Jump to content

pitje1

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About pitje1

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Locatie:
  Heverlee
 • Interesses
  RF zend en ontvangst techniek

Recent Profile Visitors

2,860 profile views
 1. IK heb reeds goede resultaten met een 7 elem VHF antenne K5-12 gekoppeld aan een mastversterker ca 30dB. Hoogte ca 15M. Locatiehoogte 45 m. In het centrum van Belgie haal ik de Muxen van 11C,7A en 12C Nl probleemloos binnen zonder tropo weer. De oude antennes voor destijds K8 en 10 Waver of K7 Goes voldoen ruimschoots. Verticaal plaatsen. succes!
 2. Kent er iemand een alternatief voor "FMSCAN", want deze website wordt blijkbaar niet meer geactualiseerd !
 3. filter invoegen 1 ingang voor VHF/UHF 1 ingang voor sat uitgang gecombineerd naar ontvanger.....alles met F conn. Waarschijnlijk moet je in de huiskamer dezelfde filter plaatsen om de 2 signalen te scheiden. Er zal wel een aantal dB verlies opzitten....
 4. pitje1

  100 km/h

  Het staat als een paal boven water, dat het aantal verkeersboetes nog gaat stijgen. Voor Belgie staat de teller op 500 milj € allemaal onder de mom van verkeersveiligheid, en in Nederland 750 Miljoen € …… en dan nu nog de stikstof . Perverse neveneffecten.
 5. In Italie zijn er zeer vele streken met Internet via kleine parabool. Masten op omliggende bergen zorgen voor een perfecte dekking naar afgelegen dorpen. Zelf meermalen uitgetest in verschillende regios. Goede streaming van bvb VRT en NPO televisie. https://www.eolo.it/home/casa/eolo.html
 6. Gisteren een netwerkscan gedaan ,en nu blijkt dat de oorspronkelijke ongecodeerde kanalen zoals Fr3, Arte gecodeerd zijn ? De aangekondigde 20 kan zijn gevonden...… Ned,Vtm etc in SD kwaliteit Kan iemand dat bevestigen ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy