Ga naar inhoud


exit1

Lid
  • Items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

exit1's prestaties

Vaker hier

Vaker hier (2/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik ga ermee aan de gang, als ik alles voor elkaar heb geef ik een bericht, bedankt.
  2. Bedankt dat is duidelijk maar je had het over specifieke skins ook de juiste skinparts , wat houd dat in.
  3. Kun je mij alsjeblieft iets wijzer maken.
  4. Oh dit wordt toch niet ingewikkeld, wat heb ik nodig, ik ben nu op zoek naar de plugin cooltv guide.
  5. Bedankt allemaal, ik ga de cooltv guide even ophalen en proberen.
  6. Bedankt voor de snelle reactie, ga ik straks proberen. Ik had ook iets gelezen over een nieuwe plugin voor epg maar kan het helaas niet meer vinden.
  7. Hallo, Ik ben sinds gisteren over gegaan naar VTI, heb jaren OpenPli gehad maar de laatste tijd steeds meer problemen met opnemen. Vaak onafgemaakte opnames. Of als ik een opname bekeek en die was niet volledig dan stopte ik en wilde live kijken maar dan alleen maar zwart beeld op alle kanalen. Op nieuw geflasht maar steeds weer hetzelde, nieuwe harde schijf, maar geen verbetering. Nu VTI geflash en tot nu toe zonder problemen. Mijn vraag is alleen, is er een andere EPG te downloaden want de EPG vind ik wel een grote achteruitgang vergeleken met OpenPli. Misschien iemand een tip.
  8. @ceesv Ja met de box geformatteerd. @TonskidutchDit is hem, Samsung/Seagate - ST1000LM024 Momentus Spinpoint M8 Disque dur interne 2,5'' SATA II 5400 tours/min 1000 Go .
  9. Net twee jaar geweest, helaas, ik heb de oude schijf geformatteerd en de box opnieuw geflasht . De box staat helemaal vrij en voelt niet warm aan maar heb toch weer een opname die halverwege stopt. Maar de nieuwe schijf is onderweg.
  10. Oke, bedankt voor de info.😀
  11. Bedankt voor de reactie, ik heb nu een seagate HDD en die begint happeringen in de opnames te vertonen na 2 jaar. Ik neem wel elke dag meerdere programma's op dus hij zal versleten zijn. Zou een SSD een betere optie zijn vanwege de vele schrijfbewegingen?
  12. Ik heb een nieuwe HDD nodig, mijn vraag is deze geschikt voor de VU+Uno 4K se? Seagate BarraaCuda 1 TB, interne harde schijf HDD - 2,5" SATA 6 Gb/s 5400 RPM, 128 MB cache,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...