Jump to content

gbert

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About gbert

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 10/01/1952

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IK dacht dat ik de vraag al had beantwoord wat betreft welke receiver , Ik heb de VU SOLO 4K. DE mensen van LG hebben gemaild als er geen Bleutooth op je TV hebt kun je nooit verbinding krijgen tussen je TV (LG 55EG920V). Nu heb ik zaterdag een setje ik weet niet of ik de naam mag noemen Mar..mitek. DE gebruiks aan weizging staat op het doosje . De USB stick gaat in een USB poort , en de kabel met de mini jackgaat ook in de tv. Nu heb ik een vraag ik heb een dolby surrond systeem Zou het kunnen dat ik de kabel mat de mini-jack in mijn receiver plugt , als het zou kunnen heb ik dan als ik een koptelefoon op heeft en bleutooth heeft?
 2. MIjnVU is een VU plus solo 4K. Om even op mij probleem terug te komen . Ik heb naar LG gebeld . Want ik wist niet of mijn LG 55EG920V wel bleutooth heeft en natuurijk wist degene die ik aan de telefoon had het ook niet, dat bleek later nadat ik met de medewerker van LG door het menu gelopen was en dat het bij instellingen van het geluid moest staan . Maar dat bleek helaas niet zo te zijn. Hij vertelde dat hij het dan ook niet wist , en dat er binnen 2 dagen een monteur zou bellen , maar ik heb nog niets gehoord , en ik ben bang dat ik niets te horen krijg ook. Als iemand nog ideen heeft dat het in het menu bij geluid moet staan zou ik het graag horen.
 3. Hallo weet iemand of de VU 4K bleutooth heeft zodat ik oortjes of een koptelefoon op kan zetten wan ik word doof en mort de tv steeds harder zetten ,en daar zijn mijn huis genoten niet blij mee. Ik heb een LG 55EG920 maar daar zit geen bleutooth op , en ik weet niet hoe ik draadloos tv kan kijken zonder dat een ander er last van heeft. Of is er misschien wat in de winkel wat ik kan kopen . zodat ik ongestoord TV kan kijken zonder dat TV iemand anders er last van heeft.
 4. En nee Cees ik heb geen ring leiding helaas. Maar zou het misschien naar de VU 4K kunnen lopen ik weet niet of de VU 4K wel een bleutooth heeft.
 5. Ik begrijpt dat het stekkertje aan de zij kant een usb aansluiting is ,die naar een router gaat . Kan hij ook naar de modem lopen . En moet de kabbel altijd in de repeater naar de router of modem , of als hij 1 maal verbonden is geweest ,dat hij dan een soort ik weet niet goed hoe ik het zeggen moet update heeft gehad en dat dan de kabel weer er uit gehaald kan worden.
 6. Hallo ik heb een vraag over de TV de LG 55EG920V. Ik kan steeds slechter horen en als er iemand binnen komt dan begint al , kan de TV eens wat zachter ,en als er 1 van mijn klein kinderen binnen komt .O het nieuws voor doven en slecht horende staat weer aan. En ik weet zelf wel dat ik slechter ga horen . Nu weet ik dat er verschilende apparaten in de handel zijn om met oortjes draadloos naar mijn die ik dan in mijn oren heb het geluid goed versterken maar dat gaat allemaal via Bleutooth . Nu weet ik niet of er wat in de winkel light of het ook via WIFI kan ? ALS iemand al zo iets heeft dat je draad loos kunt horen tussen de TV en mijn oren zou ik heel blij ZIJN . Ten sloten ik heb een reciever VU 4 K misschien kan ik daar iets mee maar ik zou niet weten wat .Ik hoop dat jullie kunnen helpen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy