Ga naar inhoud


egbertjan

Lid
  • Items

    325
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door egbertjan

  1. Op 25-9-2022 om 13:17, egbertjan zei:

    Bedoel je met uit gefaseerd voor de zilverenkaart dat die binnen kort niet werkt of dat hij niet meer verkocht gaat worden? Ik wil dit graag weten , omdat ik zon zilveren kaart wil gaan kopen. Ik heb de rsa key al gevonden voor oscam.

    Ik heb inmiddels de Zilveren Tivusat kaart en die werkt prima in oscam. Travel XP 4K, Myzen 4K en Museum TV 4k gaan er prima mee open in oscam in mijn Vu plus Ultimo 4k met openpli. Ik heb hem in San Marino voor heel weinig geld kunnen kopen plus een DIGIQUEST Q90 ontvanger bij een elektronica winkel laatste exemplaar. Heb de zilveren kaart verder ook niet gezien in Italië bij andere elektronica winkels. Het is mij ook gelukt via iemand in Italië om kaart geactiveerd te krijgen. Ik heb de kaart eerst in de DIGIQUEST Q90 moeten doen om hem actief te krijgen en daarna werkt hij met de goede rsa key in oscam. Ik heb met deze ontvanger mijn oude gouden kaart ook weer actief gekregen in oscam. De entitlement loopt volgens oscam tot 31-12-2023. Ik hoop dat ik hem om hem weer te updaten tot die tijd niet weer in de DIGIQUEST Q90 hoef te stoppen. Ik las namelijk dat entitlement updates niet kunnen met oscam en dat je daar een officiële tivusat ontvanger voor nodig bent. 

    • Like 1
  2. 2 uren geleden, Mimisiku zei:

    De zilveren kaart wordt uitgefaseerd t.g.v. de nera (1856). De oro reageert op caid 183e, de argenta op 183d.. Naar verluidt werken beide in OScam. Alleen de nera werkt niet meer in OScam (heeft het wel gedaan met extra keys, maar de publieke rsa is inmiddels uit….

    Bedoel je met uit gefaseerd voor de zilverenkaart dat die binnen kort niet werkt of dat hij niet meer verkocht gaat worden? Ik wil dit graag weten , omdat ik zon zilveren kaart wil gaan kopen. Ik heb de rsa key al gevonden voor oscam.

  3. Op 22-7-2022 om 16:33, Mimisiku zei:

    De zilveren werkt, maar daar is moeilijk aan te geraken.. Deze decodeert ook alle 4K kanalen.. De gouden doet alleen RAI 4K, MyZen4K, MuseumTV e.d. blijft zwart..

    Weet je zeker echt zeker dat deze kaart werkt in oscam? Ik heb nu nog een gouden tivusat kaart en ik wil de 4k kanalen ook graag open hebben in oscam op mijn vu plus ultimo 4k ontvanger. Moet je voor de zilveren kaart ook dingen aanpassen in je reader in oscam? 

  4. 1 uur terug, Mimisiku zei:

    Dit antwoord sloeg op Sattv4iedereen. Het staat natuurlijk een ieder vrij om kaarten te bemachtigen. Ook als je de taal niet spreekt. 
    Probleem met Sattv4iedereen is dat hij zich profileert als vraagbaak maar zelf niets uitzoekt en vervolgens alles hier ‘plempt’. En dan waarschijnlijk (maar dat is aanname) met andermans pluimen pronkt. 

    Ik reageer er zo op, omdat ik ook al een paar keer deze beschuldigingen heb gehad. Ik zou volgens veel mensen deze kaarten ook niet voor privé gebruiken. Ik gebruik ze wel voor privé. Daarom geef ik ook deze reactie.

  5. Op 11-6-2020 om 15:46, Mimisiku zei:

    Ik blijf me verbazen over jouw topics. Eerst een Cyfrowy kaart nu weer een NC+ kaart. Je verstaat het niet dus voor jouw privé is het niet! M.a.w. wat kan het je boeien? Of is het weer voor de vrouw van je kennis? Die is Pools en kan dat zelf regelen/vragen. Hebben ze jouw niet voor nodig toch?

     

    Die DM525-Combo ook zo'n wazig verhaal. Is daar nog wat van gekomen?

    Ik word altijd een beetje boos als ik dit soort berichten lees dat het niet voor privé gebruik kan zijn. Ik heb zelf ook 3 jaar lang een nc+ kaart gehad. Die heb ik een keer gekocht toen ik op vakantie was in polen en ik kende een winkel met een Engels sprekende verkoper die mijn kaart tegen betaling ieder jaar verlengde. Veder heb ik nog de volgende kaarten een hd+,tv vlaanderen,tivusat en een fransat met bis panorama abonnement. Veder heb ik nog de volgende kaarten een tvr kaart voor de publieke omroep van roeimenie op 16e en 1 van de publieke omroep van Zwitserland. Deze kaarten zijn of onbeperkt geldig of hebben een klein abonnement bedrag per jaar. Ik spreek de talen in al die landen ook niet, maar heb schotel als hobby en vind het leuk om de zenders uit die landen te kunnen zien. Voor de Nederlandse tv heb ik een ziggo kaart. Ik doe dit allemaal op mijn vu plus ultimo 4k met 2 cardreaders op usb in oscam. Ik had ook een kaart de orf maar die is helaas verlopen na 5 jaar ik ben nog op zoek naar een nieuwe. Wat ik allemaal zo jammer vind is dat je voor veel van deze kaarten een woon adres moet hebben in de landen waar ze weg komen en dat je vaak winkels moet vinden of mensen op ebay om je te helpen aan deze kaarten. Zo had ik ook nog graag kaart voor de publieke omroep van Solventie en Kroatië willen hebben( zijn onbeperkt geldig op 16e), maar helaas door de strenge regels in die landen kan ik ze niet krijgen. Mensen moeten ophouden met zeuren als iemand veel kaarten heeft dat het niet voor privé kan zijn. Er zijn ook mensen die het voor de hobby willen hebben en laten ze er maar eens voor zorgen in bussel dat je die buitenlandse kaart ook gewoon op een Nederlands adres kan krijgen. 

  6. 1 uur terug, digitaal kijker zei:

    dan zal je er nog niks mee zijn want ze zijn gecodeerd in een nieuwe codering, of het moet zijn dat je die al kan decoderen met Oscam bv.

     

    update: net eens geprobeerd en krijg niks van zenders te zien, wat op de 5west wel lukt.

    Kan jij wel afstemmen op deze frequenties. Mij lukt dat niet. Hoe doe jij dat afstemmen op deze frequenties.  Volgens king of sat zijn deze zenders niet gecodeerd. 

  7. Ik heb mijn schotel op 5west afgericht met een vu plus ultimo 4k en de franse zenders op 5west met multistream gaan keurig open. Ik wil ook graag van la 7 de HD versie kunnen zien op 5west alleen het afstemmen mislukt steeds.

     

    20200608_162544.thumb.jpg.43c77db4293ee37eecb3b7ae52c56e32.jpg

     

    Zoals op het plaatje heb ik de boel ingesteld. Wie kan mij vertellen waarom ik LA7 HD niet krijg?

     

    image.png.2216d335f78e593ffb796314106b22a0.png

     

    Om deze frequentie gaat het. die andere twee ferquenties krijg ik ook niet afgestemd 

     

     

  8. Op 15-1-2020 om 18:53, satmaat zei:

    Neen, werkt niet met de oro (gold) kaart (enkel Rai 4K gaat daarmee open)

    Voor de overige 4K zenders (Museum 4K, MyZen 4K en 4K  Universe) moet je de nieuwe zwarte kaart hebben 

    (op 4k Universe zit ondertussen enkel nog Viaccess codering)

     

    main_cam4k_tivusat_cover.jpg.26235745d3861b245495c522c0c2f37a.jpg

     

      Toon verborgen inhoud

     

    181343801-0498bfae-ec99-4849-8d2a-ce7f96027da6.jpg.bc5535507405bb35ea89cb0d2e133720.jpg   

     

    content_small_cam4ktivusat.jpg.8b185bea6f51ed0288698e76ec154afb.jpg


    DIGIQUEST-4K-pack.jpg.9086bf4f6472b39e5505c541e6cd38aa.jpg

      

     

    TELESYSTEM-4K-pack.jpg.2b77b1c9fa09829002900374786e36fc.jpg

     

     

     

    Is er al een manier om deze kaart werkende te krijgen in oscam? TRAVELXP 4K is er inmiddels ook al bij gekomen

  9. Ik heb van de week een update gedaan voor mijn vu plus ultimo 4k met openpli7 erop. Nu heb ik volgende probleem met oscam dat mijn readers in oscam van mijn cardreaders en mijn constant.cw niet werken. Nu zag ik dat de update de oscam versie verhoogde. Ik ben in die nieuwere versie van oscam gaan kijken en zie dat er veel minder protocollen ondersteund worden waaronder het protocol smargo en constant. Wie kan mij vertellen wat ik hier aan kan doen dat die protocollen wel weer werken of mij een versie geven van oscam voor mijn vu plus ultimo 4k waar deze protocollen wel in werken of heeft iemand nog het oscam bestand van voor de update. Ik gebruik de emu versie van oscam.

  10. Ik heb er 3 inverto black lnb's op zitten. De schotel is goed uitgericht op 5 West. het signaal wordt wel beter als ik die andere 2 lnb's weg doe en die voor 5 west in het midden zet, maar ik wil die andere twee satellieten ook graag blijven ontvangen. Ik heb al een t90 wavefrontier op het dak staan voor de volgende satellieten 0,8w,4,8e,9e,13e,16e,19e,23e,28. Die hebben allemaal een beter signaal dan de maximum e85 voor die andere 3 satellieten. Ik wil er niet nog een andere t90 wavefrontier bij hebben. 

  11. Ik heb op mijn dak een een maximum e85 staan met 3 lnb's er op die staan uitgericht op 7E,3E en 5W. Het signaal op is redelijk goed. Ik kan op 5w west alles wel binnen halen met mijn vuplus ultimo4k, maar als het regent vallen sommige Franse zenders al snel weg. Bij 7E en 3E kan ik helaas niet alle frequenties ontvangen met deze schotel. Nu is mijn vraag kan ik met een andere schotel een sterker signaal krijgen op deze 3 satellieten?  Ik zou het niet erg vinden als ik hier voor een grotere schotel nodig ben. Wie kan mij hier bij helpen? 

  12. Ik ben van plan om een vu plus duo 4k te gaan kopen met een kabel tuner een satelliet tuner. Nu is mijn vraag is het mogelijk om de multistream zenders te ontvangen op 5 west met deze ontvanger? Ik heb twee losse cardreaders is het mogelijk om via 1 usb poort daar een usb 3 hup op te zetten en dan de twee cardreaders aan te sluiten? Op de andere usb poort wil ik een externe 10 tb schijf doen. Gaat dat erg ten koste van de snelheid van de schijf? Weet iemand hoe snel de usb 3 poort is. Ik heb nu een extrent et 10000 en die haalt de maximale snelheid van usb 2.0 nog niet eens. Ik wil er een externe schijf op hebben, omdat 2.5 inch maar tot 5tb opslag ruimte gaat. De laatste vraag nog gaat deze ontvanger ook hdr ondersteunen? . Wie kan mij antwoord geven op deze vragen.

  13. 3 uur geleden zei Alex1970:

    BFM Business zat volgens mij nooit bij de Chaînes Gratuites. Wel BFM TV.

    BFM Business zit, samen met BFM Paris, BFM Sport en i24 News, in de pluspakketten van SFR.

     

    Het Ultra HD kanaal en NASA TV UHD hebben wel gewerkt met alleen het basispakket. Het Ultra HD kanaal was dan wel alleen met demofilmpje, geen tennis. NASA met dezelfde programmering als op Hotbird.

    De provider ID's van de UHD kanalen is ook alleen 041980 en 0419A0 en geen 041950 (meer).

    Ik heb op de site van Fransat daar niks over gevonden.

     

    Zijn deze zenders met aanpassingen in oscam ook weer open te krijgen?

  14. Ik heb een tntsat kaart v5 ik heb net via internet de nieuwe aes key gevonden. Bijna alle zenders gaan weer open op de volgende zenders na cherie 25, RMC Decouverte en BFM Business. Is er iets met deze zenders aan de hand. Op 5w krijg ik ze wel open met mijn fransat kaart. 

    Dit is mijn reader 

    [reader]
    label                         = TNTSAT
    description                   = TNTSAT HD
    protocol                      = smargo
    device                        = /dev/ttyUSB3
    pincode                       = 0000
    readnano                      = all
    caid                          = 0500
    boxkey                        = 
    deskey                        = 
    detect                        = cd
    mhz                           = 534
    cardmhz                       = 2700
    ident                         = 0500:030B00
    aeskeys                       = 
    group                         = 8
    blockemm-bylen                = 183,81
    savenano                      = all
    blocknano                     = all
    disablecrccws                 = 1
    audisabled                    = 1

     

    Wie kan mij helpen die probleem op te lossen ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...