Ga naar inhoud

Snoete

Leden
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Snoete

 1. Wanneer je buitenaf woont of een bedrijf hebt en nu nog een langzame internetverbinding hebt met een schotel voor TV, denk je niet dat wanneer er dan eindelijk glasvezel is niet meteen een abonnement voor de TV ontvangst via glasvezel wordt afgesloten ? Dit gebeurd nu al. Verder heb je met 5G al geen glasvezel of schotel meer nodig voor TV-ontvangst . De jongeren die nu alleen maar mobiel kijken (of Netflix) zullen over een paar jaar geen schotel meer aanschaffen... we zullen zien.
 2. Uiteraard is het kijken via de schotel (jammer genoeg) een aflopende zaak, zeker nu de laatste buitengebieden ook worden voorzien van glasvezel en we over een paar jaar allemaal met 5G rondlopen. CD is al lang bezig met het afbouwen van de schotel en het opbouwen van de internetdiensten. Waar je de afgelopen jaren nog wat telefonisch kon "regelen" bij een wijziging van het pakket is dat nu voor het eerst niet meer mogelijk. Ze hebben duidelijk de knoop doorgehakt en geaccepteerd dat de schotelbezitters massaal over zullen stappen de komende jaren.
 3. En om het feest compleet te maken krijg je na 1 a 2 dagen nog een enquête toegestuurd om aan te geven hoe tevreden je met CD bent......
 4. Volgens de brief die ik gisteren van CD heb gekregen verandert de naam van mijn " Start HD" vanaf 1 januari inderdaad in het Riant-pakket. Ik betaal nu nog € 13,- , vanaf 1 januari wordt dat € 16,- .
 5. Het niet Automatisch starten van oscam-stable lag aan een schrijffout in het startscript in OpenATV: /etc/init.d/softcam.oscam-stable . In regel 20 wordt de aanwezigheid van de binary getest for TESTCAM in oscam-smod oscam-emu oscam-trunk oscam De binary heet niet oscam maar oscam-stable. Daarom in regel 20 het woord -stable toevoegen: for TESTCAM in oscam-smod oscam-emu oscam-trunk oscam-stable Hierna start Oscam-stable gewoon na een herstart van de ontvanger. Is gemeld bij OpenATV zal binnenkort wel in een update opgelost zijn. Verder heb ik nog geen klachten over de stabiliteit !
 6. Er staat wel een Stable versie van Oscam zonder emu tussen hoor.. Ik moet alleen Oscam handmatig starten nadat de ontvanger opnieuw is gestart . Vanuit stand-by gaat het prima. Hebben jullie dit ook ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid