Spring naar bijdragen

henkvd1

Leden
 • Aantal bijdragen

  421
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over henkvd1

 • Rang
  Sat4all regular

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Op zich een prima idee, echter je keuringspapieren zijn maar een jaar geldig, zou voor de problemen wel de oplossing zijn.
 2. Draait, Oscam erop, reader voor de kaart en lopen, moet alleen nog ff wennen aan de scherpte:}
 3. Vind het prima, vind het ook lastig. Alleen week of 3, kunnen we dat definitiever maken, een beetje rekbaar zo. Voorstel 20 November.
 4. Bij mengen is de enige optie, hoef je als consument niets te veranderen, dat doen ze nu ook al met niet Gronings gas. Al zie ik in eerste instantie geen directe toekomst voor waterstof als gas vervanger, meer als langduurige opslag voor te korten aan te vullen op lage opbrengst momenten van zon en wind, kan je eerst accu's leeg trekken die in principe alleen voor bv de nacht kunnen worden gebruikt en overschotten uit de zomer via waterstof in de winter kunnen worden aangesproken Eerst maar eens een overschot aan wind en zon zie ter realiseren, dat is ook nog niet 123 voor elkaar.
 5. Dan denk ik dat je heel oud moet worden, wil dat zo zijn. - Ooit bedacht waar we het vandaan gaan halen, niet terug wijzen naar eerdere links, de hoeveelheid te produceren waterstof uit niet fossiele bron, komen we voorlopig echt niet aan toe. cijfers 2016 gasverbruik huishoudens 9.283.000 m3
 6. Ooit is ff bedacht waar we die enorme hoeveelheden waterstof dan even vandaan gaan halen, dat kan nog vreselijk lang gaan duren voor we die uit niet fossiele overschotten kunnen produceren, waterstof is totaal niet interessant zolang we nog niet weten wat in hemelsnaam moeten doen met de niet fossiel opgewekte energie aan moeten en alle accu's tot de nok toe vol zitten.
 7. Allen is waterstof pas interessant als we een behoorlijk groen opgewekt energie overschot hebben, met een rendement van ca 30% met de transitie naar waterstof , heeft dat op dit moment weinig zin om te denken dat waterstof het ei van Columbus is.
 8. henkvd1

  W10 Capslock aan

  kan wel maar denk dat je geen rechten hebt om het te wijzigen. Type regedit in RUN Now go to following key: To change the behavior for currently logged in user: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard To change the behavior for all users: HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Keyboard Now in right-side pane, change value of "InitialKeyboardIndicators" string value to any of following: Hier alle mogelijke opties: 0 - Turn all indicators Off (NumLock, CapsLock, ScrollLock) 1 - Turn CapsLock On 2 - Turn NumLock On 3 - Turn CapsLock and NumLock On 4 - Turn ScrollLock On 5 - Turn CapsLock and ScrollLock On 6 - Turn NumLock and ScrollLock On 7 - Turn all indicators On (NumLock, CapsLock, ScrollLock) als je een 1 invult zal caps lock bij opstarten aan staan.
 9. henkvd1

  amiko mcas amiko a4

  mcas apk moet je hebben, oscam kan ook, daar heb je op het downloaden na geen, internet voor nodig, sterker nog zou al aanwezig moeten zijn op de Amiko, alleen een geschikte reader maken voor de canaal digitaal kaart
 10. Hoe had je dat bedacht op een trap, de vakman lijmt een trap. Tevens, er zijn verrekt weinig knutselaars die een trap zelf stofferen,.
 11. Die heeft in ieder geval GPS snelheid in z'n stuur, van de baan zelf zijn er maar 3 meetpunten , daar kom je dus niet ver genoeg mee, bij de TV uitzending, gebruiken ze bij de onderlinge tijd afstand ook voor een groot gedeelte GPS, dat verschil in kan je goed zien in registratie, in lagere klassen updaten de tijden alleen op de sectoren, 3x per rondje. bij F1 continue update van onderlinge tijdsafstand.
 12. In de tunnel wordt er gewoon door geborduurd op de snelheid waarmee je er in ging, Google weet immers dat je een tunnel in gaat en mekkert ook niet, doet trouwens elk los navigitatie kastje ook. Rij eigenlijk altijd met Wase of Flitsmeister en kan gerust zeggen, de snelheid op het schermpje mankeert niets aan en is nauwkeuriger dan de snelheidsmeter in de auto. In traject controle keurig 83 KM/h op de GPS en je rijdt als snelste in dat stuk , bon vrij.
 13. GPS snelheid is erg nauwkeurig, in ieder veel nauwkeuriger dan de snelheids meter in de auto. Al heel wat auto's gehad, bij de meeste kom je op ca + 10 % afwijking uit , behalve bij franse auto's, valt me op dat je daar erg weinig marge hebt tussen de werkelijke snelheid en de snelheid op de meter.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid