Ga naar inhoud


caprihenk

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

127 profielweergaven

caprihenk's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Hallo bedankt voor de tip ik ga er aan werken of het beter wordt met het op nieuw zoeken van de sateliet ik laat het nog weten.
  2. BBC SCHOTLAND,BBC ALBA, BBC ONE BBC,EAST GREAT ACTION ENZ
  3. Het is een mono blok met 2 koppen de rechter is astra 1 19.2 met 2 aansluitingen de linker is 23,5 ook met 2 aansluitingen
  4. voor deze ontvanger had ik een SAB die functioneerde goed maar raakte defect. Ik heb zeker een abonnement van Canaaldigitaal de kaart met CI module zit er goed in.
  5. Ik heb hem nog niet zo lang geleden gekocht toen stonden de Nederlandse zenders er in. en kon ook er na kijken maar een paar dagen verder gaf die alleen gecodeerd aan en kon ik niet meer kijken. Ik heb geprobeerd om alles weer goed te krijgen maar dat lukt niet meer en ben nu alles kwijt. Op nieuw zenders gaan zoeken maar nu krijg ik wel de BBC zenders maar geen Canaal Digitaal zenders meer hij laad ze niet. Nu heb ik gelezen dat het misschien een soft ware probleem maar verder gaat mijn kennis niet. Ik vindt het wel een mooie ontvanger en geeft ook prima beeld. misschien dat u mij verder kan helpen. mvrgr
  6. Hallo Is er iemand in dit forum om mij te helpen om mijn Vantage 8000s te voorzien van andere software zodat deze weer goed werkt met name op Canaal-DIigitaal. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...