Ga naar inhoud


tijgerken

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tijgerken

  1.  

    Als er problemen zijn met updaten helpt het volgende in heel veel gevallen:

     

    • Stop de Windows Update service
    • Maak de map  C:\Windows\SoftwareDistribution leeg.
    • Start de Windows Update service

     

     

    Hoe services stoppen en starten?

     

    • type services.msc bij bestanden en programma's zoeken
    • zoek windows update dan rechtermuisknop stoppen
    • Voor aanzetten weer zoek windows update dan rechtermuisknop starten

     

    ook bij mij werkte dit niet, had dit al op een ander forum zien staan en uitgevoerd. probleem bleef hetzelfde, geen updates

  2. toen ik wilde de updates binnen halen werd de service svchost zwaar belast door de wuauserv protocol. die nam zowaar de helft van het geheugen in beslag, cpu bijna constant 100%. alles al geprobeerd om updates binnen te krijgen maar niets werkte tot ik deze link vond op het forum. Nu gaat alles vlotjes, geen problemen meer met cpu en geheugen.

  3. bij mij werkt het althans nu, heb het programma opgestart, hij heeft enkele updates binnen gehaald en heb deze manueel via het programma geïnstalleerd. dacht iets van 37 updates. dan nog eens opgestart, weer enkele updates gekregen, zelfde gedaan. dan via config scherm de windows update opgestart en ja hoor, hij deed het weer. daar nog eens 127 updates binnen gekregen.

  4. ik had update gedaan met het gevolg dat ik van 1 iemand geen mails meer kon openen.

    Oplossing was om live mail 2012 te verwijderen en gewoon opnieuw te installeren en mijn probleem was terug opgelost.

     

    alle mails stonden nog netjes in de lijsten zoals voor de de-installatie van het programma, ik moest niets opnieuw instellen

  5. Je klink alsof je in Belgie woont/verblijft. Voor zover mij bekend verandert het WAN-IP bij de providers om de zoveel uur. Als jouw NAS daar niet goed mee om kan gaan verlies je inderdaad je verbinding met de NAS. Oplossing: betere firmware zoeken voor de NAS. Zoniet kijken of je een script kunt plaatsen wat je NAS deftig afsluit en weer opstart (daarmee neemt hij de nieuwe WAN-IP weer over).

     

    Overigens is het zeker niet normaal dat tijdens het werken van de NAS bestanden corrupt raken of zelfs de verbinding verbroken wordt.. Dit riekt naar (ofwel een hele beroerde kabel) of een config fout.. Denk aan collision van pakketten bij link mismatch e.d. Staat je PC op 100Mbit en je NAS op 1GB?

     

    Tsja.. Medion.. Wat zal ik zeggen.. Een beetje merk Netgear, Q-NAP, Synology werkt toch even beter.

    aan de kabel had ik ook eerst gedacht, maar daar ligt het ook niet aan. zelfs nieuwe kabel gebruikt

  6. beste,

     

    graag had ik geweten of je een nas schijf in een andere nas van een ander merk kan steken

     

    nu heb ik een medion nas, maar heeft nooit goed gewerkt, na 1 dag niet meer zichtbaar in het netwerk, soms al na een 1 uur.

    grote bestanden of paketten van meer dan 10 gigabyte gingen maar deels en was de verbinding opeens verbroken.

     

    nu zou ik graag willen weten, als dit lukt teminste, een andere nas kopen zonder schijf en de schijf van de medion in een andere nas steken.

     

    ben ik alles kwijt wat er dan opstaat als ik de schijf verplaats?

     

    dank voor jullie antwoord

  7. Gisteren heb ik nog eens een dvb-T scan gedaan op de tv. Tot mijn verbazing heb ik nu npo 1 2 en 3 alsook RTV utrecht. Kwam dit door de omstandigheden van het weer of hebben ze nu ergens in belgie een mast staan die deze zenders doorsturen. Ik woon in Ieper, dus bijna tegen de franse grens.

  8. probleem is opgelost, had niets te maken met de optie erotiek maar met de CI module, deze heb ik laten vernieuwen en heb alles terug. hab blijkbaar een oud ci module gekregen in de tijd, ging de nieuwe module eerst moeten betalen maar had gezegd dat mijn module nog geen jaar oud wad, en heb dan maar een nieuwe gekregen (eentje met een witte sticker erop)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...