Ga naar inhoud


mephisto

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mephisto

  1. Dat klopt. Helaas als ik probeer op te nemen krijg ik de melding geen harde schijf aanwezig of niet geinitialiseerd. Dus probeer ik te initialiseren. Dan krijg ik na een tijdje de melding geen weer te geven bestanden op dit medium, en even later een foutmelding.

    Opslagapparaat initialiseren Fout [failure instance: Traceback: <type'exceptions,OSError'>:[Erno 2] No such file or directory'hdd/movie/'.

    De rest is onleesbaar vanwege een onverklaarbare zwarte balk over de rest van de foutmelding. Ik kan er nog net een paar keer de woorden usb uithalen.

  2. Heb het net geprobeerd. Als ik op converteren naar ext3 druk vraagt de receiver of ik het zeker weet. Als ik op ja druk krijg ik na een tijdje de melding " geen weer te geven bestanden op dit medium" te zien. In ieder geval klopt dat want er staat nog niets op.moverigens werkt het wel met een usb stick. Want via die usb stick heb ik al is wat bekeken.

  3. Allereerst dank voor je hulp. Je hebt gelijk, er staat inderdaad : converteer het bestandssysteem van ext3 naar. De handleiding van de xtrend is erg beknopt. Er staat alleen in hoe je de hdd aansluit en hoe je opneemt. Denk je dat als ik dat converteren van het bestandssysteem doe, dat ik dan op zou kunnen nemen? En is dat converteren hetzelfde als formateren? Overigens is de harde schijf nieuw, er staat dus nog helemaal niks op.

  4. Hallo mensen

     

    Ik ben dit onderwerp ook al in een andere topic begonnen, maar ik denk hier meer succes te hebben. Mijn probleem is het volgende. Ik heb sinds kort een hardisk van 1TB. Als ik deze aansluit op mijn ontvanger "ziet" mijn ontvanger de hdd wel maar ik kan niks opnemen. Als ik hem initialiseer krijg ik een foutmelding : geen programma gevonden en geen hdd gevonden. In de opties staat er converteren naar 3x. Iemand heeft mij gezegd dat ik hem moet formateren naar fat32, maar ik heb gehoord dat ik dan nog alleen bestanden kan bekijken en opnemen van maximaal 4gb. Een heel verhaal dus en mijn vragen zijn de volgende :

    Is de optie converteren naar 3x hetzelfde als formateren naar fat32 ?

    Kan dit formateren kwaad voor mijn harde schijf en ben ik dan verzekerd dat ik op kan nemen ?

    Als ik de hdd geformateerd heb naar fat32, kan ik dan nog wel muziek, fotoos en films via mijn computer downloaden om deze vervolgens via mijn receiver te bekijken ?

    Zoals jullie zien een erg uitgebreid probleem, maar misschien voor jullie alledaagse kost. Rest mij jullie nog te vertellen dat ik niet heel erg thuis ben in de wereld van computers en programmeren. Maar misschien hadden jullie dat al door bij mijn bovenstaande probleem. Alvast bedankt voor jullie eventuele antwoorden.

  5. Oke dat snap ik. Maar is converteren hetzelfde als formateren? En klopt het dat ik dan maximaal 4 GB kan opnemen of afspelen? Overigens krijg ik een foutmelding als ik initialiseer. De ontvanger geeft wel aan dat er een hard disk is aangesloten.

  6. ik krijg nu dus ook het comentaar van bbc en van de duitse zenders. Geloof me maar, het nederlandse comentaar is kundig en goed. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Wat dachten julllie van het deskundig comentaar van Hans van Zetten bij het turnen, en philip kooke bij het hockey. En Han Kock die zeer goede interviews afneemt, kort, bondig en met verstand van zaken. De bbc is met 24 sportkanalen prachtig, maar voor het beste comentaar moet je echt bij de nos zijn.

  7. dat zou kunnen. ik weet dat als er sportuitzendingen op zijn, deze op zwart gaan. erg moeilijk dus om te bepalen wanneer ik een scan uitvoer. zeker met de olympische spelen. maar is er geen mogelijkheid om de showbox alle zenders te laten zoeken? ik bedoel dus met de gecodeerde. Of zou het kunnen zijn dat het maximum aantal kanalen bereikt is voordat hij alle zenders gescand heeft? het is een mooie receiver, maar de gebruikershandleiding was erg kort en beknopt. ik weet niet hoeveel kanalen er op deze receiver zitten bv.

  8. kom op jongens. smeets is een topjournalist en een van de beste comentatoren, zeker voor het wielrennen. en is het niet logisch dat de nos zich richt op de voornamelijk nederlandse sporten. ik vind het ook heerlijk om de sporten uit te kiezen die ik wil zien. het is natuurlijk voor de nos niet te doen om 24 kanalen of transponders te huren voor 2 weekjes olympische spelen. de kosten daarvan wegen niet op tegen de baten.

  9. Hallo mensen

     

    vandaag 4 lnb's op mijn schotel geplaatst. te weten astra 1,2 en 3. en de hotbird. Alles ging prima. Ik heb alleen 1 probleem. Naar mijn weten zit er op de hotbird een vrij te ontvangen zwitsers nieuwskanaal. Mijn ontvanger (showbox hd evolution) leest deze echter niet in. Alles klopt naar mijn weten, ik heb op alle 4 satellieten goede ontvangst. Is deze zender verdwenen? Of klopt er iets niet met mijn ontvanger?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...