Ga naar inhoud


freestyler

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door freestyler

  1. Hallo ik heb een maxdata pro laptopliggen die steeds uit gaat,

    ik kreeg eerst af en toe een blauw scherm toen een poosje dat ie niet wou opstarten, ging het power lampje aan en die van de hd 1 keer en ging ie weer uit nu na dat ie een poosje niet heeft gedraait start ie wel weer geheel op in veilige modus maar gaat na 10 minuten tot maximaal een uur weer uit?

     

    kan het dan aan de hd liggen of moet het in de buurt van het geheugen zoeken?

     

    ik draai nu met een medion laptop maar bevalt me niet echt de stroom oplaad punt in de laptop doet vaak erg moeilijk en dan wil die niet laden enz enz enz

     

    ik hoop dat het een beetje duidelijk is want heb er niet geweldig veel verstand van

    mv gr Freestyler

  2. ik download alles zowel films als muziek...

    maar heb ik iets gedownload wat me echt bevalt koop ik het wel in de winkel orgineel....

    als ze de prijzen van cd's en dvd op een normale prijs zetten zouden veel meer mensen het orgineel kopen in mijn ogen plus dat ze er dan waarschijnlijk ook nog meer uit kunnen halen.

     

    of je nou twee dvd's verkoopt voor 20 euro of 100 van 4 euro even als voorbeeld (4 euro is natuurlijk geen realistische prijs) maak je in mijn ogen toch meer winst...

    ik bedoel wat betaal je tegenwoordig voor een cd of dvd schijfje?

  3. hier zijn twee buiten de extra opties en mogelijkheden verschillen van de door de TS genoemde modellen:

     

    contrast ratio:

    g20: 5000000

    s20: 2000000

     

    stroom verbruik...

    g20: 280 watt

    s20: 275 watt

     

    ik weet niet waar je de specificaties hebt gelezen maar kan het zijn dat je s20 plasma en de s20 lcd door elkaar haalt?

    omdat je het over meer als de helft minder verbruik hebt?

     

    je kunt op vergelijk punt en el alle types merken en soorten wat stroom gebruikt met elkaar vergelijken!

    maakt niet uit wat als er maar een stekker of baterijen in zitten.

  4. hier ook een panasonic 100hz viera plasma scherm 37" en wel om twee redenen namelijk:

    ten eerste de kwaliteit van het beeld is vele malen mooier, en ten tweede ik heb hier een klein stukkie schorem rond lopen en zou dan met lcd een enorm risico hebben genomen.

     

    die reden heb ik hier nog niet gelezen niemand kinderen of zijn het allemaal engeltjes?

    hij was net 2 toen we de plasma kochten hij is nu 5 dus weet nu heel goed hoe die ermee om moet gaan maar toch....

     

    en wat ook nog een voordeel is je bespaart enorm op je stook kosten :D:D:D

  5. ik heb hier een 94cm plasma tv staan van panasonic (is ondertussen al een oudje) maar merk weinig tot niks aan mijn stroomverbruik ten opzichte van mijn vorige tv (beeldbuis).

    wat ik mij wel eens afvraag waarom zo groot?

     

    maar wat betreft panasonic viera die ik heb mijn volgende tv mocht deze het begeven zal 100% zeker een panasonic worden,

    ten eerste mooie heldere beelden.

    mooie duidelijke en diepe kleurweergave.

    geen vertragingen.

     

    ik denk dat je het beste gewoon een winkel kan binnen stappen en vragen of ze eens wat kunnen laten zien wat niet afgespeeld word met dvd of blue ray zodat je weet wat je koopt maar plasma is in mijn ogen een uitstekende keus.

  6. Leuke discussies hahaha,

    mijn mening?.... als je echt wilt genieten van heerlijke muziek en lekker in het oor liggend neem dan i.p.v een av/surround versterker een hele fijne simpele doch zuivere versterker bijv een pm 7001 ki van marantz dat is een stereo versterker niks digitaals aan... en een setje luidsprekers van b&w (bowers en wilkens) of bijv quadrall of ga eens kijken bij De Audio zaak in Lippenhuizen.

     

    en sluit daar eens een goeie pick up op aan kort gezegd ga eens back to basic....

     

    hoe digitaler het geluid hoe slechter het geluid in feite is let op dit is mijn mening ik heb 2 jaar geleden mijn av surround sooi allemaal verkocht en ben weer terug gegaan to basic en bevalt me heel erg goed alleen de b&w speakers die ik hier heb staan van bijna 25 jaar oud dat is al wel wat achterhaald ben nu druk aan het sparen voor een nieuw setje b&w uit de 6 serie kosten slechts 899 p.stuk dus wordt wel even sparen maar kan niet wachten.....

  7. mag ik vragen hoe je de luidsprekers hebt aangesloten?

    met speciale pluggen of met losse draden?

     

    ik heb namelijk iets soort gelijks gehad met een marantz en toen bleek dat ie licht sluiting maakte op de behuizing met enkele draadjes van de luidsprekers heb er toen speciale plugjes voor gehaald is ten eerste makkelijker en ten tweede een zekerheid dat er geen sluiting meer kan ontstaan via de luidsprekers

  8. Hallo iedereen..

    Ik heb al heel veel op dit forum gelezen, maar begrijp nog steeds niet wat een ci module is en waar hij voor dient.

    ik had een Arion AF8400 met mogelijkheid tot meerdere ci modules (ik heb de ontvanger nog steeds).

     

    Kan iemand mij uitleggen wat het inhoud en waar het voor dient?

    zou ik er mee ook hd kunnen kijken?

     

    mv gr Jonathan

  9. ik wordt ook zo nu en dan wel eens gebeld door cd en heel eerlijk vindt ik dat niet eens erg..... levert vaak toch wel leuke dingen op voor een amateur zoals ik.

    vindt de philips 7141 een leuk apparaatje en dat voor 25 eurie k moet zeggen dat het het belletje wel waard was want was al aan het rond kijken voor een hd ontvanger en de prijsjes die daar op hangen was de keus makkelijk gemaakt voor de 7141...

    ben een hobby kijker en ben blij als alles werkt zoals het moet.

     

    als je niet gebeld wordt kun je soms best leuke dingen mis lopen en eerlijk is eerlijk wordt liever gebeld door cd dan dat ik continu gebeld word door energie leveranciers die altijd goedkoper kunnen vraag me af wanneer ze me geld toe gaan schuiven........

  10. Hallo,

    het is een phillips 7141/22 hd

    met software versie: 3.6.8

    cao versie: 038

    symbool rate 22000

    signaal sterkte op de 19.2:82%

    kwaliteit: 100%

    de switch is een : Basic Edition 2200 mhz 4 in 1

    en er staat een afbeelding van een paardje op staat verder niet echt een merk tenzij Basic Edition een merk is

    de lnb's zijn nu een jaar of 4 5 oud en zijn inverto rt lnb's

     

    ik zal morgen even alle lnb's verwisselen om ze allemaal even te checken of ze goed zijn.

     

    heb vanmiddag de schotel opnieuw aan de muur bevestigd omdat ik er achter kwam dat 1 van de bouten was afgeknapt heb hem nu met keilbouten bevestigd hoop dat het nu even blijft zitten hahaha.

     

  11. ik weet het niet....

    ik heb gister eens even gekeken welke lnb op welke staat gericht en weet dat de lnb 2 gericht staat op de 19,2 want als ik daar mijn hand voor hou valt het signaal weg van de gewone zenders is het misschien beter als ik de volgorde op de switch verander?

    dat de 19,2 op 1 komt te staan? en dat we dan even uit zoeken welke lnb op welke positie staat gericht en dan die volgorde op de switch aan brengen en dan de instellingen in de ontvanger daar op aan passen?

     

    ik keek hier voor met de arion af8400 en daarop had ik wel de 19,2 en de 28,2 maar die zag de 23 helemaal niet dus ik weet het niet meer pfffff veel te ingewikkeld hahaha

  12. ik ben wel akkoord gegaan met die actie en voor mensen zoals ik die er eigenlijk ook maar weinig mee doen is het een prima voorstel alleen is het wel lastig om het ook helemaal werkend te krijgen maar over de kwaliteit ben ik voor 25 eurie toch best wel tevreden en het scheelt toch bijna 200 euro met de prijs waarvoor ze in de winkel bij mij in de buurt liggen

     

  13. hmmm dit isw even intressant voor mij...

    de switch is als ik het goed begrijp (sorry ben nieuw en heb er nog niet veel verstand van) het kleine bakje op de schotel waar de lnb's in samen komen toch?

    ik heb namelijk het volgende probleem ook volgens mij want als ik de indeling van de diseqc verander verandert er niks aan mijn ontvangen zenders terwijl de 7141 wel aan geeft dat ik goed ontvangst heb zowel op de 19,2 de 23,5 en de 28,2 maar ik kan geen enkele zender van de 23,5 bekijken terwijl dat toch wel zou moeten kunnen, zou dat ook aan die switch kunnen liggen of begrijp ik er nu helemaal niks van want als ik bijv jimjam voor mijn zoontje op wil zetten zegt ie dat ik mijn installatie moet na kijken terwijl ik op 80 en 99% zit op de 23,5 of heeft dat weer ergens anders mee te maken?

     

  14. ik ben bezig met iemand die een setje aan bied schotel plus steun en ontvanger nou gaat het mij alleen om de steun maar als het door gaat zit er een smartcard in een van de ontvangers.

    dus als het door gaat dan laat ik even wat van me horen er staan ook nog wel meerdere advertenties op de bekentste advertentie site dus zeker de moeite waard om even te kijken.

  15. Sorry ik had even wat meer geduld moeten hebben voor het plaatsen van dit onderwerp had hem net geplaatst toen ik per ongeluk op een soort gelijke kwam hier op het forum en waar de oplossing ook al geboden is het werkt echt stb en ok tegelijk indrukken en dan -9- -1- en dan oke.

    mijn excusses voor het zinloos plaatsen van dit onderwerp...

     

    zal voortaan eerst wat grondiger zoeken voor ik weer een dubbel onderwerp plaats

×
×
  • Nieuwe aanmaken...