Ga naar inhoud

kiekiek

Leden
 • Aantal items

  1608
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kiekiek

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Rottumeroog

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. De olie begint langzaam maar zeker op te raken en door dat bijmengen kunnen we dat moment nog wat uitstellen.
 2. Wat hebben wij er hier in Nederland aan om de prijzen in Spanje of waar dan ook te weten? Over een paar maanden gaat hier de maximum snelheid naar beneden, dus de verbruikscijfers en dus ook de brandstofprijs per kilometer.
 3. Hoe minder kijkers, hoe minder reclame inkomsten, hoe meer reclametijd. Ze snappen het werkelijk niet
 4. Ik vind de term Dutch veel storender dan de naam Holland. Zeg je in het buitenland dat je Dutch bent dan denkt 9 van de 10 dat je Duits bent. Zeg je dat je uit the Netherlands komt dan weten sommigen niet eens waar het ligt en zeg je dat je uit Holland komt dan roept het gros met een brede grijns Amsterdam, Ajax, Johan Cruijff of Ruud Gullit
 5. De naam Nederland is sowieso een hele lelijke naam, klinkt als de lage landen waar ze Vlaanderen ook weer toe rekenen.
 6. Gelezen, maar dat de naam Holland zou verdwijnen is nergens te lezen. Wordt helaas weer flink opgeblazen om maar weer te kunnen OH-en
 7. Is dit hele Holland bericht niet fake?
 8. Ik snap het ook niet. de overheid heeft een staatsschuld van 500 miljard, los daar dan op af ipv dit soort onzinnigheden.
 9. Na de zwarte Pieten krijgen we nu de Holland discussie? In wat voor tijd leven we nu in godsnaam?
 10. Zoals zo vaak worden onze geschiedenis boeken weer herschreven. Waarom toch? Accepteer ons koloniale verleden nou eens of moeten we dat nou echt gaan wegpoetsen alsof we dat niet hebben gehad? Een koloniaal verleden met slavenhandel en uitbuiting mag niemand weten?
 11. Komt dat even mooi uit, want o' Leary had ook een geweldig idee om stoelen te verwijderen en daar staanplaatsen van te maken
 12. https://nos.nl/artikel/2247353-als-het-aan-ryanair-baas-o-leary-ligt-betaal-je-straks-ook-voor-de-wc.html Het geld voor de wc's is er nog niet gekomen, maar een tijdje geleden had O'Leary ook al een ander idee. Zo wilde hij twee van de drie toiletten aan boord verwijderen om zes passagiersstoelen toe te voegen. Zo zouden de prijzen met 5 procent omlaag kunnen. De drie wc's in de Boeing 737-800 zijn er nog. "Dit is wel iets waar hij mee bezig is. Het zou me niet verbazen als geld vragen voor toiletgebruik de volgende stap is in de strategie van de maatschappij", zegt Vernooij.
 13. Er zijn al plannen om ook in vliegtuigen de toiletten te laten vervallen, zodat er meer stoelen kunnen komen.
 14. Klopt, maar wat ik wil zeggen is dat het vervoer naar en van het OV hier in Nederland ontbreekt. Ik weet niet of je wel eens in Azie bent geweest, maar daar struikel je werkelijk over het voor- en natransport met minibusjes die ieder een eigen bestemming hebben naar een of ander trein- of busstation waar je verder kan reizen. Tuktuks en fietstaxi's zijn dan meer voor vervoer in een plaats zelf of ze brengen je naar een straat waar het wemelt van die minibusjes. Inderdaad heel erg hypocriet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid