer inwoners meer geld uit de staatskas. De grootste irritatie is denk wel je kan bij de NL commercielen niet kan weg zappen voor reclame, ze gebruiken allemaal dezelfde tijdslots,. verder is het TV seizoen 6 maanden de rest vullen we met eindeloze herhalingen, verder zenden we bv antieke films regelmatig in een maand over de stations 2 of meer keer uit, daar valt veel te verbeteren, als je dan zo als eerder bij bv SBS geen hele avond nodig hebt voor een film van net 1.5 uur, dan besef je dat er ergens iets niet h
 5. Nu stel je die vraag net aan de verkeerde, ja ik heb het meegemaakt. Uiteindelijk besef ik er zijn tijden van opkomst en tijden van verdwijnen van beroepen en sectoren, daar doe je verder helemaal niets aan, ja het is keihard, dat weet ik uit ervaring.
 6. Nee maar daar kom je eenvoudig vanaf, dan weet je niet eens meer dat ze er zijn , niet wachten, youtube begint direct met afspelen.
 7. De vraag is hoeveel bestaansrecht hebben dit soort stations nog in de toekomst, als je naar de jeugd kijkt denk ik helemaal niet, die weten niet eens wat TV kijken is. Lost zich in de komende jaren vanzelf op TV kijken heeft weinig toekomst op de huidige basis.
 8. Hier speel je een beetje vals , je kan energiewaardes van een gas niet zo een op een vergelijken met die van een vloeistof, dat zie je al aan de uitkomst. Gassen in liters inhoud en vloeistoffen in liters , waarbij door het veel hogere s.g. deze truc zo goed uitpakt. Zet dan ook even het aantal liters per kg er even bij om deze cijfertruc inzichtelijk te krijgen. En maak dan ook een kostprijs per kg.
 9. Als het openbare weg is mag het in Nederland ook niet.
 10. Biotex groen of een ander enzym-afbrekend middel, de pis lucht maskeren is weinig succesvol, gaat erom om de eiwitten in de urine af te breken, maar of je hoekje hiervan de lijst van favoriete pisplaats komt kan ik niet garanderen. Zelf gebruiken voor het schoonhouden van de tuin tegen onze eigen hond , Capturine, bevalt goed
 11. Lenovo t40 drivers xp https://thinkpads.com/support/Thinkpad-Drivers/download.lenovo.com/lenovo/content/ddfm/T40.html
 12. De 2 ingebouwde DVBS2 tuners zijn FBC ( dat zijn al 8 tuners, indien geschikte unicable LNB, anders zijn het er 2) en dan uitbreiden met een DVB -T2 Tuner
 13. vraag ik me ook af , http werkt gewoon bij Ziggo, alleen een bron vinden met http is wat lastig.
 14. Met b.v, Openatv gaat beide in ieder geval, opnames zijn al gedecodeerd en IPTV is in de zenderlijst beschikbaar te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.