Ga naar inhoud


sjampio

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sjampio

  1. Zowel als in jouw lijst als de setting lijst van Hans werken de streams van NPO niet op mijn VU+ duo en in VLC- player niet.
  2. Wat mooi dat je dat wil doen. Super! Ik ga Anydesk installeren en moet nog even uitzoeken of mijn ontvanger zichtbaar is in het net. Maar het kan nog wel even duren want ik ga morgen met mijn caravan naar Friesland tot donderdag. Maar bij mooi weer kan ik dat zomaar nog een week of meer langer blijven. Je hoort over een tijdje weer van mij.
  3. Sorry Tonskdutch en Mimisiku, Ik klooi ook maar wat en weet niet veel van dit. Misschien dat het allemaal wat te moeilijk voor mij is. Een jaar geleden met een canal digitaal card had ik de zenders zo vrij geschakeld, maar nu met die Duitse card lukt mij gewoon niet. Als het me nooit lukt die boel werkend te krijgen ben ik mooi bezig geweest en pech gehad dat het niet lukt. Bedankt voor jullie hulp.
  4. Door op te klikken vouwt de afbeelding uit. Ik heb het nu als bestand toegevoegd.
  5. Is het misschien beter om bij het begin te beginnen en OpenPli opnieuw met stick te installeren en daarna weer de Oscam er in te zetten. Is voor mij wel veel werk en wat uitzoeken. Als het moet dan moet het maar. Er heeft ook een CC versie opgestaan. Misschien zijn daarvan nog bestanden over gebleven die de boel in de war schoppen.
  6. Sorry, mijn fout. Ik heb Oscam geinstalleerd en ook nu werkt het niet. Zou het toch aan mijn kaart liggen? Zelf kom ik er niet uit ben de hele vrijdag mee bezig geweest. Op OpenPli vond ik een methode om via mijboxip: 8081 te kijken naar Oscam. en het gaf mij dit volgend scherm:
  7. Inmiddels ook ongeveer hetzelfde bericht terug gehad van waar ik het gekocht heb. Ik ga het nog weer eens proberen met mijn VU+ omdat zou moeten kunnen zonder CI interface. Kaart in cardslot en dan met oscam en eventueel met cccam met zender op RTL HD want dat had ik nog niet uitgeprobeerd. Ga ik morgen of later doen. Zal berichten of het me lukt.
  8. Oh, daar zit mijn fout ik moet eerst via HD+ site activeren, omdat ik met een bestaand CI module werk. En dat lukt mij ook al niet. Mijn kaartnummer invoeren geeft een goed teken is dus oké. Met vervolgens invoeren van de pincode gaat het fout. Die kan ik niet vinden, kwijt of niet gekregen. Het zou op de verpakking moeten staan of het het wordt gemaild via e-mail. Ik heb nu op een oplossing gevraagd bij ***** waar ik die kaart gekocht heb (via ******). Ik hoop op een oplossing van ****. Zodra ik het allemaal werkend heb zal ik het laten weten. Bedankt
  9. Een mooi aanbod daar moet ik me eerst even in verdiepen en uitvogelen wat dat is en hoe het werkt. Je hoort dan weer van mij. Ik kan een beetje Mavo Duits verstaan wel, praten niet. Vroeger keken we veel naar Duitsland, vandaar. Het is niet omdat ik het nodig heb (heb film abbon.) maar gewoon voor het uitproberen. Ik moet wat te doen hebben om mijn tijd vol te krijgen.,,,,,,Pensioen
  10. Ook met de kaart er ingelaten een paar getest en geheel meer als 1 dag in mijn tv gelaten. RTL fta kan ik wel ontvangen dus ook dat is goed. Ik heb ook een VU+ second edition waar in de kaart ook niet werkt. Het zou moeten werken met een softcam en ik heb in OpenPli geprobeerd met een CC cam en Oscam software. Ook zou het kunnen met CI HD+ met VTi software maar dat wil ik liever niet doen omdat ik Openpli beter vind. Misschien moet ik die kaart HD05 via website aanmelden (of niet goed) maar mijn Duits is niet zo geweldig. Nogmaals bedankt.
  11. @Mimisiku, bedankt voor je stappenplan hoe de module installeren. Nu weet ik zeker dat ik dat goed heb gedaan. Helaas ook na dit opgevolgd te hebben werkt het nog steeds niet. Wat ik ook doe hoelang ik ook wacht ik krijg steeds. Ihr CI+ Empfangsgerat wird authentifizeert. Ik heb mijn TV 2x naar fabrieksinstellingen gezet de laatste keer dat ik dat deed heb ik bij landeninstellingen Duitsland gekozen. Had ik ergens gezien dat d je dat moest doen. De HD+ CI Module heb ik zo'n 10 jaar geleden gekocht in Duitsland en was toen nog niet zo lang geleden uitgebracht. Ik had gekocht maar nog nooit gebruikt omdat mijn ontvanger ongeschikt was voor die HD+ module. Nu met mijn TV die dat wel kan dacht ik, laat ik het nu weer proberen en heb daarom een nieuwe kaart gekocht (HD05) Misschien is mijn common interface te oud en dat het daarom niet wordt herkent. Ook al staat tv op RTL HD.
  12. Ik heb net zo'n HD+ kaart en hoe moet je die dan activeren. Op de beschrijving staat dat die kaart automatisch wordt ingeschakeld. Bij mij niet. Ik heb een Philips 55pos9002/12 tv en kaart versie is HD 05.
  13. Je kan het proberen door de maker van deze lijst vragen om die stream er in te zetten. Geef dan wel de stream op en mail het naar Hans@gmail.com. Ik kreeg altijd een antwoord van hem als ik hem een vraag stelde. Elke maand ververst Hans zijn settingslijst die op de site van OpenPli te downloaden is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...