Ga naar inhoud


aci

Lid
  • Items

    130
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door aci

  1. Bisat en met 3x lnb ik zal van de week foto zetten op de dag met de technisat rond de 7db op al de drie de lnb's en in de avond alleen op astra2 geen signaal meer geprobeert rechtstreeks op de kabel dus geen switch al de tips die hier op forum staan geprobeerd .

  2. Op de dag heb ik de bbc zenders perfect in mijn visiosat schotel in de avond verdwijnen ze schotel staat goed uitgericht, BBC$ kan ik in de avond al een tijd niet ontvangen iemand misschien tips?

    De schotel staat op balkon in het oosten van het land de beide andere astra's hebben geen last. 

  3. Ik kan nu natuurlijk vals reageren maar dan krijg ik een ban omdat de waarheid op dit forum niet altijd gesproken mag worden.

    Ik vind dit voor de rest een waardevol forum en lees altijd met belangstelling maar wat me op valt als je niet mee praat met sommige dan wordt er enorm fel naar je uit gehaald en sommige moderators doen daar vrolijk aan mee. Dit zal wel een ban opleveren het zei zo.

    • Like 2
    • Bedankt 2
  4. Ik vind dit best een redelijk forum lees veel hier haal er goede leuke tips weg, als ik een paar jaar terug lees dan roept iedereen dat het eens tijd wordt dat er in Nederland een provider bij komt nu komt er 1 bij en tot mijn verbazing lees ik hier een discussie die kant nog wal raakt de nieuwe provider wordt al afgebrand voor dat hij goed en wel gestart is denk dat hier veel werknemers van CD zitten ik hoop dat de nieuwe provider zich anders op gaat stellen als de huidige hier in Nederland. Kosten nieuwe provider alles kost geld ook bij hun als inderdaad de abonnementen op maand basis kunnen worden afgesloten lijkt me dat prima. Ik wens ze een goede start toe en nee ik werk niet bij ze.

    • Like 3
  5. Bij sommige updates werd de oscam vernietigd de nas server ineens onvindbaar ik draai met openpli uit december 2015 perfect gewoon niks geen klachten, bij vrienden die wel updaten gebeuren er soms vreemde dingen. Het wordt dan wel weer snel hersteld want niks dan lof voor de bouwers dus zie het niet negatief.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...