Jump to content

kiekiek

Members
 • Content Count

  2,101
 • Joined

 • Last visited

About kiekiek

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Rottumeroog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snap ik helemaal cookie monster, gewoon de touwtjes in handen blijven houden.
 2. Dat was is helemaal waar Tonski, maar eigenlijk weten we pas over een tijd in hoeverre dat blijvend is. Sjaaa die jonkies doen dat gewoon zelf, dus niet achteraf mekkeren.
 3. Begrijpelijk, want een ervaring met een foute vrouw, zorgt er wel voor dat je enorm op je hoede bent. Ik trof dan een dame met een enorme schuldenberg die van plan was van haar schulden af te komen over mijn rug. Ging om bijna 300 k. Heeft me en jaar gekost, maar uiteindelijk wel gewonnen. Go for it Tonski
 4. Ondanks dat de gemiddelde leeftijd van sterftes aan corona 81.2 jaar is, gaat Servie weer in lockdown:
 5. Ik heb ook een tijdje gedate en ik kan alleen maar beamen wat jij zegt drz. Hoe knapper, hoe arroganter en ze vinden zichzelf geweldig. Vaak zijn ze materialistisch, golddigster of hebben ze verkeerde bedoelingen. Maar het hele gedate is voor jezelf al een ontdekkingsreis wat je wil en wat je juist niet wil. Uiteindelijk kwam ik de juiste tegen: leuke meid om te zien met een hartje van goud. Het kan dus wel, maar het heeft tijd nodig.
 6. Hadden wij gelukkig nog een vrouwen peloton op de kazerne
 7. Heette dat niet ZHKH oftewel Zelf Hulp en Kameraden Hulp
 8. Ook niet echt slim om op zaterdag te gaan
 9. Hier kan je het volledige artikel als pdf downloaden: https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.06.29.174888v1.full.pdf
 10. Staat gewoon in dat wetenschappelijke artikel.
 11. In Zweden is dus al een immuniteit van 30 procent bereikt. Goed nieuws!
 12. Nee hoor, in China is daarmee het aantal sterftes meegevallen en in Nederland (RadmoutUMC en UMC Utrecht) en Australie loopt daar nu een onderzoek naar. In Nederland alleen zijn 4000 zorgmedewerkers en 1600 vrijwilligers ouder dan 60 daarmee gevaccineerd. Uitslag komt, ik meen, in augustus.
 13. 800.000 griep besmettingen 2018 50.000 corona besmettingen 2020 In China wordt standaard gevaccineerd tegen TBC, bij ons niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy