Ga naar inhoud


egbertjan

Lid
  • Items

    325
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

2 Volgers

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Drenthe

Recente bezoekers van dit profiel

45547 profielweergaven

egbertjan's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik heb inmiddels de Zilveren Tivusat kaart en die werkt prima in oscam. Travel XP 4K, Myzen 4K en Museum TV 4k gaan er prima mee open in oscam in mijn Vu plus Ultimo 4k met openpli. Ik heb hem in San Marino voor heel weinig geld kunnen kopen plus een DIGIQUEST Q90 ontvanger bij een elektronica winkel laatste exemplaar. Heb de zilveren kaart verder ook niet gezien in Italië bij andere elektronica winkels. Het is mij ook gelukt via iemand in Italië om kaart geactiveerd te krijgen. Ik heb de kaart eerst in de DIGIQUEST Q90 moeten doen om hem actief te krijgen en daarna werkt hij met de goede rsa key in oscam. Ik heb met deze ontvanger mijn oude gouden kaart ook weer actief gekregen in oscam. De entitlement loopt volgens oscam tot 31-12-2023. Ik hoop dat ik hem om hem weer te updaten tot die tijd niet weer in de DIGIQUEST Q90 hoef te stoppen. Ik las namelijk dat entitlement updates niet kunnen met oscam en dat je daar een officiële tivusat ontvanger voor nodig bent.
  2. Bedoel je met uit gefaseerd voor de zilverenkaart dat die binnen kort niet werkt of dat hij niet meer verkocht gaat worden? Ik wil dit graag weten , omdat ik zon zilveren kaart wil gaan kopen. Ik heb de rsa key al gevonden voor oscam.
  3. Weet je zeker echt zeker dat deze kaart werkt in oscam? Ik heb nu nog een gouden tivusat kaart en ik wil de 4k kanalen ook graag open hebben in oscam op mijn vu plus ultimo 4k ontvanger. Moet je voor de zilveren kaart ook dingen aanpassen in je reader in oscam?
  4. Ik zag op eaby dat er ook kaarten voor fransat te krijken zijn. Weet iemand of die nog wel werken met oscam. Ik weet wel dat ze onbeperkt geldig zijn en de zelfde zenders bieden als tntsat. Alleen zitten de zenders op 5w.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...