Ga naar inhoud


tweety86

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door tweety86

  1. Excuus, ik heb blijkbaar nooit meer een reactie hierop gepost. Het probleem is nog niet opgelost maar de oorzaak is wel duidelijk geworden. 

     

    Omdat bijvoorbeeld Q-music wel de slideshow laat zien heb ik Broadcast Partners gevraagd of hierin een verschil zit met andere zenders. Dat verschil is er. Sommige slideshows zijn in het JPG en anderen in PNG bestandsformaat. Beide voldoen aan de afgesproken standaard. Het probleem zit hem dus in de radio zelf. In mijn geval de Pure Elan E3. Deze maar ook de andere types uit deze reeks kunnen op dit moment alleen JPG slideshows laten zien. 

     

    Hierover heb ik ook met Pure contact gezocht die hebben het doorgezet naar hun technische afdeling die dit probleem middels een software update wil gaan oplossen. Echter geven ze geen tijdsbestek waarin dit gerealiseerd zal zijn. Mogelijk omdat in andere landen JPG nog het meest gebruikt is. Zo ontvang ik hier ook alle Belgische en veel Duitse zenders en die gebruiken blijkbaar dan allemaal (nog) JPG voor de slideshow. 

     

     

  2. Al enige tijd gebruik ik een Pure ELAN BT3 om naar radio via DAB+ te luisteren. Echter bij heel veel zenders komt de afbeelding/slideshow niet door. Iemand met dezelfde ervaringen?

    Alleen op Sublime, Sublime You, Qmusic en Qmusic nonstop verschijnen er afbeeldingen. Op alle andere NL zenders niets. Ontvangst is optimaal. 
    Grappige is dat op de Vlaamse DAB+ kanalen het allemaal wel goed werkt.

    6FAEB244-0F87-4EF6-93ED-9434FDC59416.jpeg

    FA08FFEA-890B-431F-9C57-82535FC72E48.jpeg

  3. Nee, en dat wordt lastig. Beide CI modules 'springen aan' op dezelfde CAID 0100. Wat wel kan is één kaart via OSCam laten werken (en dan het pakket kiezen wat géén CWOE zenders bevat. De andere laat je dan via de CI werken. Gebruik de CommonInterfaceAssignment en kies voor de Provider die met kaart in de CI zit..

    Ja, dat is een goede suggestie maar alleen zolang het aantal zenders met CWEO nog beperkt is. Enig idee of dit ooit nog opgelost gaat worden? Zeker met het oog op de toekomst zou het toch fijn zijn als je 2 ci's tegelijk kan gebruiken?
  4. Nee, en ik kan het niet melden, maar dit was het antwoord:

     

    Beste XXXX,

     

    Het is inderdaad mogelijk om :

     

    Bij ons de CanalDigitaal kaart aan te schaffen en daar een abonnement op te nemen.

     

    Dit kan sinds kort ook voor klanten die in andere landen woonachtig zijn J

     

     

    Met vriendelijke groet,

    kind regards,

     

    Wat een onzin, je kunt toch gewoon aangeven waar deze winkel zit? Of is het een geheime winkel die liever niets verkoopt

  5. Dat is niet juist wat je zegt.

    Je kunt deze melding krijgen bij een gecodeerde zender op een transponder terwijl andere zenders op dezelfde transponder het prima doen.

    Ik heb het nog nooit gezien, welk image gebruik je ? Het lijkt me ook een fout daarin.

    Want eigenlijk zeg je, de SID is wel gevonden (maar ik mag het kanaal niet openen). Dan mag je apparaat niet de foutmelding SID niet gevonden teruggeven :) 

  6. Zoals ik al aangaf in #8: het zal gaan om gecodeerde zenders waarbij een gepairde smartcard/box vereist is.

    Onzin, sid not found is niet veel meer dan zender niet gevonden. Dus of oude zenderlijst/verkeerde gegevens of ergens in de installatie iets mis. Wanneer het een coderingsprobleem is krijg je hele andere meldingen.

    • Like 1
  7. Ziggo smartcards (Irdeto 0602 en 0604) werken al héél lang op Enigma2 ontvangers hoor..

     

    Je hebt wel gelijk alleen bedoeld de schrijver het net even anders ....
    Guesswho hoopt waarschijnlijk dat hij straks via wat nu nog UPC is een irdeto kaart kan gaan aanschaffen/activeren om in zijn enigma2 receiver te gebruiken.
     
     

    Op dit moment zijn in netwerk Heerenveen (Friesland) alle HD en SD kanalen uit het UPC-starterspakket vrij te ontvangen zonder smartcard. Dus er is iets gaande. Ben benieuwd hoelang wij hiervan kunnen genieten. En hoop dat we binnenkort een ziggo (irdeto) smartcart in onze enigma2 ontvanger te kunnen gebruiken. Afwachten dus.

     

    Ik las op een ander forum dat dit te maken heeft met het migreren van de ziggo irdeto database. Want bij Ziggo zijn die kanalen nu ook FTA.

     

    Cees op ziggo-gebruikers forum zegt:
    Nee dat is tijdelijk vanwege de start van migratie van het "Ziggo-West" gebied. Na het omzetten naar het UPC signaal kan het voor hen anders een half uur duren voordat de smartcard het weer doet. Om die "pijn" te verzachten is veel nu free-to-cable gezet zodat dit niet opvalt. Als je andere kanalen opzet zal het eerst lijken of je smartcard niet werkt, maar dat komt vanzelf goed. Dit komt omdat de provisioning van de kaarten ook overgezet wordt.
    Als de migratie afgelopen is blijven alleen Ned 1/2/3 HD ongecodeerd. Voor de andere HD kanalen heb je een smartcard nodig.
  8. Haarlem heeft geen Ziggo! Dus ook nog geen fusie. De truc is dat UPC Ziggo heeft gekocht en niet andersom. In de UPC only gebieden komt ook Ziggo er niet bij...

    Dat is niet helemaal waar, naast de uitgebreid in de media gebrachte "koppeling" tussen (oud) Ziggo gebieden en UPC vind er op de achtergrond in het oude UPC gebied op haar beurt weer een "koppeling" met het nieuwe Ziggo plaats. Zodat op 1 april het netwerk grotendeels gelijk is. Dus ook het signaal in Haarlem zal binnenkort wel irdeto codering bevatten. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...