Jump to content

ketupa

Members
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

About ketupa

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ergens tussen Brussel en Luik
 • Interesses
  sat tv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien zou F1 ook gewoon moeten stoppen... Ben lang een fan (op tv) geweest maar besef nu dat het een totaal voorbijgestreefde "sport" is geworden. Iets van de vorige eeuw, toen er nog geen sprake was van duurzaam omgaan met grondstoffen en dgl. Heb een beetje naar de formula E gekeken, maar vind ik niet super boeiend door al die stedelijke circuits.
 2. Zinloze discussie : "onkruid" bestaat niet. Voor de ene is die plant onkruid, voor de andere niet. Alle planten hebben een functie in de natuur. Bv op brandnetel alleen leggen bepaalde soorten vlinders hun eieren. Natuur is per definitie wild. Wie een tuin wil die op een operatiezaal lijkt omdat alles zo netjes geknipt is, houdt niet van de natuur en zal met een betonnen koer tevreden zijn.
 3. Nu wel op mijn sat box (door in mode 5002 ipv 4097 te werken).
 4. Bij mij (via VLC) wel geluid, maar geen beeld...
 5. ketupa

  Nieuw HLN Live

  Raar. Als ik je link in VLC afspeel, krijg ik alleen maar geluid, geen beeld !
 6. Hier ten zuiden van Brussel met een Octagon SF4008 en een T90 gecentreerd op 26 oost (dus LNB voor Hotbird niet in het centrum): Saudi TV op 12 558 V : 11,8 dB Supertennis : 13,0 dB Wel een verschil in sterkte en kwaliteit dus, maar beeld en geluid komen goed door, zonder blokvorming.
 7. Mijn drie schotels hebben rukwinden van 115 km/u kunnen verdragen, zonder afgesteld te geraken. Het grote voordeel is dat zij op de grond in de tuin zjn geplaatst, niet tegen een muur of op een dak. Vroeger had ik één van deze schotels op de muur hangen, en die bewoog heel fel bij stormweer. Nog een goed nieuws : ik heb naar het signaal gekeken van de Franse multistreams op 5W, en ik merkte korte pieken op tot 18 dB onder de windlast, en dit vanuit standaard ongeveer 14 dB zonder wind. Dit wil zeggen dat ik nog wat marge heb om deze schotel beter af te stellen !
 8. Hetzelfde bij mij : ongeveer 13.8 dB op alles (bij bewolkt weer) muz van de FR3-zenders die 15 dB bereiken.
 9. Hier 12,5 dB op een T90 die op ongeveer 25 Oost is gecentreerd.
 10. Die zenders zijn toch niet gecodeerd ?
 11. Octagon SF4008 Ik heb 13.8 à 14 dB op de France 2, 4, 5 kanalen.
 12. Hier geen probleem op France 2, 3, 4, 5... op de multistream van 5W....
 13. Als je geen enkele vertikale transponder kan ontvangen op deze enige satpositie, dan kan het zijn dat je LNB voor deze satpositie kapot is. Ik heb zelf gisteren de LNB moeten vervangen, die voor Hotbid bedoeldi s omdat het opeens geen horizontale transponders meer kon ontvangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy