Jump to content

henkvd1

Members
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

About henkvd1

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Met gewone AP's heb je dit probleem, of je nu 3 verschillende SID's gebruikt of 3 keer dezelfde SID, probleem met een gewoon ap is, zolang het signaal sterk genoeg is zal de client geen reden zien om te zoeken naar een sterkere AP en schakelt de client dus niet om ( jouw probleem ) Nu kan je ervoor kiezen, zo heb ik zelf ook dat je verder prima tevreden bent over je ap's maar wel controle wil op de sterkste ( beste verbinding ) In mijn geval van uit de auto, werd keurig verbinding gemaakt met de zolder, maar eenmaal in de woonkamer, bleek de verbinding met het ap op zolder n
 2. Die nieuwere versies komen vanzelf mee, klooien met drivers heeft geen zin meer, komt een driver niet mee met de updates van windows, dan krijg je ze er ook niet op, dan zijn het geen signed drivers en die installeren toch niet. Wat dat betreft is het makkelijk geworden, Win10 kaal installeren, dan heb je maar evt nog 1 driver te zoeken, van je netwerk kaart, heb je eenmaal internet dan is het heel driver verhaal niet meer van toepassing, ze zijn er of ze zijn er niet, daar doe je helemaal verder niets meer aan.
 3. Maar dat zijn voor het grote deel de ouders van de geïnfecteerden, waarvan het gross nog een tweede vaccinatie nog niet gehad heeft. In de komende periode gaan we vooral zien, hoe goed 1 vaccinatie al is voor deze groep van tussen de 40 en 50.
 4. CAT 5 waar je 4 ader paren gebruikt kan gewoon Gigabit aan tot 100 meter. in jouw geval zal nu alleen oranje en groene paar in gebruik zijn voeg daar blauw en bruin paren bij en klaar.
 5. Door deze regel Teamviewer free gebruiken de nadelen versie verschillen met de free version gaat niet, breekt soms om de haverklap de verbinding af, snel kan je het niet noemen, alternatieven genoeg inmiddels.
 6. Beetje onzin opmerking, bij een onzin oplossing, een Pro versie voor huis tuin en keuken hand en span diensten valt nu niet echt inde categorie betaalbare oplossingen voor huis tuin en keuken gebruik, gebruik het ook niet meer, zo geweldig is Teamviewer nu ook weer niet voor remote toepassingen, zijn alternatieven voldoende. Pro versie vanaf 36,90 per maand, beetje duur.
 7. de software voor je ontvanger ( een mcas versie ) uit pakken en de ****.abs file op een usb stick zetten, software upgraden in het menu via USB. Bij CI interface conax reader uitzetten en de smartcard in het slot steken, dat is alles.
 8. Werkt niet voor dit type, deze kan geen Oscam aan.
 9. Een Amiko heeft geen idee wat Oscam is, kan er niet op. Eeen Amiko8155 mcas versie erop en conax uitschakelen in het menu.
 10. Waarom moeilijk doen Ziggo Go , klaar.
 11. Chromecast werkt in deze situatie icm met Ziggo Go app alleen als beide apparaten in het zelfde thuis netwerk zitten, verder is er geen beperking voor de Ziggo Go app, die app zelf werkt ongeacht het soort netwerk, zolang het maar binnen Europa is en een login van Ziggo.
 12. Of ze nu wel of niet eerder geregistreerd geweest zijn, ik heb bij Win10 Home nog nooit een key hoeven invoeren of het nu een bestaand of nieuw systeem was, tegen die tijd dat het geïnstalleerd is waren ze allemaal gelicenceerd, allemaal op het zelfde windows account.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.