Ga naar inhoud


jerpsx

Lid
  • Items

    742
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Community antwoorden

  1. jerpsx's bericht in Afstandsbediening IR of RF werd gemarkeerd als het antwoord   
    Infrarood
  2. jerpsx's bericht in Lege plekken tussen zenders/zenderlijst werd gemarkeerd als het antwoord   
    Ik ken dit probleem, en dit is gelukkig in de latere OpenPli's perfect op te lossen! Wanneer je zoals hierboven Gebruik officiële kanaalvolgorde uit zet, ben je inderdaad de gaten wel kwijt, maar kloppen de nummers niet meer maar tellen gewoon op (dit kan vervelend zijn als je gewend bent aan de officiële kanaalnummers).
     
    Wat je dan kunt doen is Gebruik officiële kanaalvolgorde gewoon op Ja laten staan. In de zenderlijst druk je op Menu (vanaf hier moet ik het even uit mijn hoofd doen) en kies je instellingen/configuratie, daar ergens vind je een optie als "Hide number markers". Deze op Ja zetten, en voila. 
     
    De gaten in de zenderlijst zijn blijvend weg, en je hebt de zenders in de juiste volgorde met de juiste nummers   .
  3. jerpsx's bericht in Advies Sony 50W8xxx werd gemarkeerd als het antwoord   
    Welke samenwerking verwacht je van PS4 en TV?
     
    Wat betreft die type-nummers, soms moeilijk te achterhalen wat de verschillen nu zijn. Kan ook zijn dat een het NL-model is, en een andere winkel een import-model verkoopt (zal goedkoper inkopen zijn). Let wel dat import soms problemen op kan leveren met comptabiliteit met lokale (kabel) providers.
     
    Ga verder gewoon kijken welke tv je mooi vindt en je bevalt en vergelijk in grote lijnen eigenschappen die je echt belangrijk vindt. In de winkel vergelijken is toch geen doen (draaien allemaal met andere instellingen), en eenmaal thuis merk je toch niet dat er mogelijk een scherm iets beter of slechter is, aangezien je thuis niet maar 50 TV's op een rijtje kijkt, maar alleen naar jouw TV.
     
    Bovendien is een TV tegenwoordig ook wegwerpmateriaal, over een paar jaar koop je weer een nieuwe.
     
    (bovenstaande is slechts mijn visie   , een ander wil misschien graag eindeloos vergelijken en hopen dat de weer TV 10-20 mee gaat net als de oude beeldbuis)
  4. jerpsx's bericht in ziggo filmnet wel hbo niet op dreambox werd gemarkeerd als het antwoord   
    Misschien helpt het toevoegen van de volgende regel aan jouw .cfg file. Eventueel de poort aanpassen als hij in de andere lezer zit.
     
    TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
×
×
  • Nieuwe aanmaken...