Jump to content

Alva10

Members
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

About Alva10

 • Birthday 07/05/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Spannum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alva10's Achievements

 1. De yamaha rx-v667 heeft geen netwerk verbinding ,ik moet het via het onscreen menu instellen heb aanpassing gedaan, alle apparaten op de av-r ingangen en alleen tv out naar de tv, gebruik ook geen spdif meer Alles hdmi kabels. maar kan nu niet eerder dan morgen zien of het dan wel goed gaat HDMI van Av-r kan 1080pof 1080i handelen hoger niet
 2. Box staat in normaal standby De Av-receiver is een Rx-V667 en heeft geen netwerk verbinding. Alle instellingen doen via onscreen menu .Waar bij de HDMI arc nu niet in gebruik is en de spdif kabel vervallen is. Alle apparaten rechtstreek op de Av-r via hdmi kabels aangesloten. Nu wachten tot morgenochtend of deze instellingen blijven staan.
 3. Een uur of 2 geleden de opstart gedaan , een uur geleden weer geluid gekregen uit het systeem. na de nodige *&^$%*** Na een paar keer aan en uit gedaan te hebben bleef het geluid wel weer aanstaan. Het gekke is dat alleen na de nacht het geluid niet wil Ik kan het nu continu uit en aan zetten en dan speelt het gewoon maar 'smorgens na de eerste start wil het niet en dat is zo vreemd.
 4. Goedemorgen Bij deze de laatste update. Gisteravond alles aangesloten, alle instellingen gedaan zoals jullie omschreven hebben .dubbel chek. en afgesloten om te slapen. Vanmorgen het systeem apart gestart met de eigen ab's en jullie raden het mischien, wederom GEEN geluid. En meteen de grootste ruzie hier in de hut. Ik zie hier maar een oplossing ,dit is hopeloos, Ik wil een systeem wat aangezet wordt en speelt en niet eerst sleutelen om het werkend te krijgen.
 5. De Cd kaart gaat nu in de interne reader. In eerste instantie had ik hem in de aston cam. Wist niet beter. En de aansluitingen zijn volgens voorschrift van de tv gedaan. Stb op hdmi 1. Avr op hdmi 2arc. Blueray op hdmi 3. audio out via optical digital out. En dat speelde altijd goed.
 6. Oke mocht dat het geval zijn dan nog klopt er iets niet wanneer ik de stb met de aan uit knop nogmaals uit en aan zet moet het toch wel goed gaan . maar daar kwam geen verandering in hij gaf geen krimp, lees,, geluid ,,
 7. De topfield draait nu vanaf 13.00 u. we hebben de vrije training van de Form 1 zonder geluid moeten doen. daarna de set omgebouwd en alles was in 1 keer goed , met geluid en beeld. maar ik mag aannemen dat de data base van logitech betreffende de Vu+ wel zo is als de bij geleverde AB. Ik vermoed een instelling in de Stb welke niet correct werkt.
 8. Ik ben ook nog maar 18 jaar met 45 jr ervaring in de jachtbouw als zijnd rvs constructie werker. Ik heb de pdf gelezen t/m pag 6, daarna is niet relefant. Wat de Harmony betreft : deze schakelt eerst de tv aan, dan de versterker, daarna de stb. en er zit vertraging tussen.
 9. die komt nu pas binnen
 10. Beste John, Deze site laat ik links liggen aangezien mijn engels niet het sterkste punt is, en zeker het technisch deel ervan, en dan ook nog de pc taal Hmm echt niet iets waar ik een uur ga zitten stotteren om iets te begrijpen. Liefst in jip en janneke taal , en zelfs dan is het nog moeilijk genoeg.
 11. Ik heb geen netwerk verbinding op de ontvanger en deze heb ik zelf aangesloten, is niet zo moeilijk aangezien de 2 coaxen en de hdmi en voeding voor de rest was alles voorgeprogrameerd in de ontvanger hoefde eigenlijk alleen de diseq instelling automatisch laten detekteren en een fastscan te doen , eigenlijk liep ik meteen tegen het enorme scherm van openpli aan , wist niet wat dat inhield , en nog niet, maar kwam toch in een menu terecht. waar ik helemaal met de oren stond te klapperen enorm wat een rode en groene balkjes ??????? En alle knopjes op de afstand bediening werken anders Ch up en down kom je in de streams en boeketten terecht ???? wat moet ik ermee?? Toen werd mij duidelijk dat dit geen simpele tuner was, maar een met dingen waar ik niet mee uit de voeten kan gezien mijn Topfield. Wanneer er een persoon is die mij hiermee 1 op 1 kan en wil helpen ,? ik hou me aanbevolen. Ps ik zit vlakbij 058 oftewel leeuwarden
 12. Wanneer ik de OK knop druk krijg ik wel wat te zien.
 13. dat is het hem ik wil gebruik kunnen maken van een twin tuner met hdd met een simpele menu en gebruiks structuur. Aangezien Cd maar één ontvanger heeft welke wij al in de caravan hebben is dat geen oplossing Mijn buiten instalatie is ook alles twin.
 14. Maar dan moet hij toch reageren wanneer je hem weer uit en dan weer aan doet, want tv en versterker staan dan aan. zoals gezegd hij reageert daar niet op. wanneer geen beeld moest ik zelfs de kaart verwijderen en terug plaatsen ,dan kreeg ik beeld, maar wanneer geen geluid, kan ik vanalles uithalen, maar er gebeurt helemaal niets.
 15. Met een logitech harmony one wordt de gehele instalatie uitgeschakeld .maar niet stroomloos gemaakt. dus tv standby versterker standby en de Vu+ standby
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.