Jump to content

eekie2

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About eekie2

 • Rank
  Proef lidmaatschap

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt allen. De pennetjes lijken me van kunststof. Ik ga er morgen mee aan de slag.
 2. Hallo Mimisiko Onder de opdruk bovenkap bevinden zich alleen twee ietwat verzonken pennetjes ,die vastgestansd of gesmolten zijn. Zie de laatste foto.
 3. Bedankt voor de opmerkingen zover. Als er vijsjes onder de sticker zitten ,dan niet onder de achtersticker, want ik kan het onderste deel zeker 6 mm openbuigen. Onder de voorsticker zitten twee hele kleine openingen, waar vastgesmolten pinnetjes in lijken te zitten.(zie foto). Zou dat de belemmering zijn om de kap helemaal te verwijderen? Het lijkt erop omdat op die punten, bovenin en halverwege de rechterzijkant de deksel niet omhoog wil komen. Dat wordt dan inboren of wegsmelten met heet pennetje. wat adviseren jullie?
 4. Ik heb sinds een paar jaar een Schwaiger satellietzoeker, waarmee ik zeer tevreden ben.Hij werkt nu nog omdat de batterij nog niet leeg is, maar de oplaadplug in het apparaat is losgeraakt, waardoor ik niet meer kan opladen. Ik probeer de omkasting te openen, maar dat lukt niet. Meestal duidt dat erop dat ergens nog een schroef of schroeven zitten. door de plakkers op voor- en achterkant voel ik geen schroeven. Kan iemand me vertellen hoe ik de omkapping zonder schade openmaak?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy