Jump to content

RogerDR

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About RogerDR

 • Rank
  Proeflid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Met en H to H motor die zie je op de 2de foto. En ja staat nog opgesteld.
 2. Daar ik deze niet meer gebruik mag die weg. Komt zo van de mast, met motor en polarmount. De motor werkt maar maakt een schreeuwerig geluid en heeft wat roest. Vraagprijs 100 euro maar je mag altijd een ernstig bod doen. Af te halen vlak bij Antwerpen.
 3. Vandaag is de hersteller langs geweest. Diagnose: de pluizenfilter zat verstopt met zeepresten en wasverzachter. Enkel reinigen met water, zeep en een hard borsteltje haalt de bijna onzichtbare film er af. Kreeg wel een nieuwe pluizenfilter cadeau. Het was trouwens al een dubbelle filter. Ook werd meteen het pompje preventief vervangen. Alles gebeurde in garantie. Anders liep de rekening op tot ruim 200 euro.
 4. Effe terugkomen op dit probleem. Aangezien ik deze droogkast 3 jaar geleden kocht met 5 jaar garantie komt de hersteldienst binnenkort langs. Het was pas toen ik de factuur bekeek dat ik besefte dat ik 5 jaar garantie had. Oef!!
 5. Het betreft hier een toestel dat zichzelf reinigt. Aan de condensor kan je niet aan. Pluizenfilter is proper en de keuzeschakelaar staat op kastdroog. Wat kan er waar verstopt zitten? Enkel het waterreservoir moet je leegmaken en de pluizenfilter.
 6. Ik heb een droogkast die werkt met een warmtepomp. Het drogen duurt eindeloos lang. Volgens mijn vrouw komt de was er na uren draaien nog vochtig uit. Iemand een idee? Is de warmtepomp mogelijks defect? Dank voor het meedenken.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy