Ga naar inhoud


Alva10

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Alva10

  1. De yamaha rx-v667 heeft geen netwerk verbinding ,ik moet het via het onscreen menu instellen  

    heb aanpassing gedaan, 

    alle apparaten op de av-r ingangen en alleen tv out naar de tv, gebruik ook geen spdif meer  Alles hdmi kabels.

    maar kan nu niet eerder dan morgen zien of het dan wel goed gaat 

    HDMI van Av-r kan 1080pof 1080i handelen hoger niet

  2. Box staat in normaal standby 

    De Av-receiver is een Rx-V667 en heeft geen netwerk verbinding.

    Alle instellingen doen via onscreen menu .Waar bij de HDMI arc nu niet in gebruik is en de spdif kabel vervallen is.

    Alle apparaten rechtstreek op de Av-r  via hdmi kabels aangesloten.

    Nu wachten tot morgenochtend of deze instellingen blijven staan.

  3. Een uur of 2 geleden de  opstart gedaan , een uur geleden weer geluid gekregen uit het systeem. na de nodige *&^$%***

    Na een paar keer aan en uit gedaan te hebben bleef het geluid wel weer aanstaan. Het gekke is dat alleen na de nacht het geluid niet wil 

    Ik kan het nu continu uit en aan zetten en dan speelt het gewoon maar 'smorgens na de eerste start wil het niet en dat is zo vreemd.

  4. Goedemorgen 

    Bij deze de laatste update.

    Gisteravond alles aangesloten, alle instellingen gedaan zoals jullie omschreven hebben .dubbel chek. en afgesloten om te slapen.

    Vanmorgen het systeem apart gestart met de eigen ab's en jullie raden het mischien, wederom GEEN geluid. En meteen de grootste ruzie hier in de hut.

    Ik zie hier maar een oplossing ,dit is hopeloos, Ik wil een systeem wat aangezet wordt en speelt en niet eerst sleutelen om het werkend te krijgen.

     

     

  5. De Cd kaart gaat nu in de interne reader. In eerste instantie had ik hem in de aston cam. 

    Wist niet beter. En de aansluitingen zijn volgens voorschrift van de tv gedaan. 

    Stb op hdmi 1. Avr op hdmi 2arc. Blueray op hdmi 3. audio out via optical digital out. En dat speelde altijd goed. 

  6. Oke mocht dat het geval zijn dan nog klopt er iets niet wanneer ik de stb met de aan uit knop nogmaals uit en aan zet moet het toch wel goed gaan .

    maar daar kwam geen verandering in hij gaf geen krimp, lees,, geluid ,,

  7. De topfield draait nu vanaf 13.00 u. we hebben de vrije training van de Form 1 zonder geluid moeten doen. daarna de set omgebouwd en alles was in 1 keer goed , met geluid en beeld.

    maar ik mag aannemen dat de data base van logitech betreffende de Vu+ wel zo is als de bij geleverde AB.

    Ik vermoed een instelling in de Stb welke niet correct werkt.

  8. Ik ben ook nog maar 18 jaar met 45 jr ervaring in de jachtbouw als zijnd rvs constructie werker.

    Ik heb de pdf gelezen t/m pag 6, daarna is niet relefant.

    Wat de Harmony betreft : deze schakelt eerst de tv aan, dan de versterker, daarna de stb.

    en er zit vertraging tussen. 

  9. Beste John, Deze site laat ik links liggen aangezien mijn engels niet het sterkste punt is, en zeker het technisch deel ervan, en dan ook nog de pc taal Hmm echt niet iets waar ik een uur ga zitten stotteren om iets te begrijpen.

    Liefst in jip en janneke taal , en zelfs dan is het nog moeilijk genoeg.

  10. Ik heb geen netwerk verbinding op de ontvanger en deze heb ik zelf aangesloten, is niet zo moeilijk aangezien de 2 coaxen en de hdmi en voeding 

    voor de rest was alles voorgeprogrameerd in de ontvanger hoefde eigenlijk alleen de diseq instelling automatisch laten detekteren en een fastscan te doen , eigenlijk liep ik meteen tegen het enorme scherm van openpli aan , wist niet wat dat inhield , en nog niet, maar kwam toch in een menu terecht.

    waar ik helemaal met de oren stond te klapperen enorm wat een rode en groene balkjes ???????

    En alle knopjes op de afstand bediening werken anders Ch up en down kom je in de streams en boeketten terecht ???? wat moet ik ermee??

    Toen werd mij duidelijk dat dit geen simpele tuner was, maar een met dingen waar ik niet mee uit de voeten kan gezien mijn Topfield.

    Wanneer er een persoon is die mij hiermee 1 op 1 kan en wil helpen ,? ik hou me aanbevolen.

    Ps ik zit vlakbij 058 oftewel leeuwarden

  11. 18 minuten geleden, Mimisiku zei:

    Dan zou ik zeggen: pak de box weer in en maak gebruik van je retourrecht. Koop voor dat geld iets anders (of nog beter) haal bij Canal Digitaal hun standaard ontvanger.. Ben je van al dat gepiel af…

    dat is het hem ik wil gebruik kunnen maken van een twin tuner met hdd met een simpele menu en gebruiks structuur.

    Aangezien Cd maar één ontvanger heeft welke wij al in de caravan hebben is dat geen oplossing Mijn buiten instalatie is ook alles twin.

  12. Maar dan moet hij toch reageren wanneer je hem weer uit en dan weer aan doet, want tv en versterker staan dan aan. zoals gezegd hij reageert daar niet op.

    wanneer geen beeld moest ik zelfs de kaart verwijderen en terug plaatsen ,dan kreeg ik beeld, maar wanneer geen geluid, kan ik vanalles uithalen, maar er gebeurt helemaal niets.

  13. ??????? dit gaat mn pet al te boven , waar moet ik dat invoeren om dit scherm te kunnen bekijken .

    wat houd dat oscam allemaal in ?? is mij ook niet duidelijk.

    Zoals gezegd ik ben een leek op dit gebied.

  14. Open pli is aanwezig. en deze machine komt van de betere satshop bij mij in de buurt .

    en heb alleen al div telefoontjes met hem gehad en mn gal gespuugd over deze Vu.

    maar om elke dag te moeten sleutelen om of beeld of geluid te krijgen is voor niemand leuk.

    maar de oplossing welke u mee aankomt is allemaal probleemloos gedaan en dat werkt ook wel.

    Het niet juist starten van deze machiene ben ik helemaal klaar mee.

    en als dan de oude meuk weer aangesloten wordt en je hebt alles zonder haperingen.

    ligt het mijns inzien aan de Vu+

  15. Sorry als ik iets niet begrijp, maar dit is de eerste keer dat ik met deze materie in aanraking kom .

    ik heb alleen de simpele ontvangers gehad en nooit iets met deze hobby machines met allemaal dingen waar ik geen snars van begrijp.

    Wat je er allemaal mee kan ,geen idee maar dat is aan mij niet besteed.

    Allemaal boeketten waar ik niks aan heb ,of mee doe. daar heb ik geen tijd voor en krijg ik alleen maar ruzie in de hut.

    Dus wat betreft ,,image,, ik weet het niet. 

     

  16. Sinds 3 juli in bezit van dit apparaat waarvan 2 weken in gebruik, en nog niet 1 dag zonder problemen. Daags na gebruik weer ingebruikname, geen beeld, kaart uit, kaart in, ja beeld daags daarna, hetzelfde probleem, zelfde handelingen, ja weer beeld. Daags daarna, wel beeld, geen geluid, van alles uit de kast gehaald toch weer kunnen kijken. En ga zo maar door. Om gek van te worden. Tot vandaag alleen maar problemen. Ik ben helemaal klaar met dit hopeloze apparaat. 

    Krijg de mededeling van de dealer om de bekabeling van de stb naar de hc set te vervangen, stb naar tv naar hc set hmmmm,, geen resultaten geen geluid. Vu+ afgekoppeld, oude Topfield 7710 eraan. Beeld en geluid en geen probleem meer. Wat in godes naam is er aan de hand met de Vu+. Gezien de hele menu structuur en instellingen zie ik dit niet als een machine voor mij, veel te veel regeltjes waar ik geen kaas van gegeten heb. Graag een simpele twin tuner is goed genoeg. 

  17. Mag ik hier even op in haken , Mijn vrouw heeft een fiets met trapondersteuning waar deze accu's ook in zitten. 2 stuks

    Trouwens Nicad is iets anders als Nimh , Het is of Nikkel Cadmium of Nikkel Metaal Hydride maar niet een samenvoegsel van beide soorten.

    De handleiding bij de fiets raad aan om na een 15 tal laad cycli de accu's een keer helemaal te ontladen en daarna weer te laden, en zeker niet de hele tijd aan de lader te hangen als de fiets niet gebruikt wordt.

    Deze lader heeft een schakelaar welke na activeren de ontlaad cyclus start.wanneer dat gedaan is gaat hij automatisch over op laden en dat kan dan totaal wel een uur of 10 duren eer hij weer vol is.

    Maar tot welke waarde deze worden ontladen Dat kan ik niet zien. zit geen metertje op.

  18. Het genoegen om eens een ervaring te schrijven over mijn B Bisat met 6 Alp's lnb's. Veel wordt er gesproken over de regenreserve maar als het hier een keer goed regent blijft het signaal staan.

    Het begrip regen reserve zie ik niet op de locatie waar de schotel hangt, maar waar de bui hangt. Wanneer er een groot wolken massief in de ontvangstbaan van het signaal staat, is dit natuurlijk één muur van water, en daar moeten die bits en bytes nog doorheen. Wordt dan wel een strijd om een beetje geordend op de lnb binnen te komen. Deze ervaring heb ik door de jaren heen gehad vanaf de eerste Astra sateliet met Amstrad 16 kan. ontvanger . en later met de Echostar draaibaar met Echostar schotel van één meter twintig doorsnee en was me altijd bewust van enig signaal verlies Maar met de BBisat is dat bij mij NIHIL Het kan hier zelfs droog zijn, en dan toch ineens gaan blokken. Zou kunnen dat er in Luxemburg wel een onweers-complex voor de schotel zit. De eerdere melding van bagger hier en daar slechte ontvangst, moet toch gezocht worden in een slechte coax kabel en/of afstelling. Ik heb de afstelling zelf gedaan, zonder HItech apparatuur en door proberen en testen een voor mij perfecte afstelling gecreëerd.

    Ik heb tot nu toe geen afbrekende kritiek op dit Franse product, enkel een goede duidelijke handleiding zou geen overbodige luxe zijn.  De constructie is superieur en de materiaal keus is goed te noemen alleen slaat de schotel nu een beetje groen uit van alg aanslag, maar dat is weg te werken, met een sopje en een behandeling met autowas

  19. Oké Maar nu keek ik op de site van ***geen-reclame*** en zie dat er legio dozen zijn.

    Moet het dan een einddoos of een doorgang doos zijn, en geven deze geen probleem, met de schakel stroom v.w.b. H, V, schakelen.

    Achter mn Tv meubel heb ik de twee coaxen van de schotel afkomstige kabels liggen, hier hoef ik in principe maar één op een doos aan te sluiten

    voor uitsplitsen van het radio signaal aangezien ik buiten bij de EMP centauri ook maar één antenne plaats.

    Waarom dan een dubbele splitter binnen????

×
×
  • Nieuwe aanmaken...