Jump to content

Anoniem

Members
 • Posts

  3,040
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anoniem's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Succes met je keuze voor het fascisme, achtelijke malloot.
 2. De blinden paarden hier zijn overal ingetrapt. Niet door gehad dat de Jonge tijdens de eerste prik gisteren geen mondkapje op had en geen afstand hield. Ze geloven alleen maar in leugens omdat ze compleet gehersenspoeld zijn door de media. Joh blijf in de leugens en bedrog geloven. Jij hebt totaal niet door wat er aan de hand is. Heb jij geen fuck mee te maken linkse sukkel.
 3. Je hebt helemaal gelijk joh. Dit is dus het nieuwe normaal. Ik wil ook niets meer te maken met dit stelletje door linkse media gemanipuleerde ouwe knarren die niet door hebben dat ze meehelpen om onze wereld naar de kloten te helpen. Waarschijnlijk doen ze het niet eens bewust, dat is nog het ergste. Weg van dit steeds erger wordende forum, er zijn veel meer andere positievere plekken te vinden waar wel normale mensen zitten. Succes man. Jij deugt in ieder geval als een van de weinigen. Ik heb het contact formulier net ingevuld om mijn account te verwijderen!
 4. Sinds 1974 is het land al in verval en het gaat alleen steeds sneller en dat gaat met een hoop onrust gepaard. Joh pleur toch op linkse rakker. Tis hier sowieso 1 grote linkse kliek. Om van te kotsen. Ga maar lekker koppie onder. Jullie probleem.
 5. Nee joh, dat hele land is fake. We zien al tientallen jaren een grootmacht in verval. Tijd om ons op onze eigen toekomst te gaan richten.
 6. Ja, maar dat het zo zou lopen niet. Ik wist het al een week of vier. Maar politiek mag hier niet worden besproken op het forum dus ik heb netjes mijn mond gehouden. Ik denk helemaal niets, ik laat alleen de cijfers van gisteren zien. Afwachten hoe dit verder gaat lopen.
 7. Die vent op de voorzittersstoel was duidelijk een Atifa aanhanger. Dik gekleed met zoń rare tooi op zijn hoofd. Bekijk de beelden maar.
 8. Exakt die landen waar nu het meest wordt gevaccineerd, tellen nu een explosie aan sterftes:
 9. Sluit dit topic joh. Dit gaat van kwaad tot erger zo. Politiek boeit me niet, maar ik erger me aan wat ik voorbij zie komen op het forum. Bah!
 10. Ik deel jou mening volledig. Ik heb er ooit een waarschuwing voor gekregen jaaaaren geleden. En nu mag een beheerder dat opeens wel?
 11. Lekker dan. Je zou toch heel iets anders verwachten van een vaccin. Hier hetzelfde beeld: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk Welk vaccin gebruiken ze daar en hoeveel zijn er inmiddels gevaccineerd?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.