Jump to content

Andrija

Members
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Andrija

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 06/30/1952

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Stiens
 • Interesses
  Genealogie en Sat. TV.

Recent Profile Visitors

6,115 profile views
 1. Zelf opgelost al. Opnieuw "dezelfde skin"PLIII geinstalleerd. Daarna Coolguide opnieuw installeren en daar is ie weer!! Bedankt!
 2. Ik zit met het zelfde probleem. Is er al een oplossing. Hopelijk ga ik niet op iemands tenen staan.
 3. Ja een beetje de stijl van To. redenen dat ik ook bijna hier niet meer kom.
 4. Zo dat is niet mis voor een probleem. Kan niets met deze reactie. Laten we het gewoon even bij het probleem houden. Je kunt gratis mylanviewer downloaden misschien zie je dan de Box. Echter bij probleem 0x80070035 is dat ook geen oplossing.
 5. Krijg je misschien de melding 0x80070035 dan heb je een dik probleem met Win 10. Het hele internet staat er vol van! De echte oplossing heb ik niet kunnen vinden. Ja windows opnieuw installeren maar dat gaat mij te ver. Alleen met DCC-2 lukt het me nog de box te benaderen.
 6. Ik dacht de vraagstelling duidelijk was. Ik wil van 6.2 naar 7. Dat kan via USB is me duidelijk. Maar wanneer ik naar > 7 of hoger dan heb ik een schone start. Echter kan ik dan niet de instelling die ik al in 6.2. had gebruiken of terug halen. Ik kan ook >7 downloaden en die dan installeren. Wil ik echter dan via mijn back-up mijn instellingen halen zit ik weer in 6.2. Het is niet zoals in VTI dat lossen onderdelen kan terug zetten. Bij een normale update blijven mijn gegevens ook bewaard. Dus hoe kan ik met mijn instellingen van 6.2 naar >7 zonder alles opnieuw in te stelling. We hebben het dus niet over van fabrieksinstellingen en terug naar een frisse start waarbij de jazeker de mogelijk bestaat om je oude instellingen terug te plaatsen. Maar ook dan blijf ik in dezelfde versie zitten. Bij VTI ging ik gewoon door een dagelijkse update van versie naar versie zonder alles opnieuw te moeten installeren. >
 7. Had even gezocht -vast wel iemand die het beter kan- Maar is er een mogelijkheid om van PLI 6.2 naar 7 te gaan zonder mijn persoonlijke instellingen te behouden. Zoals zenderlijst netwerk en cam instellingen. Weet of het lukt om mijn PLI weer zo te krijgen als dat ik het nu heb.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy