Ga naar inhoud


ketupa

Lid
  • Items

    272
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    ergens tussen Brussel en Luik
  • Interesses
    sat tv

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ketupa's prestaties

  1. Ik heb zonet gekeken. Deze frequenties zitten vol met zenders (uiteraard gecodeerd). Hier (tussen Brussel en Luik) tussen 9,2 en 11,2 dB signaal.
  2. Hoe belachelijk is dit! Facebook out en het is de hele wereld die in paniek raakt 🙂 Misschien een gelegenheid om terug naar het echte leven te gaan?
  3. ketupa

    BBB kentekens

    ha, ok, merci... nu ben ik mee...
  4. ketupa

    BBB kentekens

    Sorry heren, maar kan iemand een Franstalige Belg uitleggen waarvoor de afkorting BBB bij jullie staat. Bij ons is het "Blanc Bleu Belge", een oerbelgische ras runderen, waarbij BBB metaforisch ook soms wordt gebruikt om mensen uit "eigen ras" te bestempelen..
  5. Er zijn weinig redenen om als Waalse burger trots te zijn, maar het feit dat sinds jaaaaaaren de RTBF gratis en voor niks alle GP uitzendt is er één! En dit met heel weinig reclame. Hopelijk duurt het nog een paar jaren!
  6. In elk geval, merci om mij Emma Kok te laten ontdekken. Ik kende haar niet en ze is fantastisch!
  7. Hier toch 12,2 dB op deze transponder, ongeveer de gemiddelde waarde van alle transponders op deze positie (ik heb nooit 15,6 dB op Astra 1). LNB op T90, die op 26 oost is gecentreerd.
  8. In Waver is dit al eergisteren (31 augustus) rond 17 uur gebeurd.
  9. Raar. Bij mij is de T90 vast en op 26 oost gecentreerd.
  10. Rijden op autogas (LPG) is en blijft van verre de goedskoopste manier. Nu kost LPG zo'n 0,62 euro in België. Is voordeliger dan elektrich rijden (tenzij heel de electriciteit van je zonnepanelen komt, natuurlijk.) Mijn Honda Gazz is nu 18 jaar oud. Hopelijk kan ze nog 3 jaar mee. Dan misschien zullen meer helderheid krijgen welke energie het uit deze waanzin gehaald heeft. Merci al aan de Chinesen om op onze markten met hun electrische auto's te komen, kan alleen maar de prijzen redelijker maken.
  11. Mijn SF8008 draait op Open ATV 7.2 en mijn SF4008 op Open ATV 6.1
  12. Maar op mijn Octagon SF8008 heb ik beeld en geluid (bartones) op alle 5 zenders Dit allemaal met en T90 schotel
  13. Mijn Octagon SF4008 heeft lock en goed signaal (12,5 dB) maar vindt gen zenders.
  14. Tja, een paar getallen vormen de uitzondering. Trouwens, in Zwitserland gebruiken ze oon nonante neuf. Het zijn de Fransen die raar doen 😀 want septante, octante (in Zwitserland) en nonante zjn het logishe vervolg van quarante, cinquante en soixante.
  15. De Frans Wallonische Taal 😂 Wij spreken in Wallonië dezelfde taal als in Frankrijk ! Met zo weinig verschillen in accenten als jullie tussen Den Bosch en Amsterdam.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...