Ga naar inhoud

ketupa

Leden
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ketupa

 • Titel
  Proef lidmaatschap

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ergens tussen Brussel en Luik
 • Interesses
  sat tv

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Natuurlijk. Een Octagon SF4008, waarmee ik o.a. de Franse en Italiaanse zenders op 5W ontvang.
 2. Werkt bij mij niet, noch met 4097, noch met 5002.
 3. Helemaal niet het geval ! Ik heb nog altijd de HD zenders op 12072 H. Op 11996H zijn er andere zenders, en ook niet in HD.
 4. Wat mij ook verbaast is dat ik minstens 8.5 dB nodig heb om op 12073 H beeld te hebben, terwijl slechts 3 dB voldoende zijn om op 12226 H (Bahrein package) stabiel beeld te hebben. Op 12182 H heb ik geen lock.
 5. Die frequentie is inderdaad lastig. Ik kijk sols naar de TV5 Monde zenders, zeker de Style versie. Met mijn WaveT90 waarbij de LNB (Inverto Black) voor Badr juist in het midden zit heb ik soms beeld, soms niet. 8,5 dB is de grens. Daaronder heb ik schokkerig beeld of helemaal geen beeld. Het rare is dat het bij heel mooi weer (zoals nu) geen beeld is, terwijl bij bewolkt weer wel (dan heb ik meestal 9 dB). Bij regen uiteraad niks.
 6. Blijkbaar opgelost. Ik heb gewoon de transponder (weer) opnieuw ingescand. Daarna naar 52575 gezapt : bleef zwart. Dan naar een andere zender op dezelfde transponder gezapt : QUEST HD Daarna terug naar 52575 en ... mirakel : beeld en geluid !
 7. Een paar maanden geleden was Freesports reeds in HD aan het testen en, als ik me goed herinner, had ik reeds hetzelfde probleem : zwart op box, maar OK op de computer via stream vanuit de box. Ik heb dit met een andere zender nooit gehad.
 8. Het rare is : op mijn STB (Octagon SF4008 4K) heb ik zwart beeld. Als ik echter de zender op mijn computer stream, heb ik wel beeld en geluid. Hoe is dit mogelijk?
 9. On 52575 I have black screen, with Freesport EPG.
 10. Het is de beste ero zender. Wat prikkelt meer de zintuigen dan wilde natuur, toch? Al de rest is fake.
 11. Ik zie dat wij allebei met een T90 werken. Zou dit een verklaring kunnen bieden?
 12. Ik heb het ook. Veel fouten... en toch blijkt alles te werken ?
 13. ketupa

  TV gehacked??

  Straf! Nu de tv, binnenkort de koelkast gehacked ? Logisch gevolg van deze "connectivity" die ons overal wordt opgelegd... en het begint maar pas. Straks met 5G en "internet of things" ben je niet meer baas in eigen huis...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid