Jump to content

Debuurvrouw

Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

About Debuurvrouw

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Gelderland

Recent Profile Visitors

9,227 profile views
 1. Weet je misschien de frequentie of TP ik ben aan het scannen maar ik krijg dat kanaal niet te zien op mijn ZGemma H9S SE?
 2. Hoeveel bronnen wil je hebben?En voor je gaat "blaten" in de US worden van meer als 91 landen alle doden of verminkingen bijgehouden. https://www.openvaers.com/covid-data ClinicalTrials.govhttps://www.clinicaltrials.gov/ Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)https://wonder.cdc.gov/VAERS.html PDF-document met alle (tot nu toe) in VAERS geregistreerde en beschreven gevallen, na toediening van mRNA-vacin, met als uitkomst: overledenen, levensbereigend gewond, of levenslang invalidehttp://waarheid.tv/images/2021/0601/20210208-VAERS.pdf
 3. Ja had al op een bericht van hem gereageerd thnxs.
 4. Zijn er momenteel problemen met Rytec? Of hebben ze iets veranderd wat ik niet heb gelezen ergens?
 5. Is er een probleem met jullie servers? Ik krijg ineens geen epg meer binnen?
 6. Waarom lees ik alleen wat er in de MSM "gepresenteerd" wordt? Waarom worden andere 100en immunologen - virologen - medici niet uitgenodigd aan de tafels van de omroepen die een heel ander geluid brengen? In de hele geschiedenis van vaccineren is nooit bewezen dat het veilig en vertrouwd is ook met een vaccin is er een kans op. Alle vaccins momenteel zijn onder bepaalde voorwaarden goedgekeurd als je het nieuws volgt in de US b.v dan hoor je Toni Fauci ook zeggen de vaccins zorgen er NIET voor dat je niet meer besmettelijk bent en evt de infectie kunt krijgen. Wereldwijd zij
 7. Het klopt inderdaad wel sommige SKY pakketten zijn "open" al is volgens mij Sky UK op dit moment nog geen HD pakket de Duitse SKY is wel volledig.En het gaat om CCcam e.o Oscam dus geen IPTV al bieden ze dat ook gewoon aan. En het zijn niet de "chinezen" maar gewoon personen die het via de diverse verkoopsites aanbieden in China waarschijnlijk zijn de regels wat makkelijker te omzeilen als aanbieden via MP en dergelijke. Ik heb de schotel nog wel aan de muur hangen maar puur uit nostalgie het "live" kijken doe ik al jaren niet meer.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.