Jump to content

henkvd1

Members
 • Content Count

  515
 • Joined

 • Last visited

About henkvd1

 • Rank
  Sat4all regular

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. de software voor je ontvanger ( een mcas versie ) uit pakken en de ****.abs file op een usb stick zetten, software upgraden in het menu via USB. Bij CI interface conax reader uitzetten en de smartcard in het slot steken, dat is alles.
 2. Werkt niet voor dit type, deze kan geen Oscam aan.
 3. Een Amiko heeft geen idee wat Oscam is, kan er niet op. Eeen Amiko8155 mcas versie erop en conax uitschakelen in het menu.
 4. Waarom moeilijk doen Ziggo Go , klaar.
 5. Chromecast werkt in deze situatie icm met Ziggo Go app alleen als beide apparaten in het zelfde thuis netwerk zitten, verder is er geen beperking voor de Ziggo Go app, die app zelf werkt ongeacht het soort netwerk, zolang het maar binnen Europa is en een login van Ziggo.
 6. Of ze nu wel of niet eerder geregistreerd geweest zijn, ik heb bij Win10 Home nog nooit een key hoeven invoeren of het nu een bestaand of nieuw systeem was, tegen die tijd dat het geïnstalleerd is waren ze allemaal gelicenceerd, allemaal op het zelfde windows account.
 7. raar dat ze wel blijven bestaan, hoeveel ken jij die onlangs gestopt zijn? Er zitten er toch wel een paar tegen verdwijnen aan, dat mag duidelijk zijn, trekken nauwelijks kijkers.
 8. Is ook niet voor niets maar komt via een andere weg , verder meer inwoners meer geld uit de staatskas. De grootste irritatie is denk wel je kan bij de NL commercielen niet kan weg zappen voor reclame, ze gebruiken allemaal dezelfde tijdslots,. verder is het TV seizoen 6 maanden de rest vullen we met eindeloze herhalingen, verder zenden we bv antieke films regelmatig in een maand over de stations 2 of meer keer uit, daar valt veel te verbeteren, als je dan zo als eerder bij bv SBS geen hele avond nodig hebt voor een film van net 1.5 uur, dan besef je dat er ergens iets niet h
 9. Nu stel je die vraag net aan de verkeerde, ja ik heb het meegemaakt. Uiteindelijk besef ik er zijn tijden van opkomst en tijden van verdwijnen van beroepen en sectoren, daar doe je verder helemaal niets aan, ja het is keihard, dat weet ik uit ervaring.
 10. Nee maar daar kom je eenvoudig vanaf, dan weet je niet eens meer dat ze er zijn , niet wachten, youtube begint direct met afspelen.
 11. De vraag is hoeveel bestaansrecht hebben dit soort stations nog in de toekomst, als je naar de jeugd kijkt denk ik helemaal niet, die weten niet eens wat TV kijken is. Lost zich in de komende jaren vanzelf op TV kijken heeft weinig toekomst op de huidige basis.
 12. Hier speel je een beetje vals , je kan energiewaardes van een gas niet zo een op een vergelijken met die van een vloeistof, dat zie je al aan de uitkomst. Gassen in liters inhoud en vloeistoffen in liters , waarbij door het veel hogere s.g. deze truc zo goed uitpakt. Zet dan ook even het aantal liters per kg er even bij om deze cijfertruc inzichtelijk te krijgen. En maak dan ook een kostprijs per kg.
 13. Als het openbare weg is mag het in Nederland ook niet.
 14. Biotex groen of een ander enzym-afbrekend middel, de pis lucht maskeren is weinig succesvol, gaat erom om de eiwitten in de urine af te breken, maar of je hoekje hiervan de lijst van favoriete pisplaats komt kan ik niet garanderen. Zelf gebruiken voor het schoonhouden van de tuin tegen onze eigen hond , Capturine, bevalt goed
 15. Lenovo t40 drivers xp https://thinkpads.com/support/Thinkpad-Drivers/download.lenovo.com/lenovo/content/ddfm/T40.html
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.