Ga naar inhoud


jilal

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jilal

  1. Ik weet het niet meer wie kan mij helpen?

    Heb hier een xp1000 liggen en wil die flashen met openpli.

    Ik volg de stappenplan zoals die hier eerder zijn vermeld.

    (https://www.sat4all.com/forums/topic/341093-maxdigital-xp1000-flashen-gaat-niet/)

    dat gedaan te hebben gaat de box op rec lichtje op rood en tv geeft een blauw scherm met het volgende 

    HD satellite pvr ready STB

             XP1000

    en blijft zo hangen.

    Is er iemand met de verlossende tip?

     

    Mvg jilal

     

  2. hey Cobus R dit is wat er wat er op information staat dreambox:dm500hd release:0510 kernel:linux2.6.187.3dm500hd fpversion:notfound image:07-21.2010 enigma:eperimental tpm:valid en gebruik de kerni-hd1 skin wat ik zo vreemd vindt er zitten nog 2 andere skins waaruit ik kan kiezen maar kan dat niet veranderen kan het zijn dat hij vergrendeld is?

  3. hallo,mensen als is op mijn dm500hd naar menu-instellingen- zenders-signaalzoeker ga krijg ik dan mooi het signaal te zien wat ik ontvang.maar als ik dan exit doe en dan van signaalzoeker-zenderzoeker-instellingen ga krijg ik een foutmelding met software problem in een groe scherm en dan start hij weer opnieuw.is daar wat aan te doen is mijn vraag dan.ik hoor graag van u

  4. Ik ben vanaf vandaag ook een dreambox bezitter, en wel zelfs 2 dreamboxen 800 hd. Ik wil ze alebei gebruiken zowel woonkamer als slaapkamer ik heb een abbo bij c+ nu is mij geadviseerd om een cardlink te gebruiken als ik thuis wil sharen maar kan dat ook op een andere manier behalve een 2e kaart bij c+ aan te vragen.als iemand mij kan helpen graag.Ik hoop dat mij vraag binnen de regels valt.

     

     

    groet tkinset

×
×
  • Nieuwe aanmaken...