Spring naar bijdragen

tweety86

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over tweety86

 • Rang
  Aspirant lid

Recente profielbezoeken

4017 profielweergaven
 1. Verkocht (topic kan op slot)
 2. In goede staat (nagenoeg ongebruikt) verkerende USB tuner (DVB-T2 en DVB-C) die samen werkt met andere Vu + producten. Vraagprijs €40
 3. Excuus, ik heb blijkbaar nooit meer een reactie hierop gepost. Het probleem is nog niet opgelost maar de oorzaak is wel duidelijk geworden. Omdat bijvoorbeeld Q-music wel de slideshow laat zien heb ik Broadcast Partners gevraagd of hierin een verschil zit met andere zenders. Dat verschil is er. Sommige slideshows zijn in het JPG en anderen in PNG bestandsformaat. Beide voldoen aan de afgesproken standaard. Het probleem zit hem dus in de radio zelf. In mijn geval de Pure Elan E3. Deze maar ook de andere types uit deze reeks kunnen op dit moment alleen JPG slideshows laten zien. Hierover heb ik ook met Pure contact gezocht die hebben het doorgezet naar hun technische afdeling die dit probleem middels een software update wil gaan oplossen. Echter geven ze geen tijdsbestek waarin dit gerealiseerd zal zijn. Mogelijk omdat in andere landen JPG nog het meest gebruikt is. Zo ontvang ik hier ook alle Belgische en veel Duitse zenders en die gebruiken blijkbaar dan allemaal (nog) JPG voor de slideshow.
 4. Al enige tijd gebruik ik een Pure ELAN BT3 om naar radio via DAB+ te luisteren. Echter bij heel veel zenders komt de afbeelding/slideshow niet door. Iemand met dezelfde ervaringen? Alleen op Sublime, Sublime You, Qmusic en Qmusic nonstop verschijnen er afbeeldingen. Op alle andere NL zenders niets. Ontvangst is optimaal. Grappige is dat op de Vlaamse DAB+ kanalen het allemaal wel goed werkt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid