Ga naar inhoud


hotzenklotser

Lid
  • Items

    178
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door hotzenklotser

  1. Jawel hoor lezen gaat prima, er stond eerst 2a 3 weken en later een week geleden bijna, dat je het uiterst zorgvuldig wilt doen.

    Ik adviseerde je nog een harnas te kopen tegen het neersabelen want je bent bang voor de kritiek die eventueel komt.

    Wel fijn te lezen dat je het uiterst serieus neemt met het testen van deze fijne box jammer dat ik/wij zo lang moeten wachten op de langverwachte review.

    Wij zijn er erg benieuwd naar namelijk wat jij van deze superbe box vind.

    Groetjes en veel succes verder met het testen ,we zijn erg ongeduldig hoor. ;)  :)

  2. Waar blijft nu de lang verwachte review Michel??

    Bij stukjes en beetjes alle geheimpjes van de box vermelden is toch niet de totale review, vermelden wat de box wel kan en waar hij goed in is kan voor veel mensen veel belangrijker zijn. ;)  :)  

  3. Goed even deze fabel weer uit de wereld helpen.

     

    De feiten op een rij:

     

    1. Er is geen enkele uitzending op de satelliet in 1080p en die gaat er ook niet komen.

    2. Alles dat op de satelliet wordt uitgezonden is ofwel in 720p ofwel in 1080i.

    3. Het kopen van een receiver die 1080p ondersteunt, gaat dus helemaal niets verbeteren aan het beeld van satellietuitzendingen, sterker nog, het 'upscalen' van 1080i naar 1080p door de broadcom chipset levert hooguit een slechter beeld op, maar in ieder geval zeker niet beter.

     

    Mvg,

     

    Michel

    http://www.satelliet-club.nl/2011/04/landscape-hd-eerste-1080p-hd-televisiekanaal/

    http://www.Bron: Totaal TV/nieuws/1125/HD-aanbieders_in_Amerika_starten_met_1080p_.html

  4. De Mol leeft solitair.

    Dat jouw kat in een kort tijdsbestek er 5 kan vangen is nogal onwaarschijnlijk.

    Ow , en uwe meneer de allesweter weet hoe groot mijn tuin is en waar de kat deze mollen vangt . Misschien wel op het tuintje van de buren.

    En ik schreef van 4 ,misschien zijn ze nu jammer genoeg voor de kat wel op. 4 dooie mollen en nee hoor de kat krijgt genoeg te eten als dank voor het vangen van de mollen hij maakt ze dood maar eet ze niet in tegenstelling tot muizen die vreet hij wel op. :)  :)

  5. Iedereen heeft een ip adres als je op internet zit en is dus door de eigenaar van de site waar je inlogt te traceren. Ben je niet te traceren en kom je bij het controleren van je ip adres op een heel andere plaats uit dan je woonplaats maar in Dronten dan ben je volgens de Stentor te kwader trouw.

     

    http://www.destentor.nl/algemeen/binnenland/dronten-nest-van-fraudeurs-1.3799499

     

    Kwam ik toevallig tegen bij mijn struin tochten op internet .

    Het vinden van ipadressen met exact de zelfde locatie is dus een lot uit de loterij (shit had ik maar aan de staatsloterij meegedaan)

    Van de 100 miljoen ip adressen er toevallig 1 vinden is zeldzaam maar 2 vinden is geen toeval meer zeker als ze bijvoorbeeld op een satsite als  sat4all staan.

    Weg kans op de miljoenen prijs in de staatsloterij zoveel geluk heb je nooit weer. :(

  6. Je download de firmware die je wilt hebben bijvoorbeeld openrsi op je computer ,, vervolgens pak je de file uit op een usb stickje . Je ziet dan een mappen structuur . Dan zet je de tuner uit en plaats het usb stickje bij voorkeur achterin de tuner en zet je de tuner aan en drukt op oke als je berichtje in het display ziet . Hij gaat dan vanaf het usb stickje de firmware in de tuner zetten en als dat klaar is start de tuner automatisch op . Dan kun je het menu (de wizard ) volgen , in het geval van openrsi =openpli kun je alles erin zetten dwz cccam en de zenderlijst downloaden . als je klaar bent heb je een werkende tuner . Veel succes :)  :)

  7. Het doodshoofd komt doordat er blijkbaar geen picon voor de zender aanwezig is. Probeer eens een andere picon versie, de NL zenders zijn niet in alle feeds goed opgenomen.

    Ik denk eerder dat ze dat doen als er bijvoorbeeld cccam op komt te staan dat is namelijk in Duitsland verboden en gigablue en openmips zijn Duits...

    Overgaan op openatv of openrsi zal de oplossing bieden maar het kan zijn dat het ten koste gaat van de functionaliteit want er zijn kleine verschillen in de firmware..

  8. vermits openrsi gebaseerd is op openpli zal je ff geduld moeten hebben. ;)

    men is bij openpli hard aan het werken aan de PIP functies, oa. split screen

     

     

    grtz Philip

    Openrsi ===openpli.

    De nightly builds komen van diverse firmware maar de basis is openpli.

    Wat dus betekend een foutje in openpli zit dus ook in openrsi en dus ook de resterende firmware namen . :(  :)  :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...