Ga naar inhoud


Joh14vers6

Lid
  • Items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Joh14vers6

  1. Dat is niet wat ik bedoel. Dat gebeuren gaat via de app of "mijn canaldigitaal" op de browser, maar niet via mijn ontvangers. Ik wil juist van die cloud af met zijn beperkingen (en reclame).
  2. Mijn ontvangers hangen aan het internet, maar hoe kan ik deze IPTV-signalen ontvangen met mijn ontvangers? Het voordeel is dan dat deze dan kan opnemen net zoals ik dat met satellietsignalen doe.
  3. Daar zit het nou het probleem. CeesV heeft wel een geldige kaart.
  4. Waarom maakt CD het mogelijk om Canal+ te kijken met Oscam zonder geldige kaart en het onmogelijk met geldige kaart en Oscam of in het geval van CeesV zelfs met module? Ronduit belachelijk!!!
  5. Ik neem aan dat je nu bedoeld met de oranje kaart in de witte module, dat je geen beeld hebt op Canal+ Action.
  6. Bedankt voor je aanbod. Ik heb alleen momenteel geen CAM803 module, maar wel twee oranje smartcards van CD (waarvan 1 nieuwe ongeregistreerde). Mocht CD de Oranje Smartcards volledig afschakelen, maak ik graag gebruik van je aanbod.
  7. Een `Scammer` (Oplichter) wordt gedefinieerd als iemand die mensen oplicht en verleidt in versturen van geld, persoonlijke informatie of andere waardevolle bezittingen. Ik mis de relatie tot dit topic.
  8. Met twee 3.5 modules bedoel ik twee witte CI-modules versie 3.5. Tweede kijkpunt komt van CD:
  9. Volgens de dealer die ik benaderd heb, werkt een CAM-803 niet ism een Enigma2 ontvanger zoals ik heb. Ik heb voor als Oscam niet meer werkt maar een nieuwe 2e oranje CD-kaart aangeschaft, die ik als 2e kijkpunt kan registreren en twee 3.5 modules. Echt fijn is dat niet, met die extra maandelijkse kosten dan. Ik denk overigens dat CD stapsgewijs met een soort transponderwissel de SECA uitzet, zoals toen naar HD. Waardoor op een gegeven moment alles alleen maar met CI module is te kijken. Al het nieuwe, zoals zender topic komt sowieso zonder SECA. Welke ontvanger heb je?
  10. Ik kreeg opeens een "aanbieding", 3x zelfs, of ik maar hun gesloten ontvanger met ingebouwde smartcard wil kopen. Het zij met verlenging 1 jaar (halve prijs), hetzij 2 jaar (gratis, bij de prijs dus inbegrepen). Ik was niet op de hoogte van dit topic, maar ben nu helemaal wakker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...