Ga naar inhoud


Andrija

Lid
  • Items

    339
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Andrija

  1. Ik dacht de vraagstelling duidelijk was. Ik wil van 6.2 naar 7. Dat kan via USB is me duidelijk. Maar wanneer ik naar > 7 of hoger dan heb ik een schone start. Echter kan ik dan niet de instelling die ik al in 6.2. had gebruiken of terug halen. Ik kan ook >7 downloaden en die dan installeren. Wil ik echter dan via mijn back-up mijn instellingen halen zit ik weer in 6.2. Het is niet zoals in VTI dat lossen onderdelen kan terug zetten. Bij een normale update blijven mijn gegevens ook bewaard. Dus hoe kan ik met mijn instellingen van 6.2 naar >7 zonder alles opnieuw in te stelling. We hebben het dus niet over van fabrieksinstellingen en terug naar een frisse start waarbij de jazeker de mogelijk bestaat om je oude instellingen terug te plaatsen. Maar ook dan blijf ik in dezelfde versie zitten. Bij VTI ging ik gewoon door een dagelijkse update van versie naar versie zonder alles opnieuw te moeten installeren.

    >

  2. Had even gezocht -vast wel iemand die het beter kan- Maar is er een mogelijkheid om van PLI 6.2 naar 7 te gaan zonder mijn persoonlijke instellingen te behouden. Zoals zenderlijst netwerk en cam instellingen. Weet of het lukt om mijn PLI weer zo te krijgen als dat ik het nu heb.

  3. Tot voorheen had ik in mijn image (metrix-VTI) netje het weer in mijn infoscherm. De code heb ik niet veranderd. Opnieuw VTI geïnstalleerd. Maar het lukt me niet. Wat is er gebeurd geeft Yahoo het niet meer door of is er iets mis met mijn software. Wie weet raad.

  4. Sinds kort heeft Canaal Digitaal een Servische zender in zijn pakket zitten RTS Svet. Echter zie ik geen EPG en Picon. Een picon met plaatsen heb ik hier geleerd via Dreamboxedit.

    Maar ik zou ook graag de EPG van deze zender willen ontvangen. Wie weet hoe dat moet of kan dat niet.

  5. Heb gedaan zoals als je melde. Echter weigert de box de toegang. Bij netwerk box zie ik geen problemen en worden alle apparatuur aangegeven. Met DCC kan ik wel op de box komen.

    Ik weet heb dit probleem eerder gehad. Vaak kwan het door een update van de box en of windows. Samba op de box uit gezet en daarna hersteld. Met Webrif ook netjes naar de box. Echter als ik totaalcommander of explorer weigert de box de toegang met bovengenoemde code. Deze code komt veel voor bij windows waar men er ook geen antwoord op heeft.

  6. Ik werk met Win 10. In het netwerk staat netjes mijn Vusolo vermeldt.

    Echter als ik er heen wil krijg ik de melding fout 0x80070035."kan het netwerkpad niet vinden".

    Weet iemand hier een oplossing voor? Windows of box probleempje?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...