Ga naar inhoud


mistermixer

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mistermixer's prestaties

Nieuw hier

Nieuw hier (1/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. yep op een andere locatie getest met dezelfde problemen. Is altijd al zo geweest. Gelukkig zijn er ook wel stations te beluisteren die geen problemen geven.
  2. Heb bericht gehad van Lenco COMMAXX Beste , Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen! helaas zit er geen bepaalde update in die we kunnen geven voor de radio.. Excuses voor het ongemak!
  3. Aangezien het een ander merk, fabrikant is geldt jou update niet voor deze radio. Geen nieuwe 'software update ' available in settings menu. Heb een verzoek ingediend bij Lenco, Commaxx group maar of er ooit een antwoord komt ?
  4. Hey allen, Ik heb precies hetzelfde buffering probleem met een LENCO dir-250bk radio. Bij vele stations valt het signaal weg bij het starten van een jingle of reclame, tijdsein. Als deze voorbij zijn komt de verbinding terug. Zowel met bekabelde als wifi aansluiting. Kan ik concluderen dat een software update de enige oplossing is ? Dan kan ik een poging wagen bij de fabrikant MVG Frank
  5. Allen, Probleem opgelost zoals reeds aangegeven. Had de OL en NB verkeerd ingegeven ( waarschijnlijk door omschakeling van dreambox naar vu+ met andere software ). Kan alle gewenste satellieten ontvangen. Dank voor de gespecialiseerde info, tips.
  6. Dag sat-experten, Zou graag de schotel wat juister willen afstellen zodat er meer satellieten te ontvangen zijn ( usals ) met een digipower sg-2100 a + 90 cm schotel. Mijn doel is om 4.8 Oost tot 28 Oost te ontvangen. Ik woon in de provincie Antwerpen, coordinaten 51.230194 - 4.4429298 In de satontvanger ( vu+ ) met laatste openpli software heb ik volgende ingegeven : configuratiemodus standaardgebruiker modus rotor lengtegraad 051.230 oost breedtegraad 004.429 noord menu rotorinstellingen geheugenindex (usals) 01 Klopt dit alles aub ? Heb volgende probleem : zou de 'nul'positie willen instellen als de 4.8 East satelliet. hoe kan ik dit softwarematig doen ? Als ik momenteel naar het nulpunt draai en daarna een zender op 4.8 Oost selecteer dan draait de schotel een 10tal seconden naar westelijke richting wat helemaal fout is. Dus ik mis nog een belangrijke (softwarematige ?) stap Hopelijk kunnen jullie mij in de goede richting ''draaien' 🙂 Dank bij voorbaat !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...