Jump to content

dream timmy

Members
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Tienen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dream timmy's Achievements

 1. Ik heb een Vu solo2 die draait op vti image 14.0.6 en op cccam 2.3.0. Hierop heb ik via mijn thuisnetwerk een Raspberry hangen waar ik ook naar zenders en opgenomen videos kan kijken vanuit mijn Vu+. Alles werkt prima maar als ik bv op de rasberry naar éénHD kijk en bv de kinderen naar vtm, dan kan ik geen ander programma meer opnemen omdat hij aangeeft der er geen zenders meer vrij zijn. Kan er met Oscam naar meer zenders gelijkertijd gekeken worden?
 2. Ik heb nog beetje zitten zoeken en vond dit http://www.milosoftware.com/dreambox/nl/index.php?body=dropbear. is dit wat ik moet doen om het veilig werkend te krijgen?
 3. Zou het natuurlijk niet doen via de router van de baas maar tijdens de lunchpauze via mijn smartphone, dat kan niemand me verbieden. Kan ik ergens een handleiding van dit vinden op dit forum?
 4. Hallo, ik heb een vu+ solo2. ik kan deze op mijn netwerk thuis van overal benaderen via wifi of netwerkkabel. Nu zou ik graag een stap verder gaan en deze benaderen zoals op werk om timer te programmeren of zo. Hoe kan ik dit realiseren?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.