Jump to content

spyk

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

spyk's Achievements

  1. toch maar even gebeld met de klantenservice en inderdaad alleen EU en geen uitzondering voor turkije zoals bij vodafone red wel het geval is. Dan maar een VPN, bedankt voor de tip
  2. Hallo allemaal, Ik kijk graag sport via Ziggo to go en vroeg me af of de app ook werkt in het buitenland. Ik ga namelijk enkele weken naar Turkije en wilde weten of de app daar ook werkt? Ik weet namelijk dat het binnen de EU wel werkt. Mijn Vodafone abonnement red abonnement telt namelijk wel in Turkije ook al is dit geen EU. Hoe zit dit met Ziggo to go? Weet iemand hier het antwoord of moet ik hier de Ziggo klantenservice (algemene telefoonnummer) voor bellen? Misschien is er iemand kortgeleden naar Turkije geweest en heeft het antwoord voor me. Via de zoekfunctie hier kon ik het niet vinden of ik kijk erover heen.
  3. Gaat door het dak, alleen mijn energieleverancier adviseert om de prijs niet vast te zetten
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.