Jump to content

henkvd1

Members
 • Content Count

  504
 • Joined

 • Last visited

About henkvd1

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hier speel je een beetje vals , je kan energiewaardes van een gas niet zo een op een vergelijken met die van een vloeistof, dat zie je al aan de uitkomst. Gassen in liters inhoud en vloeistoffen in liters , waarbij door het veel hogere s.g. deze truc zo goed uitpakt. Zet dan ook even het aantal liters per kg er even bij om deze cijfertruc inzichtelijk te krijgen. En maak dan ook een kostprijs per kg.
 2. Als het openbare weg is mag het in Nederland ook niet.
 3. Biotex groen of een ander enzym-afbrekend middel, de pis lucht maskeren is weinig succesvol, gaat erom om de eiwitten in de urine af te breken, maar of je hoekje hiervan de lijst van favoriete pisplaats komt kan ik niet garanderen. Zelf gebruiken voor het schoonhouden van de tuin tegen onze eigen hond , Capturine, bevalt goed
 4. Lenovo t40 drivers xp https://thinkpads.com/support/Thinkpad-Drivers/download.lenovo.com/lenovo/content/ddfm/T40.html
 5. De 2 ingebouwde DVBS2 tuners zijn FBC ( dat zijn al 8 tuners, indien geschikte unicable LNB, anders zijn het er 2) en dan uitbreiden met een DVB -T2 Tuner
 6. vraag ik me ook af , http werkt gewoon bij Ziggo, alleen een bron vinden met http is wat lastig.
 7. Met b.v, Openatv gaat beide in ieder geval, opnames zijn al gedecodeerd en IPTV is in de zenderlijst beschikbaar te maken.
 8. motor 230V 1 fase / 0,25kW , dus niets geen ster driehoek of frequentie regelaars, het is maar een simpel motortje. Ontkalken, schoonmaak azijn en de pomp mechanisch controleren of de plunjer niet vast loopt, pompje moet simpel met de hand beweegbaar zijn.
 9. Zullen we voor alcohol ook maar even de kosten neerzetten en de bijkomende problemen die voor de directe omgeving ook enorm zijn, Alcohol is naar mijn smaak een net zo groot probleem ( of nog groter), accijns mag ook flink omhoog. p.s ik rook en drink niet.
 10. je blokkeert nu succesvol de update van de kaart, door de unique emm door te laten wordt de kaart wel geupdate
 11. blockemm-u = 1 maak daar eens blockemm-u = 0 van.
 12. Waar blijft de wind ? Hoop paniek, voor een gewone januari storm, de waarschuwingen ga je op deze manier steeds minder serieus nemen. Op dit moment hier aan de kust, met moeite een windkracht 8 en of er meer in gaat zitten valt zwaar te betwijfelen.
 13. Vrees dat je kennis niveau van "computers"te laag is. Firefox heb je draaiend, je zit alleen nog in de intro, klik die weg en ga naar een nieuw tabblad.
 14. Kan veel eenvoudiger via instellingen, bijwerken en beveiliging, systeem herstel , deze pc opnieuw instellen en dan keus maken, schoon of met behoud eigen gegevens en mappen. Heb je verder niets nodig. Dat is je makkelijk gemaakt in WIN10
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy